2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ant ben huggiesin aldım yeni doğan 1paket içinde 28 tane var elinde kalmaz bence hemen biter al istersen primanın varmı bilmiyorum ama yani az ya ondan dedim fazla alsan elinde kalır diye öyle dedim canım ama se doğumu düşünme kendine dikkat et yorma bol bol uzan

herkese merhaba
umarım ihtiyacın olmaz bende 3-6 kiloluktan aldım ha 2-5 ha 3 erkn gelirse diye düşündüm denemek için 2li paket gönderiyorlarya yenidoğan ilk onu kullnırım hemşire bu buyuk olur desede aldırırım diye düşündüm hastanelerin kantininde herşey var sorun olmaz umarım sen endişelenme rahat ol pozitif düşünelim herşey iyi olur umarım

gerçekten pratik memlekete falan giderken çok işime yarayacak ben odasını çilek odasından aldım hem mobilyaları çok kaliteli hemde fiyatı uygun gündüzleri odasında yatıcak eşimin nöbetleri çok oluyo gündüz eşim yatak odasında uyur o yüzden geceleride park yatakta yatıcak inşallah yanımda o yüzden aldım

2-5 kg al canım sen yinede 50 li küçük bir pakett..bebişler bezin içinde kayboluyor zaten ayyy yazıkk yaaaa.........

Kızlar geçen hafta bir mağazada gördüm bu bebek arabasını istenildiğinde tekerleri yukarı kaldırılıp sallanabilir hale geliyor, kullanışlı olur mu sizce? Açık havada ya da gezmeye gidince uyutmak için iyi olabilir gibi geldi bana.

Eklentiler

• $pr_01_4658_max.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 16
  • $Verdino-Sallanan-Cift-Yonlu-Bebek-Arabasi__22012384_0.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 21
Bu da tekerleri kapalı hali

Eklentiler

• $Verdino-Sallanan-Cift-Yonlu-Bebek-Arabasi__20454965_0.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 20
saolun kızlar..alayım bari az olanlardan bu aldığım 66lı...primanın az olanı yoksa huguies in 28li sinden alayım..perşembe çıkıcam zaten hastane için hallederim..

güzelmiş canım..kullanışlı olur ssanırım..alırken mağzayada sorarsın..

Canım markası verdino, sallanan çift yönlü bebek arabası yazıp bulabilirsin netten, fiyatıda uygun 200 Tl.

ant sen battaniyeyi naıl yaptın ş arkadaım yapcak ama anlatımlı bldum umuyo örneğe simetrik olmuyomuş sen ayrıntılısını biliyomusun

benim oğlum 3200 doğmuştu bende hep 3-5 kilo yani 2 numara bez almıştım onları kullandım ama çok büyük duruyor kızıma 1 numara alacağım birde primanın bez boyu diğer markalarınkinden daha küçük

çok şükür

benimde var ellerimde uyuşmalardan çok kireçlenme gibi sanki dr. a söyledim pek üzerinde durmadı aldığın kilolardan doüğumdan sonra geçer dedi ama normal değilmi kimsede olmuyor mu

benim bir arkadaşımda vardı. 25kilo alarak doğuma girdi. uyuşuyodu ama bir sorun çıkmadı.

erkek bebeklere 1kilo büyük başlayın diyorlar ama sen bilirsin. 3kilo da farketmez bence pipisi rahat eder.

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…