ant ben huggiesin aldım yeni doğan 1paket içinde 28 tane var elinde kalmaz bence hemen biter al istersen primanın varmı bilmiyorum ama yani az ya ondan dedim fazla alsan elinde kalır diye öyle dedim canım ama se doğumu düşünme kendine dikkat et yorma bol bol uzanarkadaşlar bişey sorucam..malum erken doğum korkusuna herşeyi acil aldım bebek bezinide..ama aldım yerde 2-5 kiloluk yoktu..3-6 kiloluk aldım..geçen hafta 2538 grdı oğlum yani erken gelirse 3 kilo bile olmayabilir bu bez çok mu büyük gelirki..bide 2-5 mi alsam napsam...
arkadaşlar bişey sorucam..malum erken doğum korkusuna herşeyi acil aldım bebek bezinide..ama aldım yerde 2-5 kiloluk yoktu..3-6 kiloluk aldım..geçen hafta 2538 grdı oğlum yani erken gelirse 3 kilo bile olmayabilir bu bez çok mu büyük gelirki..bide 2-5 mi alsam napsam...
güle güle kllan canımm......bende yatak odasında kullanacağımmm...yatak odam oldukça büyükk...sepetimizde var ama 2 ay anca kuullanırın kullanışlı olmuyorlar gelen giden bitince onu kaldırırım . park yataklasr çok pratik ciddennn........
arkadaşlar bişey sorucam..malum erken doğum korkusuna herşeyi acil aldım bebek bezinide..ama aldım yerde 2-5 kiloluk yoktu..3-6 kiloluk aldım..geçen hafta 2538 grdı oğlum yani erken gelirse 3 kilo bile olmayabilir bu bez çok mu büyük gelirki..bide 2-5 mi alsam napsam...
Kızlar geçen hafta bir mağazada gördüm bu bebek arabasını istenildiğinde tekerleri yukarı kaldırılıp sallanabilir hale geliyor, kullanışlı olur mu sizce? Açık havada ya da gezmeye gidince uyutmak için iyi olabilir gibi geldi bana.
yok kız burdayım bakıyorum gönderdiğiniz linklere benim idrar testi protein negatif çıktı çok şükür ama dr erken çıkmış yarın göstercem sonuçlarımı bakalım ne zaman çağırcak birdaha
benimde var ellerimde uyuşmalardan çok kireçlenme gibi sanki dr. a söyledim pek üzerinde durmadı aldığın kilolardan doüğumdan sonra geçer dedi ama normal değilmi kimsede olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?