ant sen battaniyeyi naıl yaptın ş arkadaım yapcak ama anlatımlı bldum umuyo örneğe simetrik olmuyomuş sen ayrıntılısını biliyomusun
erkek bebeklere 1kilo büyük başlayın diyorlar ama sen bilirsin. 3kilo da farketmez bence pipisi rahat eder.
[
kızlar çok özell olacak ama malumeşlerle aranız nasıl kardeş oldunuz muuu,
eşim korkuyorum dedi dün akşammm :sinifsinif:
kızlar çok özell olacak ama malumeşlerle aranız nasıl kardeş oldunuz muuu,
eşim korkuyorum dedi dün akşammm :sinifsinif:
selam kızlar nasılsınız uğrayamadım pek. yatılı misafirim vardı çoook yorgunum çok mahvoldum. allahtan annem yardımcı oldu ama yinede çok yoruldum.
hastane çantamı hazırladım sonunda annem halletti iyi oldu.
dünde bebeğimin kıyafetlerini yıkadık annem bugün hepsini ütüledi onunda çantasını hazırladı sadece bez koyamadım almamışım çünkü :))))
aklıma çok takılıyordu iyi oldu annem halletti hepsini hazırca beklicez şimdi.
geçmişi okuyamadım henüz herkes iyidir inşallah
yaaa erken değilmi daha :bbo:Evet canım artık bizde kardeş kardeş yatıyoruz ve hatta aramıza yastık koyuyoruz nolmaz nolmaz dimi şaka bir tarafa ben ambargomu koydum aklinialirimsmile
biz kasım ayından beri kardeş kardeş uyuyoruz valla...:sm_cool: malum benim oğlan çok hareketli ikimizde rahatsız oluyoruz...
ay ne güzel canım ya walla imreniyorum yanında annesi yada yakınları olana ben kendimi çok garip hissediyorum her iş bana bakıyor öyle ihtiyacım varki yanımda birilerinin olmasına mafoldumben Allah bozmasın canım inşallah
Valla biz son 1 aydır kardeş gibi oldukHatta dün bunun esprisini yapıyorduk... Ne oluyor bize yahu diye... Herkes böyle yaşıyor mudur acaba diye konuşuyorduk, konuyu açmışınız... Bebiş iyice hareketlenip, karın iyice büyüyünce doğalından bir mesafe oluştu...
yaaa erken değilmi daha :bbo:
yazık ama bi de lohusalık varrr -tatlicadiarzu-
Neden yazık olsun bize yazık, beklesinler napalım :jeyyar:
Valla biz son 1 aydır kardeş gibi oldukHatta dün bunun esprisini yapıyorduk... Ne oluyor bize yahu diye... Herkes böyle yaşıyor mudur acaba diye konuşuyorduk, konuyu açmışınız... Bebiş iyice hareketlenip, karın iyice büyüyünce doğalından bir mesafe oluştu...
ya dr bi şii demeden bırakmak istemiyordum ben aslında adamkorkuyooo delikafadulden
bakalım ne olcak halimizzz
ya dr bi şii demeden bırakmak istemiyordum ben aslında adamkorkuyooo delikafadulden
bakalım ne olcak halimizzz
ay ne bileyim benim için hava hoş da adamı da boşlamak istemiyorummmm kaydirigubbakcemile2yaaa erken değilmi daha :bbo:
yazık ama bi de lohusalık varrr -tatlicadiarzu-
Neden yazık olsun bize yazık, beklesinler napalım :jeyyar:
hala birlikte olabiliyorsanız bravooo. ne cesaret yavv bilmiyorumkismile
ben daa 32.haftama yeni girdimmmm ondan:kedi:
dr um başlarda riskliydi söylemişti gene söyler sanıyorummmm bakalımmm birazdan ranndevumumz var bşii dicek miii kaydirigubbakcemile3sen sormazsan dr. un söyleyeceğini sanmıyorum benim ablamın başına geldi onlar rutin devam ediyormuş malum işe :kedi: ablamın anlında uyuşma vardı dr. söyledi dr. un söylediği tekşey ilşkiyi kesin demesi oldu son ay özellikle dr. tansiye etmiyo canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?