2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamile olduğumu öğrenince bıraktık ilk hamileliğiminde kasılmalarım olmuştu dr ilişkiden demişti o yüzden bıraktık son 1,5 ayda drlar önermiyor

selam kızlar,biraz geçmişe bakıyım dedim :) hepimiz kocalarınızla kardeşmi oldunuz ,bizde en son 10 gün önce kapanışı verdik ama biz eşimle 10 gün öncesine kadar beraber oluyorduk şimdi zor oluyor hemde korkuyorum artık

bizde eşimle bazen kardeş gibiyiz o çok korktuğu için pek yaklaşmadı bana ama arada bir çok nasirde olsa birbirimiz için bişeyler yapıyoruz kaydirigubbakcemile3

bence iyi....bende 36. haftamda 10 kilo almış durumdayım..son aylar çok alınıyo dediler ama ben hep 3 haftada 1 kilo aldım...bakalım nekadar daha alıcam..

çok iyisin canım sanada maşallah bende en çok kiloyu 20 ile 30 hafta arası almıştım

kızlar bende katılayım bizde eşimle 1 aydır kardeşiz kaydirigubbakcemile3

çok iyisin canım sanada maşallah bende en çok kiloyu 20 ile 30 hafta arası almıştım

ben 20. haftaya kadar sadece 2 kilo almıştım sonra bi anda 4 kilo aldım..dr.um biraz yavaşla dedi..sonrasında hep ya 1 kilo aldım yada hiç almadım...dr.umda çok memnun hatta 14-15 kilo bile çok değil senin için dedi..48 kiloyla hamile kaldığım için...

valla biz bebeği yaptık ve kardeş olduk :)))
doktor bana yaklaşık 3 aydır artık ilişki yok diyor zaten...

a evet söylemiştin canım daha öncede konuşmuştuk ,ozaman çok kasma kendini baksna zayıf hamile kalmışsın bol bol canının istediğini ye sağlıklı bişekilde benim normal kilomda biraz fazla olduğu için ilk aylarda doktorum tuzu tamamen kestirmişti ben yeni yeni tuz kullnaıyorum iyikide kullanmamışım şuana kadar şişliğim olmdı çok şükür

Benimde aklıma takılan doğumdan sonra nasıl korunacağımız birde emzirirken hamile kaldığının farkına varılamıyor yani ben ilk oğlumda emzirdiğim sürece regl olmadım dolayısıyla hamile kalsanda anlayamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…