ipekcim mrb, neden yasakladı bu doktorlarda çok alem
Benimde aklıma takılan doğumdan sonra nasıl korunacağımız birde emzirirken hamile kaldığının farkına varılamıyor yani ben ilk oğlumda emzirdiğim sürece regl olmadım dolayısıyla hamile kalsanda anlayamıyorsun
ben de 44 le hamile kaldım şu an 55-56 çıkıyor tartıldığım saate göre...
maşallah canım kilon yinede çok iyi öncesinde çok zayıfmışın, ben 68 ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum
Benimde aklıma takılan doğumdan sonra nasıl korunacağımız birde emzirirken hamile kaldığının farkına varılamıyor yani ben ilk oğlumda emzirdiğim sürece regl olmadım dolayısıyla hamile kalsanda anlayamıyorsun
Kızlar normal mİ sezeryan doĞum mu yapıcaksınız
sütün koruyuculağuna güvenmemek lazım arkadaşlar regl olmamak koruyo anlamına gelmezmiş..önlem almamız şart..
emzirirken doğum kontrol hapı kullanılıyor mu acaba?[/Qhayır kullanılmıyor emdiği için çocuğada geçiyo
valla maşallah 7 kilo süperherhalde 2 kilo falan alırız doğuma kadar
emzirirken doğum kontrol hapı kullanılıyor mu acaba?
benim henüz belli değil, çatı muayenesi olmadım ama sanırım sezeryan olacak, bugün ebe çağırmıştı ona gittim, normal için çok ısrarcı olmayın, sezeryan de çok iyi artık dedi, o iki çocuğunu da sezeryanle doğurmuş...
canım benim doktorum şimdilik normal dedi ama çetı muaynesi falan olmadım daha,hayırlısı bakalım önümüzdeki haftalarda netlik kazanır,,,bu arada bende doğum korkusu artmaya başladı,sizler ne durumdasınız?
canım benim doktorum şimdilik normal dedi ama çetı muaynesi falan olmadım daha,hayırlısı bakalım önümüzdeki haftalarda netlik kazanır,,,bu arada bende doğum korkusu artmaya başladı,sizler ne durumdasınız?
kadın doğumcuların hepsi sezeryan oluyor canım,kötü birşey olsa kendileri olmazdı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?