2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet bu önemli bir konu, doktora sormak lazım...

boşverin kızlar bebeklerimiz sağlıklı doğsunda sonra bol bol yaparız artık :))))

bebek yastıkalrınızı hazırladınızmı veya aldınızmı, nasıl pamuklumu,yünmü yoksa hazırmı ???

sütün koruyuculağuna güvenmemek lazım arkadaşlar regl olmamak koruyo anlamına gelmezmiş..önlem almamız şart..

Kızlar normal mİ sezeryan doĞum mu yapıcaksınız

benim henüz belli değil, çatı muayenesi olmadım ama sanırım sezeryan olacak, bugün ebe çağırmıştı ona gittim, normal için çok ısrarcı olmayın, sezeryan de çok iyi artık dedi, o iki çocuğunu da sezeryanle doğurmuş...

Kızlar normal mİ sezeryan doĞum mu yapıcaksınız

canım benim doktorum şimdilik normal dedi ama çetı muaynesi falan olmadım daha,hayırlısı bakalım önümüzdeki haftalarda netlik kazanır,,,bu arada bende doğum korkusu artmaya başladı,sizler ne durumdasınız?

valla maşallah 7 kilo süper herhalde 2 kilo falan alırız doğuma kadar

canım ben ilk başta aşermeden dolayı çok kilo verdim su dahi içemiyordum, ilk ayında oruçta tutunca baya kilo kaybım oldu ama şükür bebeğimin kilosu iyi önemlide olan o zaten diğer kilo almışız vermişiz hiç önemli değil.

kadın doğumcuların hepsi sezeryan oluyor canım,kötü birşey olsa kendileri olmazdı bence

ben sezeryan olacağım halde çok fazla korku var bende bide normal yapsam ne olucaktı bilmem

bende de artıı..yani nasılolucak sancım başlayınca napıcam..sancılar çok mu dayanılmaz merak ediyorum..perşembe günü epidural normali sorucam dr.uma ne dicek bakalım...inş. doğum konusunda anneme çekmişimdir..annemim doğumları çok kolay olurmuş..doğum nasıl diyenlere kabız olurmuş gibi oluyo diyo o derece yani..

kadın doğumcuların hepsi sezeryan oluyor canım,kötü birşey olsa kendileri olmazdı bence

haklısın canım, bence iki yöntemin de kendine göre artı ve eksileri var, Allah hayırlısını nasip etsin hepimize...
bu arada doğum korkusu bende de had safhada, hayırlısıyla bir doğursaydık, insan bilmediği şeyden korkuyor ister istemez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…