bende de artıı..yani nasılolucak sancım başlayınca napıcam..sancılar çok mu dayanılmaz merak ediyorum..perşembe günü epidural normali sorucam dr.uma ne dicek bakalım...inş. doğum konusunda anneme çekmişimdir..annemim doğumları çok kolay olurmuş..doğum nasıl diyenlere kabız olurmuş gibi oluyo diyo o derece yani..
evet benimde kafamda bir sürü soru işareti var,sancılar nasıl,kaç saat sürüyor,ıkınabilecekmiyim,vs.vs... birde bende panik atak var ondan korkuyorum,ya o anda çok panik yaparsam,heyecanlanırsam vs.vs.benim doktorum epidurali önermedi...
evet benimde kafamda bir sürü soru işareti var,sancılar nasıl,kaç saat sürüyor,ıkınabilecekmiyim,vs.vs... birde bende panik atak var ondan korkuyorum,ya o anda çok panik yaparsam,heyecanlanırsam vs.vs.benim doktorum epidurali önermedi...
bende de artıı..yani nasılolucak sancım başlayınca napıcam..sancılar çok mu dayanılmaz merak ediyorum..perşembe günü epidural normali sorucam dr.uma ne dicek bakalım...inş. doğum konusunda anneme çekmişimdir..annemim doğumları çok kolay olurmuş..doğum nasıl diyenlere kabız olurmuş gibi oluyo diyo o derece yani..
Ben Çıkıyorum İyİ akŞamlar kızlar
kızlar benim göbek deliğimin çevresinde hafif kararma oldu, leke gibi annem doğumun yaklaştığının işaretidir dedi ama daha çok erken değil mi ya?
kızlar ben en son kontrole gittiğimde dr. tekrar sordum benim doğum sezeryan olcağı için epidural olabilirmi diye, dr. um sezeryanda epidural riskini alamayacağını ama önemli bir rahatsızlığın olur uyutama o ayrı fakat hiç bir sıkıntın yokken epidural tavsiye edemem dedi normal doğumlara epidural yapıyorum ağrısı çok olmasın rahat doğum yapılsın diye dedi. Fakat her dr. farklı görüşleri var benim sezeryan epidural olmayacak ( İstanbul'da bulunan arkadaşlar beni gittiğim hastanede doğum kampanyası var :)))) fiyatları çok cazip tavsiye edebilirim. Jennifer Kennedy hastanesi)
benim henüz belli değil, çatı muayenesi olmadım ama sanırım sezeryan olacak, bugün ebe çağırmıştı ona gittim, normal için çok ısrarcı olmayın, sezeryan de çok iyi artık dedi, o iki çocuğunu da sezeryanle doğurmuş...
kadın doğumcuların hepsi sezeryan oluyor canım,kötü birşey olsa kendileri olmazdı bence
haklısın canım, bence iki yöntemin de kendine göre artı ve eksileri var, Allah hayırlısını nasip etsin hepimize...
bu arada doğum korkusu bende de had safhada, hayırlısıyla bir doğursaydık, insan bilmediği şeyden korkuyor ister istemez :))
valla benim çok uzun zamandur var..hem çizgi şeklinde hemde göbek deliğimin etrafı kahve rengi..doğuma işaret olup olmadığını bilmiyorum ama...
kızlar okuyorum yazdıklarınızı valla doğum yaklaştıkça korkular başladı. cuma günü kontrolüm var eğer bir aksilik olmazsa yine doğum konusunda bişey demez sanırım doktorum nisan ortası anca konuşuruz diyordu çünkü. ben normal doğum istiyorum ama bakalım hayırlısı nasıl olur kızım nasıl gelmek ister bilemiyoruz şimdiden :))
karın ağrılarım ve sertleşmelerim var inşallah bir sorun yoktur.
valla benim çok uzun zamandur var..hem çizgi şeklinde hemde göbek deliğimin etrafı kahve rengi..doğuma işaret olup olmadığını bilmiyorum ama...
inşallah sorun olmaz canım..güzel haberlerle gelirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?