MAMAGOZ tabi ki kimse durduk yere szeryan olmak istemiyor..ben kendi açımdan söyliym
ilk bebeğim sezeryan oldu..bebeğin boynuna kordon dolanmıştı ve nst de sürekli kalp atışları kötü çıkıyordu..doktor almamız lazım dediğinde kesinlikle ben normal doğum istiyorum demiştim..doktorum da bişey olursa ben mesuliyet kabul etmem bebk risk altında demişti..doktor da tanıdıktı..güvenmek zorundaydım..böyle bi durumda bebeğini kim tehlikeye atmak ister ki..ondan sonra da mecburen sezeryan oldum ikinciyi..
tabi ki insan elinden geleni yapıyor ama belli bi noktadan sonra doktorlara güvenmek zorundayız..
bence hiçkimse keyfi sezeryan istemez..tabi ki herşeyin doğal olanı güzeldir..
bende çizgi var uzun zamandır ayne şekilde duruyor. göbek deliğime şimdi okuyunca dikkat ettim rengi değişmiş ama çok koyu değil. doğuma işaret olduğunu duymamıştım bende
Herhalde normal canım sende de varmış, Allah bebeklerimizin zamanında ve sağlıkla doğmalarını naip etsin inşallah.
neyse ben çıkıyorum kızlar..nedense sinirim bozuldu..neyse...iyi akşamlar..
güzel anne eflatun, gözünüz kapalı güvenirseniz, yalan söylerlerse farkına varamazsınız diyorum. sizin doktorunuz yalan söyledi ya da söylemedi bilemem. ama sizi ilki sezaryen olduysa ikincisi de sezaryen olmak zorundadır diye kim yönlendirdiyse yanlış yönlendirmiş. SSVD (sezaryen sonrası vajinal doğum) yapan ve bu konuda artık uyanan o kadar çok anne var ki, bu gerçekten sevindirici bir gelişme. ayrıca emin olun siz istememiş olsanız bile bilgi eksikliğinden ya da umursamadıklarından kendi isteğiyle sezaryen olan o kadar çok anne var ki, o kadar çok... hem de hiç ama hiçbir engel yokken normal doğurmalarına...
ben kimsenin doktoru hakkında bir şey söylemiyorum, insanlık vazifemi yapıyor sizlere olabilecekler hakkında ışık tutmaya çalışıyorum. kimse kızmasın gücenip darılmasın bana lütfen. inanın doğru neyse onu yazıyorum... sevgiler.
iyi akşamlar kızlar
benim oğlan yine kendini aşağı itme eyleminde..korkudan öldürcek bu çocuk beni..herbi harekette geliyomu acaba die düşünmek çok fena....
:)) gelmez glmez, benimki de acayip hareketli , sabah bi başlıyo hiç durmuyo , valla ne zaman uyuyo bilmiyom
aynen yaa...uyusa büyücek belkide:)...hareketliliğine alışığımda kendini itmeye yeni başladı..karnıma iyice sığmaz oldu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?