2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

güzel anne eflatun, gözünüz kapalı güvenirseniz, yalan söylerlerse farkına varamazsınız diyorum. sizin doktorunuz yalan söyledi ya da söylemedi bilemem. ama sizi ilki sezaryen olduysa ikincisi de sezaryen olmak zorundadır diye kim yönlendirdiyse yanlış yönlendirmiş. SSVD (sezaryen sonrası vajinal doğum) yapan ve bu konuda artık uyanan o kadar çok anne var ki, bu gerçekten sevindirici bir gelişme. ayrıca emin olun siz istememiş olsanız bile bilgi eksikliğinden ya da umursamadıklarından kendi isteğiyle sezaryen olan o kadar çok anne var ki, o kadar çok... hem de hiç ama hiçbir engel yokken normal doğurmalarına...

ben kimsenin doktoru hakkında bir şey söylemiyorum, insanlık vazifemi yapıyor sizlere olabilecekler hakkında ışık tutmaya çalışıyorum. kimse kızmasın gücenip darılmasın bana lütfen. inanın doğru neyse onu yazıyorum... sevgiler.

bende çizgi var uzun zamandır ayne şekilde duruyor. göbek deliğime şimdi okuyunca dikkat ettim rengi değişmiş ama çok koyu değil. doğuma işaret olduğunu duymamıştım bende

Herhalde normal canım sende de varmış, Allah bebeklerimizin zamanında ve sağlıkla doğmalarını naip etsin inşallah.

sinir bozucak bişey yok arkadaşlar herkkes düşüncelerini sööylüyo..anlımızda ne yazıldıysa onu yaşıcaz..bu bebişler bi şekilde çıkıcak ama normal ama sezeryan....önemli olan sağlıkla gelmeleri.....

bilgilerini paylaşmak güzel. insanlara faydalı bişeyler anlatmak güzel ama bunları anlatırken üslup çok önemli diye düşünüyorum. sen bildiklerini anlatırsın almak isteyen alır almak istemeyen almaz herkesin özgür iradesi vardır kimsede kırılıp darılacak değildir.
paylaşımların daha yumuşak olması herzaman daha güzel olur. yinede teşekkürederiz bildiklerini paylaştığn için.

bakın bişey anlatıp çıkıcam benim eltimin ilk çocuğu szeryanlı oluyor ikinci çocuğunda dr. söylemiyor sezeryan olduğunu, ağrısı tutup normal doğuma giriyor doğum esnasında ebe konuşturuyor ilkmi ikincimi diye bizimkide ikinci ilk çocuğum sezeryan diye söyleyince o an diyor makasın yere düştüğünü ve beni sedye ile amliyat haneye çıkarttıklarını hatırlıyorum diyor. Dr. demiş sen canınamı susadın neden söylemedin diye yazık hem altta dikiş hem üstte dikiş mahfoldu ayağa kalkıncaya kadar.

benim oğlan yine kendini aşağı itme eyleminde..korkudan öldürcek bu çocuk beni..herbi harekette geliyomu acaba die düşünmek çok fena....

kimsenin sinirini bozmak değil amacım. lütfen yanlış anlamayın. uslubumun da sert olmadığını ses tonumu duysanız anlarsınız. niçin sert bir uslup takınayım? karşımda benim gibi anneler ya da anne adayları var. hadi gereksiz sezaryen yapan doktorlarla konuşuyor olsam neyse... tabi ki ben sadece yazacağım, siz de istediğinizi yapacaksınız. bu tür konular bu tür kırılganlıklar olmasın diye sanırım pek konuşulmuyor ve bilgi eksikliği yanlış yönlendirmeler oluşuyor. cesaret edip bildiklerimi yazdım, sıradan bilgiler değil belki tam 1 yıldır üzerinde okuma yaptığım bir konu bu.

zeynox, doktordan bilgi saklayarak olmaz ki, bahsettiğin vakada anne hata yapmış. doktor tabi ki takibini yapacak ama ssvd ye inanan bir doktor takibini yaparsa ssvd yapmak imkan dahilinde. son anda öğrenince görevlilerin panik olması gayet normal. bu bir ekip işi, doktor önceden bilecek gerekli takipleri yapacak ve sonunda beraberce inanarak başarılacak.

aynen yaa...uyusa büyücek belkide:)...hareketliliğine alışığımda kendini itmeye yeni başladı..karnıma iyice sığmaz oldu heralde

:)) valla aynen uyusa daha iyi olur dimi benimki de sıska mı olcak ne ? sıkma canını düşünmemeye çalış canım . bu hafta ben de bi doktora gideyim zamanı geldi, vajinamda sızlama oluyo, bi de kasılma bakalım ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…