2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne yazdıgınızı unutmussunuz madem size hatırlatayım.aşağıya bizim forumda ilk yazdıgınız mesajı aynen alıntılıyorum.
yada isterseniz kendı sayfasından bakabilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/319962-2010-mayis-anneleri-3924.html

'sana ne istersen vereyim' dediğiniz kısma gelince arkadaslarım adına sizden tek bir istegim var.sözünüzü tutacagınıza eminim a.s
verdiğiniz mesajı artık alan almıstır zaten.bu konuyla ilgili olarak bizim topiğe gelip arkadaslarımızı daha fazla stress altına sokmayın lütfen
anlayısınız için şimdiden tesekkur ederim a.s.

selam kızlarrr
umarım herkesler iidir
ben maalesef yine hastayım 1 haftadır ishalim cır cır olmuşum yaneeekaydirigubbakcemile3
en son okuduğum bi yazıda son dönemde olan ishalin tehlikeli olduğunu erken doğum habercisi olacağını öğrendim ve drumu aradım
oda bana kız 1 haftadsır ishal halinle evde ne dolaşıyon hemen gel dedi
akşam 4 te randevum var allahın izniyle gidip görüncez son 1 aydır abone olduk dra her hafta ordayız allah sonumuzu hayır eder inşalahh
sizinde aklınızda olsun ishal önemliaklinialirimsmile

NıLAY çok geçmiş olsun valla ağrıda yapar çok zor allah kolaylık versin su kaybın olmamıştır inşallah keşke daha önce arasaydın doktorunu muz falan ye elma, bol su

gecmiş olsun canım
benım de aklımı karıstırdın sımdı
dun geceden beri aynı dert bende de var
aldıgım magnezyumun prospektüsünde dıskı yumusatma etkisi vardır yazıyor diye rahattım ,bugun de devam ederse bi doktora danısıyım ben de

bende tuvalete çıkamadığımiçin duphalac içip duruyodum..ishalolup rahatlıyım die...vazgeçeyim eniyisi...çoookkk geçmiş olsun sanada......

bugün babamın doğumgünü
ailece nice yıllara inşallah

ben de doğumdan sonra diş hekımınde alacagım solugu
2 dişim kırıldı.arada duvardan sıva dökülür gibi pıtır pıtır kırılıyorlar valla
gecmiş olsun canım
genciz, güzeliz, tecrübeliyiz yaşasın derneğimiz
:lepi:

hangi hastaneydi seninki canım?

canım dert etme bütün sarı arabalar benim dersin bir kaç taksi durağının tel nosunu al, yakın olanıyla görüş istersen böyle böyle bi durum var diye 24 saat açık olan duraklar çoken olmadı arabası olan bi komşun bile götürür seni
aynen canım öyle artık sabahları kalkıp gelmek ızdıraptı şükür Allah'a kazasız belasız atlattık
hayırlı olsun ben de çalışablir raporumu aldım ama garip bir his çalışmasamıydım dedim
geçmiş olsun canım, zor tabi ama benim bağırsaklarım hacminin 10 katına genişledi saatlerim geçiyor tuvalette doğurmak böyle olsa gerek diyorum her tuvalete gittğimde ishal olma fikri bile daha olumlu geliyor o halimi düşündükçe:çok üzgünüm:

geçmiş olsun tatlım önemli bişi yoktur inşallah
bizde gidecez bugün yarın dr a
çatı kontrolünü ne zaman yapacak merak ediorum inadına sormuyorum da :sinifsinif:

nice senelere...sağlık mutluluk ve huzurlaaaaaaaa

ailece nice yıllara inşallah

:lepi:
sağolun canlarım babam şeker hastası ama sürekli şekerli şeyler tüketiyor normal bir insandan bile çok daha fazla pasta almak istemiyorum ama almayınca da annenize alıyorsunuz bana almıyordunuz diye alınıyor ne yapsam bilemedim geçen sene pelitin bal kabaklı pastasını almıştım şeker oranı az diyekafamçokkarıştı şimdi de netten bakıyorum şekersiz pastalara hepsi karşıda bu tarafta diabetliler yemiyor herhalde

hmm aslında babana en guzel hediyeyi vericeksın torun geliyo ya
ama yıne de illaki pasta dersen özsüt subelerıne netten bi bak istersen
belki onlarda da vardır diyabetik ürünler

canım alınman çok normal kadın abartmış paranla rezillik yaniii..
bak dün bizde dr daydık bi girdik mi 1 saate çıkıyoruz havadan sudan muhabbetler çok rahatlatıyokonuşuyo anlatıyo kendini rahat hissediyosun..
hakkında hayırlısı ama sen iyi düşün bu dr doğumuna girecek bi de...

Gurbetten , Tıff ve Sevda maşallah bebeklerinize, Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin....
sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız...

kızlar hastanelerinizin doğum fiyatlarını biliyor musunuz?

biz dün sonunda öğrenebildik; normal doğum 2000 TL, sezeryan 2500. bana çok geldi ama eşim boşver nazımız geçer dio.
:bbo:

işte 2000 TL normal doğum canım. eşim SGK kaç para peki diye sordu, doktor bu SGK fiyatı zaten diyince ölee kalakaldık. :1shok: ama doktorumuzdan çok memnunuz vercez artık o parayı napalım. :bbo:

canım çok değilmi yaa bizde özel de düşünüyoruz ad vermem uygun mu bilmem ama bilinen bi hastane normal doğum 550 sezeryan 700 dedi çok uygun geldi...

nilay çok geçmiş olsun canım..dikkat et kendine..bol sıvı tüket..
guugle sana da geçmiş olsun..bundan önceki hamileliğimde ben de 20lik diş ağrısını çok çektim..doktorum son güne kadar çektirebilirsin sorun olmaz demesine rağmen korkumdan dişçiye gitmedim..doğumdan sonra iltihaplandı falan..daha fena oldu..sonunda çektirip kurtuldum ama ilerlemiş oldu..bi dişçiye git istersen doktoruna danışıp..

NİLAY çok geçmiş olsun valla ağrıda yapar çok zor allah kolaylık versin su kaybın olmamıştır inşallah keşke daha önce arasaydın doktorunu muz falan ye elma, bol su

bende tuvalete çıkamadığımiçin duphalac içip duruyodum..ishalolup rahatlıyım die...vazgeçeyim eniyisi...çoookkk geçmiş olsun sanada......

geçmiş olsun tatlım önemli bişi yoktur inşallah
bizde gidecez bugün yarın dr a
çatı kontrolünü ne zaman yapacak merak ediorum inadına sormuyorum da :sinifsinif:

hepinize ii dilekleriniz için teşekkür ediyorum
allahtan çok fazla su tükeden biriyim
muz ve papateste yiyorum ancak 1 gün geçiriyo ertesi gün yine aynı
ay allahım zamanında sağlıkla kurtaysaydı bizi
benım dr çatı muayenesini 37 .haftada yapcam dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…