nilay çok geçmiş olsun canım..dikkat et kendine..bol sıvı tüket..
guugle sana da geçmiş olsun..bundan önceki hamileliğimde ben de 20lik diş ağrısını çok çektim..doktorum son güne kadar çektirebilirsin sorun olmaz demesine rağmen korkumdan dişçiye gitmedim..doğumdan sonra iltihaplandı falan..daha fena oldu..sonunda çektirip kurtuldum ama ilerlemiş oldu..bi dişçiye git istersen doktoruna danışıp..
bu arada ben de ishalim iki gündür .....
kızlar slmm
selam tuba
sana da gecmiş olsun.bişi sorcam sen de magnezyum içiyormusun? o da ishal yapıyormus cunku
ay geçmiş olsun cnm druna sor hemen benım gibi ihmal etme bende bi şey olmaz geçer dedim ama önemliymiş
sancın varmı peki
slm canım hoşgeldin
içiyorum canım günde iki tane, ama çok zamandır içiyorum, niye şimdi olduki ?
oluyo , yalancı sancı galiba ,alt tarafta acayip bişey ama kendimi dinlersem hissedebiliyorum canımı yakacak sancılar değil, neyse bu hafta içi gidicem zaten doktora, inş bi sorun yoktur
sen de ihmal etme nilayın dediği gibi doktorlarımıza bi danısalım bari
ben 1 haftadır falan içiyorum magnezyumu ondan mı acaba demiştim
şükürler olsun karın agrım yok,bir de dısarıdan hiçbişi yemıyorum dikkat ediyorum yediklerime
evet benımde aynen öle oluyoo
işte bunlar rahmi açıyomuş erken doğuma sebeb olabiliyomuş allahım korusun
evet benımde aynen öle oluyoo
işte bunlar rahmi açıyomuş erken doğuma sebeb olabiliyomuş allahım korusun
slm kızlarrr
işte güçten ancak gelebildim..bebişlerini görenlerrr tebrik ederimmm.....tıfım seninki tam leylek olmuşş.......
ishal arkadaşlarım geçmiş olsun dikkat edin kendinize nisan 10 dan dökülmeye başlayacağız sanırımm....sağlıkla gelsinler inşallah kızlarr......
seninki ondan olabilir canım , ama benimki neden doktor bilcek artık, bi de hep kuru kuru yiyorum ben hamur tarzı şeyler , yani normalde tam tersi olması gerek ,bu arada kilolar durdu mu ne 15 de sabitledim iki haftadır
slm kızlarrr
işte güçten ancak gelebildim..bebişlerini görenlerrr tebrik ederimmm.....tıfım seninki tam leylek olmuşş.......
ishal arkadaşlarım geçmiş olsun dikkat edin kendinize nisan 10 dan dökülmeye başlayacağız sanırımm....sağlıkla gelsinler inşallah kızlarr......
ben zaten 38. haftayı görsem yeter diyorum, erken olcak gibi ama korkmuyorum , bebişime güveniyorum ,hayırlısı olsun
bakalım benım doktor ne diycek
ben de sımdıye kadar 11 kilo almısım
son haftalarda da iştahım kapalı midem küçüldü sanki
sanırım benım kız ayaklarıyla mideme baskı yapıyo
sağolcnm tşk ederim evet bencede dökülmeye başlayacaz artık yavaş yavaş
aynen tuba yaa benımkıde erken gelcek gibi aynen 38 i görsem yeter diyorum
hosgeldın canım,tesekkurlerslm kızlarrr
maşallah sizebenimkinin eli ayağı hiç durmuyoki zaten, oturmama bile izin vermiyo, itip duruyo ,sürekli bi inat halindeyiz :)))
hosgeldın canım,tesekkurler
maşallah size
benımkı o kadar hareketli değil de işte sıgmadıgı için yavrum ayaklarını itiyo naapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?