2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım valla bende korkuorum dişçiye gitmeye zaten şeker meker bi sürü şey var kafamı kurcalayan bide dişle ilgilenmek istemiorum şimdi ağrımıo inadına gece ağrıo gereksiz şey

selam
nilay geçmiş olsun canım ishalde çok zordur inşallah en kısa zamanda geçer

ay geçmiş olsun cnm druna sor hemen benım gibi ihmal etme bende bi şey olmaz geçer dedim ama önemliymiş
sancın varmı peki

slm canım hoşgeldin

oluyo , yalancı sancı galiba ,alt tarafta acayip bişey ama kendimi dinlersem hissedebiliyorum canımı yakacak sancılar değil, neyse bu hafta içi gidicem zaten doktora, inş bi sorun yoktur

içiyorum canım günde iki tane, ama çok zamandır içiyorum, niye şimdi olduki ?

sen de ihmal etme nilayın dediği gibi doktorlarımıza bi danısalım bari
ben 1 haftadır falan içiyorum magnezyumu ondan mı acaba demiştim
şükürler olsun karın agrım yok,bir de dısarıdan hiçbişi yemıyorum dikkat ediyorum yediklerime

oluyo , yalancı sancı galiba ,alt tarafta acayip bişey ama kendimi dinlersem hissedebiliyorum canımı yakacak sancılar değil, neyse bu hafta içi gidicem zaten doktora, inş bi sorun yoktur

evet benımde aynen öle oluyoo
işte bunlar rahmi açıyomuş erken doğuma sebeb olabiliyomuş allahım korusun

seninki ondan olabilir canım , ama benimki neden doktor bilcek artık, bi de hep kuru kuru yiyorum ben hamur tarzı şeyler , yani normalde tam tersi olması gerek ,bu arada kilolar durdu mu ne 15 de sabitledim iki haftadır

slm kızlarrr

işte güçten ancak gelebildim..bebişlerini görenlerrr tebrik ederimmm.....tıfım seninki tam leylek olmuşş.......

ishal arkadaşlarım geçmiş olsun dikkat edin kendinize nisan 10 dan dökülmeye başlayacağız sanırımm....sağlıkla gelsinler inşallah kızlarr......

slm h,g

seninki ondan olabilir canım , ama benimki neden doktor bilcek artık, bi de hep kuru kuru yiyorum ben hamur tarzı şeyler , yani normalde tam tersi olması gerek ,bu arada kilolar durdu mu ne 15 de sabitledim iki haftadır

bakalım benım doktor ne diycek
ben de sımdıye kadar 11 kilo almısım
son haftalarda da iştahım kapalı midem küçüldü sanki
sanırım benım kız ayaklarıyla mideme baskı yapıyo

sağolcnm tşk ederim evet bencede dökülmeye başlayacaz artık yavaş yavaş

ben zaten 38. haftayı görsem yeter diyorum, erken olcak gibi ama korkmuyorum , bebişime güveniyorum ,hayırlısı olsun

aynen tuba yaa benımkıde erken gelcek gibi aynen 38 i görsem yeter diyorum

bakalım benım doktor ne diycek
ben de sımdıye kadar 11 kilo almısım
son haftalarda da iştahım kapalı midem küçüldü sanki
sanırım benım kız ayaklarıyla mideme baskı yapıyo

benimkinin eli ayağı hiç durmuyoki zaten, oturmama bile izin vermiyo, itip duruyo ,sürekli bi inat halindeyiz :)))

kızlar mrb tekrardan bende ishal olmuşum zaten 30.haftadan sonra bağırsaklarıma bir haller oldu,sabah ballı süt içmiştim omu yaptı acaba

hosgeldın canım,tesekkurler
benimkinin eli ayağı hiç durmuyoki zaten, oturmama bile izin vermiyo, itip duruyo ,sürekli bi inat halindeyiz :)))
maşallah size
benımkı o kadar hareketli değil de işte sıgmadıgı için yavrum ayaklarını itiyo naapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…