2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kadar çok kişi ishal olmuş yaaa kızlar no oluyor böyle sizeee.........neyse nilay sen doktordan nasıl bir haberle geleceksin bakalımmm...

kızlar mrb tekrardan bende ishal olmuşum zaten 30.haftadan sonra bağırsaklarıma bir haller oldu,sabah ballı süt içmiştim omu yaptı acaba

hosgeldın canım
sen de mi? acaba salgın falan mı var da bizim haberımız yok
sana da gecmiş olsun

hosgeldın canım
sana da gecmiş olsun

sağol canım,ne biliyim salgınmı ne bak şimdi öğlşe yemeği yedim karnımda hafif ağrı,hafif bulantı var ,doktorada sormadım inş. bişey olmaz ama sabah ballı süt içmiştim sıcak nette diyorki sıcak süte bal atılmazmış zehirleme yasparmışşşş

hiç duymamıstım ballı sütün zarar verecegını :uhm:
kızlar merhaba..
geçmiş olsun ishal olanlara...

selam canım, saolasın

herkese merhaba ;

bebeklerini görenlerin gözü aydın,maşallah büyüyor hepsi,
ayşesinem,bence o anda boşluğuna yoğunluğuna gelmiştir doktorunun,olmadı önce kendi doktorunla konuş ben daha net cevap almak istiyorum felan diye...
bende doğum korkusu had safhada bakalım nasıl olacak,Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

kızlar mrb tekrardan bende ishal olmuşum zaten 30.haftadan sonra bağırsaklarıma bir haller oldu,sabah ballı süt içmiştim omu yaptı acaba

1 günlükse önemli değil ama benım gibi 1 haftadı rbunu çekiyorsan sende druna danış

ne kadar çok kişi ishal olmuş yaaa kızlar no oluyor böyle sizeee.........neyse nilay sen doktordan nasıl bir haberle geleceksin bakalımmm...

ay doğru hee hemen hemen herkes ishalmiş
evet bakaım ne diycek dr neymiş neyin nesiymiş

ah canımm bende de doğum korkusu var....aslında daha önce normal doğum yaptım ve kolay oldu ama yinede o oldu bittiye gelmişti bu sefer ne olacak bilmiyorum ve korkuyorum..

kızlar ben kaçtım
biraz dinlencem daha sonrada dra gitmek için hazırlancam kendinize ii bakın
bayanssulusmile

hosgeldın canım
sana da gecmiş olsun
salgın var kızlar kuzenim ailecek olmuş çalışanlarımızdan biri de bugün bu yüzden izin aldı

öyle diyip duruyorum ben de ama bakıyorum işte bi taraftan da böyle 300 500 doğumları duyunca 1500 vermek bir de acaba demek keyif kaçırıyor

kızlar ben kaçtım
biraz dinlencem daha sonrada dra gitmek için hazırlancam kendinize ii bakın
bayanssulusmile

görüşürüz,doktordan dönüşte bize de bilgi ver olur mu nilay?

hadi yaa
kızlar içtiğiniz sulara,yediklerinize dikkat edin siz bari olmayın

ben de uzanayım azcık belim agrıdı yine
görüşürüz kızlar kendınıze iyi bakın

ah canımm bende de doğum korkusu var....aslında daha önce normal doğum yaptım ve kolay oldu ama yinede o oldu bittiye gelmişti bu sefer ne olacak bilmiyorum ve korkuyorum..

sen yapmışsın canım ne güzel,ben çevremde doğuran birinide hiç görmedim,doktorum o gün kasılman var mı diyor,dedimki kasılma nasıl oluyor,bilmediğim için korkuyorum galiba...

öyle diyip duruyorum ben de ama bakıyorum işte bi taraftan da böyle 300 500 doğumları duyunca 1500 vermek bir de acaba demek keyif kaçırıyor[/QUOTE]

ayşecim bende hizmette yapacağım ama ücretten haberim yok daha sormadım,doktor hariç fiyat soracağım,1500 normal doğum mu?

slm kızlar
tekrardan
anca yaptım valizleri çok yoruldum
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
çok yorgunum

kızlar dedğiniz gibiyse salgın var ben birde çalıştığım yerde ortak tuvalet kullanıyorum ve dışardan yemek yiyorum kesin mikrop lapıyorumdur...üffff

slm kızlar
tekrardan
anca yaptım valizleri çok yoruldum
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
çok yorgunum

sezencim slm canım
özledim seni
bu arada geçen gün okudum ama yazamadım çok geçmiş olsun hastaneye yatmışsın

ant. arkadaşımızada çk geçmiş olsun açılması varmış inşallah bekler oğluşu

sen nasıl oldun?nasılsın

merhaba kızlar ne zamandır yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum...rahatsız olan annelere geçmiş olsun.inş tez zamanda atlatırsınız...dualarımdasınız kızlar ilk önce size sonrada kendim için hep dua ediyorum.
Ya ishal olan arkadaşların bol su tüketmeleri gerekiyo aman ihmal etmesinler bende aynı dertten muzdaribim ama ben hamile oldugumu ögrendigimden beri bu sorunu yaşıyorum.testlerimi yaptırdım pek bişey çıkmadı sulardanda olabilir suları kaynatıpda içmeye çalışıyorum hazır sularada pek güvenmiyorum...:uhm:
sizdede varmı ya son zamanlarda uykudan gözümü açamıyorum sabahtan akşama kadar akşamdanda sabaha kadar uyumak istiyorum...çok halsiz ve yorgunum

şule hoşgeldin canım nasılsın,bebişin nasıl?

selam kızlar bugün okuyucu olarak yanınızdayım. ama bişey yazmak aklıma gelmiyor.

elvan nasılsın canımmmolumunekankayizsmile

şule hoşgeldin canım nasılsın,bebişin nasıl?

hoşbuldum selnaaa iyiyim ben çok şükür aman aman bi sıkıntım yok karnımı büyütüyorum sadecekaydirigubbakcemile2

sen nasılsın nasıl gidiyo:uhm:

slm kızlar ishal olan arkadaşlar geçmiş olsun bende ishalim ve sabahtan berri karnımın her yeri ağrıyo midemde bituhaf.hatta yazdıklarınızı görünce şaşırdım hakkaten salgın snırım.hepimizi döktüğüne göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…