kızlar mrb tekrardan bende ishal olmuşum zaten 30.haftadan sonra bağırsaklarıma bir haller oldu,sabah ballı süt içmiştim omu yaptı acaba
hosgeldın canım
sen de mi? acaba salgın falan mı var da bizim haberımız yok
sana da gecmiş olsun
sağol canım,ne biliyim salgınmı ne bak şimdi öğlşe yemeği yedim karnımda hafif ağrı,hafif bulantı var ,doktorada sormadım inş. bişey olmaz ama sabah ballı süt içmiştim sıcak nette diyorki sıcak süte bal atılmazmış zehirleme yasparmışşşş
kızlar merhaba..
geçmiş olsun ishal olanlara...
kızlar mrb tekrardan bende ishal olmuşum zaten 30.haftadan sonra bağırsaklarıma bir haller oldu,sabah ballı süt içmiştim omu yaptı acaba
ne kadar çok kişi ishal olmuş yaaa kızlar no oluyor böyle sizeee.........neyse nilay sen doktordan nasıl bir haberle geleceksin bakalımmm...
herkese merhaba ;
bebeklerini görenlerin gözü aydın,maşallah büyüyor hepsi,
ayşesinem,bence o anda boşluğuna yoğunluğuna gelmiştir doktorunun,olmadı önce kendi doktorunla konuş ben daha net cevap almak istiyorum felan diye...
bende doğum korkusu had safhada bakalım nasıl olacak,Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
salgın var kızlar kuzenim ailecek olmuş çalışanlarımızdan biri de bugün bu yüzden izin aldıhosgeldın canım
sen de mi? acaba salgın falan mı var da bizim haberımız yok
sana da gecmiş olsun
herkese merhaba ;
bebeklerini görenlerin gözü aydın,maşallah büyüyor hepsi,
ayşesinem,bence o anda boşluğuna yoğunluğuna gelmiştir doktorunun,olmadı önce kendi doktorunla konuş ben daha net cevap almak istiyorum felan diye...
bende doğum korkusu had safhada bakalım nasıl olacak,Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
kızlar ben kaçtım
biraz dinlencem daha sonrada dra gitmek için hazırlancam kendinize ii bakın
bayanssulusmile
salgın var kızlar kuzenim ailecek olmuş çalışanlarımızdan biri de bugün bu yüzden izin aldı
öyle diyip duruyorum ben de ama bakıyorum işte bi taraftan da böyle 300 500 doğumları duyunca 1500 vermek bir de acaba demek keyif kaçırıyor
ah canımm bende de doğum korkusu var....aslında daha önce normal doğum yaptım ve kolay oldu ama yinede o oldu bittiye gelmişti bu sefer ne olacak bilmiyorum ve korkuyorum..
slm kızlar
tekrardan
anca yaptım valizleri çok yoruldum
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
çok yorgunum
sezencim slm canım
özledim seni
bu arada geçen gün okudum ama yazamadım çok geçmiş olsun hastaneye yatmışsın
ant. arkadaşımızada çk geçmiş olsun açılması varmış inşallah bekler oğluşu
sen nasıl oldun?nasılsın
selam kızlar bugün okuyucu olarak yanınızdayım. ama bişey yazmak aklıma gelmiyor.
şule hoşgeldin canım nasılsın,bebişin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?