elvan nasılsın canımmmolumunekankayizsmile
iyilik canım nolsun göbek büyütüyoz. sen nasılsın. oğlum bugün sakin. haftasonu ve dün kök söktürdü. bugün dinleniyo sanırım. senin hatun kızın napıyor
hoşbuldum selnaaa iyiyim ben çok şükür aman aman bi sıkıntım yok karnımı büyütüyorum sadecekaydirigubbakcemile2
sen nasılsın nasıl gidiyo:uhm:
ben soralı da çok oldu canım ocakta zamlanacak dediklerinde sormuştu zam olmadı mayısa kadar ne olur bilemeyiz diyorlardı o yüzden çok önemsemeden aklımda tuttuğum rakam bu nisanda bi daha sorun demişlerdi sen sorup öğrensen daha iyi olur benim doktorum hizmette olduğu için doktor içinde normal doğum fiyatı bu civarlardaydıayşecim bende hizmette yapacağım ama ücretten haberim yok daha sormadım,doktor hariç fiyat soracağım,1500 normal doğum mu?
hoşgeldin sen de görülmüyordursezencim slm canım
özledim seni
bu arada geçen gün okudum ama yazamadım çok geçmiş olsun hastaneye yatmışsın
ant. arkadaşımızada çk geçmiş olsun açılması varmış inşallah bekler oğluşu
sen nasıl oldun?nasılsın
iyilik canım nolsun göbek büyütüyoz. sen nasılsın. oğlum bugün sakin. haftasonu ve dün kök söktürdü. bugün dinleniyo sanırım. senin hatun kızın napıyor
hadii aman maşallah hareketli olsun sağlıklı bebek hareketli olurmuşş
benim kızımda anası gibi gece kuşu olcak galiba geceleri çok fena elvan bazen uykumdan uyanıyorum hareketlerine gün içindede çok hareketli maşallah ama geceleri daha çok inşallah doğunca gece uykusu olur.....
bende iyiyim canım çok şükür şimdilik bir sıkıntım yok...bebişi büyütmeye çalışıyorum
maşallah maşallah
bu ara sıkıntısız hamile pek nadirkaydirigubbakcemile3
herşeyi hazırmı bebişin peki kıyafetleri falan yıkayıp ütüledinmiiboshayallersmile
kızlar son 1 1buçuk ayımız kaldı. hep diyorlardı en sıkıcı son ay diye. hakketten yapçak birşey bulamıyorum. bavulu da hazırladım. siz napıyorsunuz evde. tv de hiç birşey yok. pof sıkıldım dışarı tek başıma çıkmak istemiyorum. malum doktor dikkatli ol dedi. siz neler yapıyorsunuz
kızlar son 1 1buçuk ayımız kaldı. hep diyorlardı en sıkıcı son ay diye. hakketten yapçak birşey bulamıyorum. bavulu da hazırladım. siz napıyorsunuz evde. tv de hiç birşey yok. pof sıkıldım dışarı tek başıma çıkmak istemiyorum. malum doktor dikkatli ol dedi. siz neler yapıyorsunuz
ben soralı da çok oldu canım ocakta zamlanacak dediklerinde sormuştu zam olmadı mayısa kadar ne olur bilemeyiz diyorlardı o yüzden çok önemsemeden aklımda tuttuğum rakam bu nisanda bi daha sorun demişlerdi sen sorup öğrensen daha iyi olur benim doktorum hizmette olduğu için doktor içinde normal doğum fiyatı bu civarlardaydı
hoşgeldin sen de görülmüyordur
hadii aman maşallah hareketli olsun sağlıklı bebek hareketli olurmuşş
benim kızımda anası gibi gece kuşu olcak galiba geceleri çok fena elvan bazen uykumdan uyanıyorum hareketlerine gün içindede çok hareketli maşallah ama geceleri daha çok inşallah doğunca gece uykusu olur.....
vallahi içerde nasıl bir velet üretiyoruz bilemiyoruz kiiii
babama ne yapacağımı buldum, şu meyve çiçikelerine bakıyordum pahalı geldiler açıkçası ben de meyve sepetimi kendim yapmayı deneyeceğim olduğu kadar artık çilekle muz alıp çikolataya batırıp diplerine de çöp şiş geçirip bir ufak saksıya dikiyim diyorum elmayı faln solüsyona batırmak lazım onları yapmakla uğraşamam ama bunlardan ufak bişey yapar süsüleyip götürürüm hem sağlıklı da olur bu mevsimde yaz meyvesi yemeyi saymazsak
çok hoş bir fikir
ay elvan ben evde uyumaktan başka bişey yapıyorum desem yeridir heraldeboshayallersmile
en erken kalktığım saat 1 oda erken düşün yani sonra kahvaltı ev toplama yemek derken akşam oluyo havalar düzeldi ama dışarı çıkıp gezicek pek arkadaşım yokk ee halimde yok iyice tembel oldum
gecede uyuyamaz oldum geceleri nete girip doğum hikayelerini okuyoruz sizin yazdıklarınız okumaya çalışıyorum
benim ölee geçiyo boş boşşş yaniiiboshayallersmile
uyumaktan da sıkıldım. hava güzel uykular gitti
[valla ben bol bol uyuyorum..yataktan çıkasım gelmiyo...boshayallersmile hatta babam dalga geçiyo yat kızım yat cücük çıkaracan diyekaydirigubbakcemile3
eh maşallah. zaten herkes dinlenin doğurunca fırsatınız olmayacak diyor ya görcez bakalım
ay elvan ben evde uyumaktan başka bişey yapıyorum desem yeridir heraldeboshayallersmile
en erken kalktığım saat 1 oda erken düşün yani sonra kahvaltı ev toplama yemek derken akşam oluyo havalar düzeldi ama dışarı çıkıp gezicek pek arkadaşım yokk ee halimde yok iyice tembel oldum
gecede uyuyamaz oldum geceleri nete girip doğum hikayelerini okuyoruz sizin yazdıklarınız okumaya çalışıyorum
benim ölee geçiyo boş boşşş yaniiiboshayallersmile
hoşbuldum canımm
yukarda da yazdığım gibi ben nete girene kadar akşamı bile geçmiş ouyo genelde ee ben geldğimde de kimse kalmamış oluyo herkesin mesaisi bitmiş evinde dönmüş bende okuyabildiğim kadar okumaya çalışıyorum sizi
sen nasılsın diyet yapıyodun dimi sen ne odu kilo ile aran nasıl:uhm:
canım topiğin kiloyla arası en iy iolan annesiyim rekor haldeyim 23 kilo aldım daha da alırım herhalde midemin ağrısına yangınına iyi gelsin diye ne buluyorsam yiyorum daha da kötü yapıoyr ama durmuyorum dakötükedihüso
şule hoşgeldin nerelerdesin yahu kızın nasıl ne kadar oldu gamzeyle konuşuyormusunuz bellimi doğumu onun benim oğlan hala ters makat üstü oturuyor. dr dün nisan sonu falan olur sezeryan olursa dedi bakalım bizden ilk kim doğurcak.
selam bende özledim vallasezencim slm canım
özledim seni
bu arada geçen gün okudum ama yazamadım çok geçmiş olsun hastaneye yatmışsın
ant. arkadaşımızada çk geçmiş olsun açılması varmış inşallah bekler oğluşu
sen nasıl oldun?nasılsın
herkese hayırlı qünler arkadaşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?