2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende iyiyim canım çok şükür şimdilik bir sıkıntım yok...bebişi büyütmeye çalışıyorum

kızlar son 1 1buçuk ayımız kaldı. hep diyorlardı en sıkıcı son ay diye. hakketten yapçak birşey bulamıyorum. bavulu da hazırladım. siz napıyorsunuz evde. tv de hiç birşey yok. pof sıkıldım dışarı tek başıma çıkmak istemiyorum. malum doktor dikkatli ol dedi. siz neler yapıyorsunuz

ayşecim bende hizmette yapacağım ama ücretten haberim yok daha sormadım,doktor hariç fiyat soracağım,1500 normal doğum mu?
ben soralı da çok oldu canım ocakta zamlanacak dediklerinde sormuştu zam olmadı mayısa kadar ne olur bilemeyiz diyorlardı o yüzden çok önemsemeden aklımda tuttuğum rakam bu nisanda bi daha sorun demişlerdi sen sorup öğrensen daha iyi olur benim doktorum hizmette olduğu için doktor içinde normal doğum fiyatı bu civarlardaydı

hoşgeldin sen de görülmüyordur

vallahi haklısın canım benimde çok sıkıcı geçiyor iyiki kk var zaman geçiyor....uzanıp dinlenip zaman geçireceğiz,bebişler sağlıkla gelsinler,sıkılmaya zamanımız kalmayacak...

babama ne yapacağımı buldum, şu meyve çiçikelerine bakıyordum pahalı geldiler açıkçası ben de meyve sepetimi kendim yapmayı deneyeceğim olduğu kadar artık çilekle muz alıp çikolataya batırıp diplerine de çöp şiş geçirip bir ufak saksıya dikiyim diyorum elmayı faln solüsyona batırmak lazım onları yapmakla uğraşamam ama bunlardan ufak bişey yapar süsüleyip götürürüm hem sağlıklı da olur bu mevsimde yaz meyvesi yemeyi saymazsak

ay elvan ben evde uyumaktan başka bişey yapıyorum desem yeridir heraldeboshayallersmile
en erken kalktığım saat 1 oda erken düşün yani sonra kahvaltı ev toplama yemek derken akşam oluyo havalar düzeldi ama dışarı çıkıp gezicek pek arkadaşım yokk ee halimde yok iyice tembel oldum
gecede uyuyamaz oldum geceleri nete girip doğum hikayelerini okuyoruz sizin yazdıklarınız okumaya çalışıyorum
benim ölee geçiyo boş boşşş yaniiiboshayallersmile

hoşbuldum canımm
yukarda da yazdığım gibi ben nete girene kadar akşamı bile geçmiş ouyo genelde ee ben geldğimde de kimse kalmamış oluyo herkesin mesaisi bitmiş evinde dönmüş bende okuyabildiğim kadar okumaya çalışıyorum sizi

sen nasılsın diyet yapıyodun dimi sen ne odu kilo ile aran nasıl:uhm:

valla ben bol bol uyuyorum..yataktan çıkasım gelmiyo...boshayallersmile hatta babam dalga geçiyo yat kızım yat cücük çıkaracan diyekaydirigubbakcemile3

selam hepinize kızlar nasılsınız bakalım
bende kayınvalidemlerdeyim kahvaltıya çağırmıştı bugün şimdide oturup duruyorum

selam hepinize kızlar nasılsınız bakalım
bende kayınvalidemlerdeyim kahvaltıya çağırmıştı bugün şimdide oturup duruyorum

canım topiğin kiloyla arası en iy iolan annesiyim rekor haldeyim 23 kilo aldım daha da alırım herhalde midemin ağrısına yangınına iyi gelsin diye ne buluyorsam yiyorum daha da kötü yapıoyr ama durmuyorum dakötükedihüso

kızlar günümüz yaklaştıkça sıkıntılar da artıyor galiba..ishal olan arkadaşlarım geçmiş olsun hepinize..inşallah en kısa zamanda atlatırsınız..
bende de nefes darlığı başladı..derin nefes alamıyorum bi türlü..
ayy bu arada 36. haftama girmişim..

demeeeeakannehir
valla morla vermek isterdim ama 23 kiloyu duyduktan sonra hiç moral veremicem ne yaptın öle sinem miden yandığı zaman bi gaviscon iç yada soğuk süt tamam ben ne kadar çok yersem o kadar midem yanıyo

ee sen diyetisyene gidiyodun ne olduboshayallersmile

şule hoşgeldin nerelerdesin yahu kızın nasıl ne kadar oldu gamzeyle konuşuyormusunuz bellimi doğumu onun benim oğlan hala ters makat üstü oturuyor. dr dün nisan sonu falan olur sezeryan olursa dedi bakalım bizden ilk kim doğurcak.

ishal olanlar geçmiş olsun kızlar aman dikkat edin bol su için.
bende kabızlıktan kurtulamıyorum şöyle bigün falan ishal olsam iyi olurdu :)))

slm canımmm
nasılsınnn
bebekler 36.haftya kadar dönebilirmişşş şimdiden sıkma bence canını
valla canım gamzeyide netde olursa görüşüyoruz tam bilmiyorum ama ne zaman doğurcak diye
ben şimdilik normal doğumu beklediğim için tarih belli değil
ama haftaya çatı muayenesine giicem orda belli olabilir bebekte iri biraz benim belki sezeryn diyebilir doktorum bilmiyorum yani
gelişmeleri paylaşırım
sen ne alemdesin hazırmı herşeyin:uhm:

selam bende özledim valla
iyi değilim hastayım sen nasılsın

herkese hayırlı qünler arkadaşlarr

selam kız yeniden mi üye oldun
sabah banlanmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…