kızlar sıkıntısı olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun
Allah hepimizin yardımcısı olsun
bir avazda kurtasın inşallah
ben gidiyorum hoşçakalın
bir kez gittim baktım dediklerin yediğimde gerçekten kilo almıyorum demek ki sağlıklı yersem soruın olmayacak metabolik bişey değil kilo vermek istediğimde giderim dedim bıraktım, kesinlikle tavsiye etmiyorum böyle vurdumduymazlıkları ama bu dönem saldım çayıra mevlam kayıra modunu benimsedim yoksa herşeyi kontrol etmeye çalışmak yoruyor insanı yeterince de yolruluyorum zaten bi keyfim yemek yemek kaldı onu da mahfetmiyim dedimdemeeeeakannehir
valla morla vermek isterdim ama 23 kiloyu duyduktan sonra hiç moral veremicem ne yaptın öle sinem miden yandığı zaman bi gaviscon iç yada soğuk süt tamam ben ne kadar çok yersem o kadar midem yanıyo
ee sen diyetisyene gidiyodun ne olduboshayallersmile
bir kez gittim baktım dediklerin yediğimde gerçekten kilo almıyorum demek ki sağlıklı yersem soruın olmayacak metabolik bişey değil kilo vermek istediğimde giderim dedim bıraktım, kesinlikle tavsiye etmiyorum böyle vurdumduymazlıkları ama bu dönem saldım çayıra mevlam kayıra modunu benimsedim yoksa herşeyi kontrol etmeye çalışmak yoruyor insanı yeterince de yolruluyorum zaten bi keyfim yemek yemek kaldı onu da mahfetmiyim dedim
gaviscon hiçbir işime yaramıyor bu gün 4 tane içtim hala da aynı midem gece kalktığımda içiyorum sütü gavisconun tadındansa sevdiğim bi tat kalsın ağzımda diye çok şükür o biraz rahatlatıyor tekrar uyyuyabiliyorum bir sonraki atağa kadar
adam gib yesem belki dediğin gib az yemekle çözebilirim ama istediğim şeyler hep zararlı şeyler, mideme iyi gelse bağırsaklarıma kötü geliyor sağlıklı dediklerimiz de sorun çıkartıyor ben de tam tersi madem hiç biri benim için sağlıklı değğil hç değilse en sağlıksızı yiyim aklım kalmasın diyorum
schatzi
arkadaşımız da banlanmış kızlar haberi olan varmı
schatzi
arkadaşımız da banlanmış kızlar haberi olan varmı
bir kez gittim baktım dediklerin yediğimde gerçekten kilo almıyorum demek ki sağlıklı yersem soruın olmayacak metabolik bişey değil kilo vermek istediğimde giderim dedim bıraktım, kesinlikle tavsiye etmiyorum böyle vurdumduymazlıkları ama bu dönem saldım çayıra mevlam kayıra modunu benimsedim yoksa herşeyi kontrol etmeye çalışmak yoruyor insanı yeterince de yolruluyorum zaten bi keyfim yemek yemek kaldı onu da mahfetmiyim dedim
gaviscon hiçbir işime yaramıyor bu gün 4 tane içtim hala da aynı midem gece kalktığımda içiyorum sütü gavisconun tadındansa sevdiğim bi tat kalsın ağzımda diye çok şükür o biraz rahatlatıyor tekrar uyyuyabiliyorum bir sonraki atağa kadar
adam gib yesem belki dediğin gib az yemekle çözebilirim ama istediğim şeyler hep zararlı şeyler, mideme iyi gelse bağırsaklarıma kötü geliyor sağlıklı dediklerimiz de sorun çıkartıyor ben de tam tersi madem hiç biri benim için sağlıklı değğil hç değilse en sağlıksızı yiyim aklım kalmasın diyorum
neden banlaniliyor ? yani anlamadim fisfisfis
görkem başka bi topikta yaptığı yorumdan dolayı banlanmıştı sanırsam 1-2 nisana kadar giremiycek
amaaaaan gider inşallahherkese selam arkadaşlar mide yanmasını en iyi soğuk süt kesiyo gaviscan bence 5 para etmez ben faydasını görmedim hiç yarım bardak soğuk süt iç bişeyin kalmaz kilo konusunda bende dertliyim ama senin maaşallahın varmış gider inşallah doğumdan sonra
şule hoşgeldin nerelerdesin yahu kızın nasıl ne kadar oldu gamzeyle konuşuyormusunuz bellimi doğumu onun benim oğlan hala ters makat üstü oturuyor. dr dün nisan sonu falan olur sezeryan olursa dedi bakalım bizden ilk kim doğurcak.
ay heleki öyle olursa tadından yenmez valla inşallah ne diyim opuyorumnanaktanbenim bir arkadaşım 65le hamile kaldı. tam 25kilo aldı. doğumda 10kilosunu verdi. 40gün içinde 16 kilosunu verdi. gidiyor yani boşver canını sıkmaa
benim bir arkadaşım 65le hamile kaldı. tam 25kilo aldı. doğumda 10kilosunu verdi. 40gün içinde 16 kilosunu verdi. gidiyor yani boşver canını sıkmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?