2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sıkıntısı olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun
Allah hepimizin yardımcısı olsun
bir avazda kurtasın inşallah

ben gidiyorum hoşçakalın

bir kez gittim baktım dediklerin yediğimde gerçekten kilo almıyorum demek ki sağlıklı yersem soruın olmayacak metabolik bişey değil kilo vermek istediğimde giderim dedim bıraktım, kesinlikle tavsiye etmiyorum böyle vurdumduymazlıkları ama bu dönem saldım çayıra mevlam kayıra modunu benimsedim yoksa herşeyi kontrol etmeye çalışmak yoruyor insanı yeterince de yolruluyorum zaten bi keyfim yemek yemek kaldı onu da mahfetmiyim dedim
gaviscon hiçbir işime yaramıyor bu gün 4 tane içtim hala da aynı midem gece kalktığımda içiyorum sütü gavisconun tadındansa sevdiğim bi tat kalsın ağzımda diye çok şükür o biraz rahatlatıyor tekrar uyyuyabiliyorum bir sonraki atağa kadar
adam gib yesem belki dediğin gib az yemekle çözebilirim ama istediğim şeyler hep zararlı şeyler, mideme iyi gelse bağırsaklarıma kötü geliyor sağlıklı dediklerimiz de sorun çıkartıyor ben de tam tersi madem hiç biri benim için sağlıklı değğil hç değilse en sağlıksızı yiyim aklım kalmasın diyorum

herkese selam arkadaşlar mide yanmasını en iyi soğuk süt kesiyo gaviscan bence 5 para etmez ben faydasını görmedim hiç yarım bardak soğuk süt iç bişeyin kalmaz kilo konusunda bende dertliyim ama senin maaşallahın varmış gider inşallah doğumdan sonra

benim bir arkadaşım 65le hamile kaldı. tam 25kilo aldı. doğumda 10kilosunu verdi. 40gün içinde 16 kilosunu verdi. gidiyor yani boşver canını sıkmaa

neden banlaniliyor ? yani anlamadim fisfisfis

görkem başka bi topikta yaptığı yorumdan dolayı banlanmıştı sanırsam 1-2 nisana kadar giremiycek

siz bide 2010 haziran topiğine bakın çoğu kişi bir olaydan dolayı banlanmış
yanlış kelime
küfür yada site içinde başka site reklamı gibi şeylerden dolayı

amaaaaan gider inşallah
ben inşallah normal doğum isityorum, ve emzirmeyi de düşünüyorum yemek düzenini de ister istemez bebeğin sağlığı için düzenli hale getirmek gerekecek düzelir diyorum, bebekten fırsat kalırsa spora da zaman ayırmak isityorum bakalım nasıl olur
yürüyüş yapacağım diyordum hamilelik boyunca da ama ona da ne mecalim oluyor ne de fırsatım umarım bebek doğduğunda herşey daha düzgün olur

kevsercim benimkide ters yaa 30da dönmüştü negüzel 32de gene ters pozisyona geçti yarın gitcem dra 34 oluyorum sanırım hala ters 36 ya kadar yolu var kısmet artık bakalım

Selam kızlar ;

Sezen , ant ve hasta olan diger arkadaşlara geçmişler olsun.

ben artık hiçbirşeye tahammül edecek durumda değilim malaesef , geceleri nefes darlıgından uyuyamıyorum , gündüz belim ve sağ ayagımın agrısından yürüyemiyorum , şişelerini biriktirsem gaviscondan küçük bir ev yapabilirdim sanırım ,

Allah hepimize Sabır ve güç versin ..

bende 15 kilo aldım kızlar benim için kabus gibi ilkinde 16 kilo ile doğurdum.tamam cidden gidiyor ama ya gitmezse çok korkuyorummm..........

ama sinemcim spora mutlaka vakit ayır canım.ben havuza başlayacağım doğumdan bir ay sonra haftada iki gün 1 er saat ayrıca saunası da var ondanda faydalanacağımm.....aylar öncede platese yazıldım yaz dönemide yine haftada 2-3 gün 1er saat plates yapacağımmm....havuz uzun sürmez çünkü sıkılırımm ona 2 ay kadar devam edeceğim benim için en eğlenceli spor aslındaa...........

böyle vermeyi planlıyorummmm.......:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…