2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohhnegüzelyaa...ben nasıl vericem bu kiloları bilmem..evim biraz merkezden uzakta ve kimsem yok burda çocuğu bırakıp gitmeye..sanırım budan sonraki hayatıma şişko devam edicem...:sinifsinif:

sen bu kadar spor yaparsan eskisinden daha zayıf olursun valla :CüvCüv:

tekrardan girdim kızlar,bugün benimde midemde bir tuaflık var hafif bulantı ve bel ağrısı bahardanmıdır nedir neyesemde gaz yapıyor artık şaşırmış durumdayım. ishal durumunu konuşmuştuk zaten :)))
oğlumda anlamış gibi içimfe sürekli hareket ediyor oda huzursuz oldu sanırım

merhaba hanımlarrr..hamileiğin sonuna yaklaşırken şikayetler artıyor.heyecanda...:))
benim bu hafta için yazılanlar arasında mide yanmasına karşı kavunun iyi geldiği yazıyor...tabi bulursanız..:))

kiloları takmayınnnnnnn..bebişler sağlıkla kucağımızda olsun da gider kilolar...hem 10-15kiloyu takmayın gerçekten millet 20yi geçiyor onlar napsın..

tomurcukum cnm benim ne zaman doğum yapacağım belli değil. normal doğum yapıcam o yüzden ne zaman gelirse ama nisan ayında doğurucakmışım doktorun dediğine göre 10 nisandan itibaren olabilirmiş. opuyorumnanaktan

slm kızlarrr bende dışardaydım hava süper hem iş hem gezi yaptım eminönü'ne gittik eşimle heme yemek yedik hemde biraz dolaştık walla öyle iyi geldiki deşarj oldum inş havalar böyle devam eder. yerimseniben

10 nisan mı eyvahedigeldismile valla az kalmış, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

selam annişler Şeniz
ben 2009 aralık annesiyim
bebeğim 3 aylık oldu.
sizinde az kalmış bebeğinize sarılmanıza opuyorumnanaktan
inanılmaz bir aşk bu tarif edilemez bir duygu :asigim:
dilerim sağlıcakla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza
ve tavsiye boooool bol uyuyun :)
daha sonra vakit bulamayacaksınız sempatiksalakcinni

benim sata göre 06\06\2010 ama zaten çıkmak için acele eden oğlum mayıs içerisinde gelecek büyük ihtimalle...

slm...ne güzel bebşinizi kucağınıza almışsınız..darısı başımıza inş. zamanında ve sağlıcakla..valla uyku uyuyabilsem uyucam ama nerdee..şimdiden başladı uykusuz dönemler.....

teşekkür ederiz... Allah bebeğine uzun ömür sağlık versin...
ben artık uyuyamıyorum ( keşke uyuyabilsem...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…