bende 15 kilo aldım kızlar benim için kabus gibi ilkinde 16 kilo ile doğurdum.tamam cidden gidiyor ama ya gitmezse çok korkuyorummm..........
ama sinemcim spora mutlaka vakit ayır canım.ben havuza başlayacağım doğumdan bir ay sonra haftada iki gün 1 er saat ayrıca saunası da var ondanda faydalanacağımm.....aylar öncede platese yazıldım yaz dönemide yine haftada 2-3 gün 1er saat plates yapacağımmm....havuz uzun sürmez çünkü sıkılırımm ona 2 ay kadar devam edeceğim benim için en eğlenceli spor aslındaa...........
böyle vermeyi planlıyorummmm.......:sinifsinif:
bende 15 kilo aldım kızlar benim için kabus gibi ilkinde 16 kilo ile doğurdum.tamam cidden gidiyor ama ya gitmezse çok korkuyorummm..........
ama sinemcim spora mutlaka vakit ayır canım.ben havuza başlayacağım doğumdan bir ay sonra haftada iki gün 1 er saat ayrıca saunası da var ondanda faydalanacağımm.....aylar öncede platese yazıldım yaz dönemide yine haftada 2-3 gün 1er saat plates yapacağımmm....havuz uzun sürmez çünkü sıkılırımm ona 2 ay kadar devam edeceğim benim için en eğlenceli spor aslındaa...........
böyle vermeyi planlıyorummmm.......:sinifsinif:
ben ne zaman girmesem sayfalar akıp gitmiş oluyor, şimdi de kimse konuşmuyor boshayallersmile
şule hoşgeldin nerelerdesin yahu kızın nasıl ne kadar oldu gamzeyle konuşuyormusunuz bellimi doğumu onun benim oğlan hala ters makat üstü oturuyor. dr dün nisan sonu falan olur sezeryan olursa dedi bakalım bizden ilk kim doğurcak.
kızlar kısmetse doğuma en yakın güzel annemiz kim? şafak sayalımmmmm
tomurcukum cnm benim ne zaman doğum yapacağım belli değil. normal doğum yapıcam o yüzden ne zaman gelirse ama nisan ayında doğurucakmışım doktorun dediğine göre 10 nisandan itibaren olabilirmiş. opuyorumnanaktan
selam annişler Şeniz
ben 2009 aralık annesiyim
bebeğim 3 aylık oldu.
sizinde az kalmış bebeğinize sarılmanıza opuyorumnanaktan
inanılmaz bir aşk bu tarif edilemez bir duygu :asigim:
dilerim sağlıcakla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza
ve tavsiye boooool bol uyuyun :)
daha sonra vakit bulamayacaksınız sempatiksalakcinni
selam annişler Şeniz
ben 2009 aralık annesiyim
bebeğim 3 aylık oldu.
sizinde az kalmış bebeğinize sarılmanıza opuyorumnanaktan
inanılmaz bir aşk bu tarif edilemez bir duygu :asigim:
dilerim sağlıcakla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza
ve tavsiye boooool bol uyuyun :)
daha sonra vakit bulamayacaksınız sempatiksalakcinni
benim sata göre 06\06\2010 ama zaten çıkmak için acele eden oğlum mayıs içerisinde gelecek büyük ihtimalle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?