kızlarrr ben geldim işlerimi toparladım buğün son iş günüm allahın izniylee evde net yok giremem ama annemlere gitikçe yazartım size bu arada benimde sata göre 11 mayıs ama ult. hep 5 mayıs görünüo bakalım hayırlısıyla gelirler inşallah
saol nilüfercim aslında 1 inde bırakıcaktım ama konuştum yarında gelmiycem ii olacak dinlenicem inş. cuma oğlumu görmeye gidicem bakalım ne kadar oldu yavrusuugözün aydın Esracım, artık bol bol dinlenebilirsin... bizi habersiz bırakma zemuszemus
ilk zamanlar düşük riski vardı sonradan da erken doğum riskim var..bakalım bugünlere geldik sonunu da getiricez inşallah..
ne güzel inş. bizde o günleri görürüz allah bebeiğini sana bağışlasın uzuzn ömürler versin.. hepimizin yavrularına tabikiyasil_haktanemin kullanıcısından alıntı
selam annişler
ben 2009 aralık annesiyim
bebeğim 3 aylık oldu.
sizinde az kalmış bebeğinize sarılmanıza
inanılmaz bir aşk bu tarif edilemez bir duygu
dilerim sağlıcakla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza
ve tavsiye boooool bol uyuyun :)
daha sonra vakit bulamayacaksınız
saol nilüfercim aslında 1 inde bırakıcaktım ama konuştum yarında gelmiycem ii olacak dinlenicem inş. cuma oğlumu görmeye gidicem bakalım ne kadar oldu yavrusuu
inşallah zamanında gelir bebeğin hayırlısıyla
görüşürüz nilüfer bebişinede kendine de ii bak annesiiiben kaçıyorum kızlar, eşim bilgisayar sırası bekliyor.... :))
görüşürüz, iyi akşamlar...
kızlarrr ben geldim işlerimi toparladım buğün son iş günüm allahın izniylee evde net yok giremem ama annemlere gitikçe yazartım size bu arada benimde sata göre 11 mayıs ama ult. hep 5 mayıs görünüo bakalım hayırlısıyla gelirler inşallah
ben kaçıyorum kızlar, eşim bilgisayar sırası bekliyor.... :))
görüşürüz, iyi akşamlar...
yarındı evet ama dayanamıycam sabırsızlıkla izne çıkmak istediğim için müdürüme söyledim tmm dedi oda 1 gün erken çıkıcam yanii darısı başına inşallah tatlımsenin yarın son değilmiydi canım ? Benim inş yarın son
inşallah hepimizin bebeği zamanında gelir..
merhaba arkadaşlar. bende aranıza yeni geldim ve bende mayıs annesi olucam inşallah. Merak ettiğim sizlerde hiç çatlak oldumu ben 31 haftadayım henüz olmadı ama karnım çok geriliyor heran olabilir gibi. aşırıda kabızlık sorunum var. kabız olmasam belki bukadar gerilmicem. ben şimdiye kadar 12 kilo aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?