2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr ben geldim işlerimi toparladım buğün son iş günüm allahın izniylee evde net yok giremem ama annemlere gitikçe yazartım size bu arada benimde sata göre 11 mayıs ama ult. hep 5 mayıs görünüo bakalım hayırlısıyla gelirler inşallah

gözün aydın Esracım, artık bol bol dinlenebilirsin... bizi habersiz bırakma zemuszemus

gözün aydın Esracım, artık bol bol dinlenebilirsin... bizi habersiz bırakma zemuszemus
saol nilüfercim aslında 1 inde bırakıcaktım ama konuştum yarında gelmiycem ii olacak dinlenicem inş. cuma oğlumu görmeye gidicem bakalım ne kadar oldu yavrusuu

gamze ismini duymuş gelmiş ne güzel arada çağıralım sizi böyle ya çok sevindim senin adına herşeyin yolunda olduğuna hamilelerden haberler sorunlar kısmına konu açmışsın takip ediyorum ordan seni canım ilk mayıs annesi sen olacaksın böyle giderse sağlıkla inşallah. ya dönsün artık benim sıpada ya ben doğum sancısı çekmek istiyorum ameliyata gider gibi günü belli doğuma gitmek heycan vermiyor bana nevin nolcak bu veletlerle bizim sonumuz inş seninki dönmüştür hayırlı haberlerle gel ben bir hafta sonra gidicem haftaya perşembe gidicemki tam 36 olayım bir ihtimal döner:Saruboceq:

ne güzel inş. bizde o günleri görürüz allah bebeiğini sana bağışlasın uzuzn ömürler versin.. hepimizin yavrularına tabiki

saol nilüfercim aslında 1 inde bırakıcaktım ama konuştum yarında gelmiycem ii olacak dinlenicem inş. cuma oğlumu görmeye gidicem bakalım ne kadar oldu yavrusuu

büyümüştür annesi, kocaman olmuştur Kuzey bey inşallah opuyorumnanaktan

gamze gelmiş ama gitmiş galiba şuleyide göremiyorum ne zamandır.. inş. iidir bebişler gamzenin kızına maşallah diyorum zaten nazarlardan saklasın allahım onları

ben kaçıyorum kızlar, eşim bilgisayar sırası bekliyor.... :))
görüşürüz, iyi akşamlar...

merhaba arkadaşlar. bende aranıza yeni geldim ve bende mayıs annesi olucam inşallah. Merak ettiğim sizlerde hiç çatlak oldumu ben 31 haftadayım henüz olmadı ama karnım çok geriliyor heran olabilir gibi. aşırıda kabızlık sorunum var. kabız olmasam belki bukadar gerilmicem. ben şimdiye kadar 12 kilo aldım.

senin yarın son değilmiydi canım ? Benim inş yarın son

hoşgeldin aramıza..bende henüz çatlak yok çok şükür..bende 10 kilo aldım..sürekli yağlıyorum karnımı...kabızlık bende de var malesef ve o gerginliğin nasıl olduğunu biliyorum çok fecii...bol bol nemlendir vücudunu......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…