yarındı evet ama dayanamıycam sabırsızlıkla izne çıkmak istediğim için müdürüme söyledim tmm dedi oda 1 gün erken çıkıcam yanii darısı başına inşallah tatlım
mhtp mayıs annesimi oluyosun sen canım haziran annelerinde kıyametler koptu herkes gitti kimse kalmadı bende can sıkıntısından geziniyordum seni gördüm
kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz
cnmmm evet açtım konu ama benim gibi olan varmış bayağıaklinialirimsmile ilk mayıs annesi incimini oldu 2. kim olur bilmem ama ben değilim inan yani.opuyorumnanaktan doktor dio ama bu kızın hiç geleceği yok bence 40+ bile olabilrim bu gidişle hiçbir sıkıntım yok çok şükür. :Saruboceq: cnm inşallah döner bebeişin. eğer dönemzsede üzülme sonuçta bu senin değil bebişinin seçimi olacakopuyorumnanaktangamze ismini duymuş gelmiş ne güzel arada çağıralım sizi böyle ya çok sevindim senin adına herşeyin yolunda olduğuna hamilelerden haberler sorunlar kısmına konu açmışsın takip ediyorum ordan seni canım ilk mayıs annesi sen olacaksın böyle giderse sağlıkla inşallah. ya dönsün artık benim sıpada ya ben doğum sancısı çekmek istiyorum ameliyata gider gibi günü belli doğuma gitmek heycan vermiyor bana nevin nolcak bu veletlerle bizim sonumuz inş seninki dönmüştür hayırlı haberlerle gel ben bir hafta sonra gidicem haftaya perşembe gidicemki tam 36 olayım bir ihtimal döner:Saruboceq:
gamze gelmiş ama gitmiş galiba şuleyide göremiyorum ne zamandır.. inş. iidir bebişler gamzenin kızına maşallah diyorum zaten nazarlardan saklasın allahım onları
magnezyumumu çok içmiyorum kramp faln yok dedim ki bana magnezyumu neden verdiğini bile söylememişti zaten ben sana magnezyumu kramp için vermedim ki erken doğumu engellesin diye verdim dedi benim de sebebeim o sanki bebeğim bizi bekletecekmiş gibi geliyor dedim daha da yardımcı olmak istemedim bu sürece dedim. bırak da ona ben karar vereyim dedi. bu böyle kestirilecek bir soru mu, şöyle olur böyle olur de bana anlat bişeyler değil mi?ya da erken doğmasındansa geç doğması daha iyidir debi şekilde rahatlat beni
ateşler basıyor beni normal mi dedim verdiği cevap evet normal
ne biliyim deki şöyle oluyor böyle oluyor o yüzden seni ateş basıyor
burnum kanadı bir kaç kez dedim kulakburunboğazcıya git dedi
gözüm seğirdi vitamin eksiklği olabilir mi takviyeye ihtiyacım var mı yok alakası
şimdi bunlar böyle mi cevaplanır
yoksa ben mi alıngan davranıyorumCADIARZU
kızlar dün bizim randevumuz vardı. bebişim 50 cm'i bulmuş ama kilo aynı yerde sanırım yaaaa 250 gr mı ne almış 15 günde. kilosu 2350 gr. bana zayıf gibi geldi ama doktorumuza göre herşey normal hatta harikaaa! bi yandan da onu doğurması var ne gerek var fazla kiloya diyorum kendimi teselli ediyorum işte. eşim de bende 3 kg 350 gr doğmuşuz. sanırım bizim standardımız bu oğlum da bu sınırı geçemeyecek. annemde bizim sülalenin dünyada büyüdüğünü söylüyor ehueuhehuhuee..
oğlum gülücükler saçıyodu eşşekkk, kıpır kıpırdııı bacaklar uzun olunca midem ağzımda, karnım burnumda tabii haliyle. hehehhehee.. suyu seli, ciğerleri herşeyi normal çokk şükür. her sabah mütemadiyen hıçkırıyoruz, akşamları da hep aynı saatlerde. oğlumun şimdiden sistematik bir düzeni var anasına babasına çekmicek sanırım planlı biri olcak galiba, zira benim hala bir hastane çantam yok. gecelik alamadım, aslında kısa kollu bulamadım diye bir türlü çantamı hazırlayamadım hala. ama bebişimi üşütmem onunkiler çoktan hazır. deli gibi doğal doğum sitelerini araştırıyorum ve her sabah yeniden doğum yapıyorum. her gece her gecee.. bıktım beyaaa..zemuszemus
sayın dernek baskanım; iyiyim şimdilik,işte az biraz kansızlık var gibi ama buna da şükür
ne demiştik 'genciz güzeliz tecrübeliyiz' :teytey: evellallah
gerci ilerleyen gunlerde iyice agırlasıp sorunlar arttıkca sloganımız 'yıkılmadık ayaktayız' diye değişir mi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
bu arada ben bayadır izindeyim canım söylemesi ayıp
inşallah bebişlerimiz artık bize yuzlerını gösterir boshayallersmile
kızlar ben kaçtım
biraz dinlencem daha sonrada dra gitmek için hazırlancam kendinize ii bakın
bayanssulusmile
sat a göre benim tahmini doğum tarihim Allah izin verirse 15/05/2010 40 haftayı tamamlarsak
tomurcukum cnm benim ne zaman doğum yapacağım belli değil. normal doğum yapıcam o yüzden ne zaman gelirse ama nisan ayında doğurucakmışım doktorun dediğine göre 10 nisandan itibaren olabilirmiş. opuyorumnanaktan
benimde sat a göre inş. 26/04/2010.....tabi sabırsız oğlan durursa....
merhaba arkadaşlar. bende aranıza yeni geldim ve bende mayıs annesi olucam inşallah. Merak ettiğim sizlerde hiç çatlak oldumu ben 31 haftadayım henüz olmadı ama karnım çok geriliyor heran olabilir gibi. aşırıda kabızlık sorunum var. kabız olmasam belki bukadar gerilmicem. ben şimdiye kadar 12 kilo aldım.
kızlar meraba nasılsınız kasılmalarım ve ağrılarım çok fazla her an doğum yapabilirmisim
çok korkuyorum doğumdan özelllikle geceleri uyuyamıyorum sanki adet oluyormusum gibi
ağrım fazla sizler ne alemdesiniz
kısmetse büyük bi ihtimal önümüzdeki hafta doğuma gidiyorum çok korkuyorumcanım 37.haftadasın normaldir ağrılarının artması herhalde,benimde kasıklarımda ağrı başladı,genelde uykumda oluyor...hayırlısı bakalım...
bursalımısın neresinden özel olmazsabenimde hafiften şimdiden başladı. kendimizi yormamamız gerekiyor. dinlenmek iyi geliyor.
kısmetse büyük bi ihtimal önümüzdeki hafta doğuma gidiyorum çok korkuyorum
şimdiden çarpıntılarım basladı ALLAH yardım eder inş.
amin cnm inş hepimiz o günleri görürüz inşMaşallah canım senin vaktin iyiden azalmış, hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah
ALLAH hepimize o günleri görmeyi nasip eder inşCanım, sağlıkla kucağına alırsın inşalah bebeğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?