2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarındı evet ama dayanamıycam sabırsızlıkla izne çıkmak istediğim için müdürüme söyledim tmm dedi oda 1 gün erken çıkıcam yanii darısı başına inşallah tatlım

İyi hadi canım sevindim senin adına ben artık yarında gelicem mecburen sıkıcam dişimi :))

mhtp mayıs annesimi oluyosun sen canım haziran annelerinde kıyametler koptu herkes gitti kimse kalmadı bende can sıkıntısından geziniyordum seni gördüm

valla erken doğum riski,bebeğin tüm ölçümlerinin 2 hafta ileri olması ve dr sölemesine göre mayısta olacak kuzum..zaten haziran 6 idi ..

evet haziran anelerinde bişeyler oldu..olanlarla ilgili herkes gitti..kimi kendi istedi kimi zoraki oldu...

cnmmm evet açtım konu ama benim gibi olan varmış bayağıaklinialirimsmile ilk mayıs annesi incimini oldu 2. kim olur bilmem ama ben değilim inan yani.opuyorumnanaktan doktor dio ama bu kızın hiç geleceği yok bence 40+ bile olabilrim bu gidişle hiçbir sıkıntım yok çok şükür. :Saruboceq: cnm inşallah döner bebeişin. eğer dönemzsede üzülme sonuçta bu senin değil bebişinin seçimi olacakopuyorumnanaktan
gamze gelmiş ama gitmiş galiba şuleyide göremiyorum ne zamandır.. inş. iidir bebişler gamzenin kızına maşallah diyorum zaten nazarlardan saklasın allahım onları

esraaaaaaaaa ben çok sık girmesemde hepinzii takip ediorum. çok şey paylaştık burda çünküopuyorumnanaktan sağol tatlım duru bebek doğsun bende koyarım fotolarını inşallah:Saruboceq: öpüyorum çok

kızımla yemek yedik biraz gezdik geldik,
dün gece uykumda dönerken birden kasıklarımda acayip bir sancı hissettim,çok kısa sürdü ama korktum,doğuruyorum sandım,sizdede oluyor mu ?

[FONT="Comic Sans MS"[/FONT][/COLOR][COLOR="purple"[/COLOR][quote="lokumm, post: 12375089"]bu arada bende aranızda yeniyim ve mayıs annesiyim =) =)[/QUOTE]

Hoşgeldin, hayırlı olsun zemuszemus

Sinem, doktorunu uzun zamandır tanıyor musun? Eğer şimdiye kadar o takip ettyse ve memnun kaldıysan, tek bir olaydan karar verme derim ben... Bazen onların da günleri günlerine uymuyor... Makine değiller sonuçta...

Maşallah sana da, bebişine de Benimki yüzünü göstermiyor iki seferdir. Cumartesi kontrolum var, Umarım görürüm...

Vay canına, ne zaman dernek başkanı oldum :) Bu şeref nereden geldi bana, Hoşmuş, ama teşekkürler... Genciz, güzeliz, tecrübeliyiz zemuszemus ağırlaşsak ta güzeliz be canım, de mi ya kaydirigubbakcemile5

kızlar ben kaçtım
biraz dinlencem daha sonrada dra gitmek için hazırlancam kendinize ii bakın
bayanssulusmile

İyi haberlerini bekliyoruz tatlım

sat a göre benim tahmini doğum tarihim Allah izin verirse 15/05/2010 40 haftayı tamamlarsak

benimde sat a göre inş. 26/04/2010.....tabi sabırsız oğlan durursa....

Herkesin, hepimizin umarım sağlıkla getiririz bebişlerimizi dünyaya, Benimki de 17 Mayıs, Bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı olumunekankayizsmile

Hoşgeldin, ben 33 haftalığım, çatlak olmadı, sürekli yağlamaya bakıyorum, hem Mustela çatlak kremi kullanıyorum, hem her banyo sonrası johnson ,le karıştırdığım badem yağnı sürüyorum. O mudur faydası olan bilemem ... Kabızlık sorunu bende de oluyor, çok zorlanıyorum. Kuru kayısı yüyorum her gün...

kızlar meraba nasılsınız kasılmalarım ve ağrılarım çok fazla her an doğum yapabilirmisim
çok korkuyorum doğumdan özelllikle geceleri uyuyamıyorum sanki adet oluyormusum gibi
ağrım fazla sizler ne alemdesiniz

canım 37.haftadasın normaldir ağrılarının artması herhalde,benimde kasıklarımda ağrı başladı,genelde uykumda oluyor...hayırlısı bakalım...

canım 37.haftadasın normaldir ağrılarının artması herhalde,benimde kasıklarımda ağrı başladı,genelde uykumda oluyor...hayırlısı bakalım...
kısmetse büyük bi ihtimal önümüzdeki hafta doğuma gidiyorum çok korkuyorum
şimdiden çarpıntılarım basladı ALLAH yardım eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…