2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yaa ben artık hiç oturamıyorum...oğlumçok aşağıda bikaçgündür...biraz otursam hemen kendini itiyo aşağı doğru..
bende oturamıyorum gögsüm daralıyor,o nedenle fazla insanlada görüşmek istemiyorum,bir senmisin hamile vs muhabbetini kaldırmıyor sinilerim,gerçekten o insanlar nasıl hamile olmuş anlamıyorum,hamileliğin hassas bir dönem oldugunun bile farkında değiller

kısmetse büyük bi ihtimal önümüzdeki hafta doğuma gidiyorum çok korkuyorum
şimdiden çarpıntılarım basladı ALLAH yardım eder inş.
beray çok heycanlndım,geldi demek o günler,inşallah sağ salim ağrısız sancısız bebeğini alırsın kucağına

Slm kızlar geÇmıŞı okumayı anca bıtırdım ve geldım ıshal ve kabızlık geÇıren arkadaŞlar geÇmıŞ olsun allaha ŞÜkÜr bende ıkısıde yok normal durumdayım

kısmetse büyük bi ihtimal önümüzdeki hafta doğuma gidiyorum çok korkuyorum
şimdiden çarpıntılarım basladı ALLAH yardım eder inş.

ay canım 37 olmuşsun. ama sezeryan da olsan 38. hafta erken değilmi

kızlar yaa ben artık hiç oturamıyorum...oğlumçok aşağıda bikaçgündür...biraz otursam hemen kendini itiyo aşağı doğru..

uzanıyormusun sürekli

elvoscum sezeryanları 38. haftada alıolar yani erken değil. hatta riskli bile olabilir her an normal doğum sancıları başlayabilir

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eşim gelmedi daha yarın gidecem annemle artık annem yanımda kalacak bugece
yarın akşama doğru gideceğiz

elvoscum sezeryanları 38. haftada alıolar yani erken değil. hatta riskli bile olabilir her an normal doğum sancıları başlayabilir

hım ben 5gün önce falan diye tahmin ediyordum. çünkü normal doğum diye gidip sezeryan olanlar var. ay 2hafta önce çok geliyor bana

hım ben 5gün önce falan diye tahmin ediyordum. çünkü normal doğum diye gidip sezeryan olanlar var. ay 2hafta önce çok geliyor bana

yok kızzkaydirigubbakcemile3 artık herşey ilerledi 36. haftadan itibaren doğumlar erken sayılmıyor:hulya: benide 22 nisanda sezeryan yaparım dedi doktor. 39+4 te yani ama ben istemedim normal istiyorum çünkü.

kızlar migros da bebek ürünleri ündirime girmiş nivea çantalı bakım seti 34 olmuş almayan varsa hemen alsın çok uygun valla

bu arada Beraycığım hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun bebişini sağsalim kucağına al inşalalh bizi habersiz bırakma

benimde şimdilik normal doğum ama bakalım hayırlısı;doktorum sezeryan içinde genelde ilk sancıya kadar bekliyorum o zaman sezeryana alıyorum dedi,bebek ne kadar kalırsa o kadar iyidir dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…