2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar,

Gögüs ucu kremi doğumdan 1 ay önce kullanılmaya başlanmalıymış. Ben şimdi hangisini alsam diye bakınıyorum

kızlar doğumlar mı başlıyor ne...
BERAYCIM Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım..
benim doktorum sezeryan için son zamanıma kadar bekliycek..2-3 gün önce yaparım dedi..ama ben çok korkuyorum ya sancılarım başlarsa diye.keşke beni de 38. haftamda yapsa..
ameliyat yerime bişi olur diye korkuyorum..yoksa sancıdan değil..
2 yıl oldu ben sezeryan olalı çünkü...arası çok yakın..
dün gece öyle ağrıdı ki sezeryan yerim..3 günlük lohusalığımdaki gibi ağrıdı..

doğum yaklaşınca tabi ki heycan veriyo..insan seviniyo..
bitek şeye üzülüyorum kızlar.. oda burdaki paylaştıklarımıza..tabi ki (fırsat bulursam) doğumdan sonra bebeklerimizin hallerini paylaşıcaz ama ne biliym..böyle hamileyken de bi başka..
bide bu son hamileliğim olacağından hem seviniyorum hem içimde bi burukluk var..
yani insan hamileliği bile seviyor yaa..bitecek diye üzülüyorum nerdeyse..
o yüzden hep dua ediyorum ''Allahım kimseyi bu mutluluktan mahrum etme'' diye..

amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben evleneli 5 yıl oluyor bebeğim olmadı tedaviyle sonunda inşallah kavuşacam yokluğu çok acı veriyor insana kimseye yokluğunu yaşatmasın

amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben evleneli 5 yıl oluyor bebeğim olmadı tedaviyle sonunda inşallah kavuşacam yokluğu çok acı veriyor insana kimseye yokluğunu yaşatmasın

ne güzel Rabbim sana nasip etmiş..
sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah bebişini..

neyse ben de kaçayım bari..kızlarım içerde beni bekliyorlar..çay istiyolar benim tiryakiler..
gidip bi çay demliym bari..hepinize iyi akşamlar...

kızlar migros da bebek ürünleri ündirime girmiş nivea çantalı bakım seti 34 olmuş almayan varsa hemen alsın çok uygun valla

ben migrostaki indirime bakayım dedim..ama diğer yerlerdeki normal fiyatlar migrosun indirimli fiyatları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…