2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben migrostaki indirime bakayım dedim..ama diğer yerlerdeki normal fiyatlar migrosun indirimli fiyatları..

herzaman öyle oluyo zaten..ben gidip bakamadım ama eşime söyliycem gidip baksın..
deterjan almamıştım..indirim ayın 20sine kadar geçerliymiş zaten

bu arada bugün çok heycanlıyım nedense..
yengem hastanede şimdi birazdan sezeryana alıcaklar..onun yerine ben giriyorum sanki..
heycandan uyuyamadım..
akşamüstü görmeye gidicem inşallah..hem de hastaneye bi gözatmış olurum..
ben de aynı hastanede doğum yapıcam çünkü..

günaydın kızlar beray hayırlısıyla sağlıkla al kızını kucağına habersiz bırakma bebeişler gelmeye başlıyo ne çabuk geçti zaman

neyse ben kaçayım..ev almış başını gitmiş..kızlar uyanmadan toplayayım bari..hiç içimden iş yapmak da gelmiyor..çantamın da son bi kaç parça şeyini koyup kapatayım artık..hastanede açmak üzere inşallah..

günaydın mayıs anneleri ve onların dünya güzeli bebişleri

tomurcuk beray kim ? ne dogumu ? ben yine ne kaçırdım ( bu arada aminnn )

Günaydın güzel annişler nasılsınız ben bugün daha iyiyim boğazım yani havada daha düzeldi onun da etkisi var heralde

günaydın hanımlar nasılsınız bugün beray hakkında hayırlı sağlıkla sıhhatle doğur yavrunu.

duam beray ilk topiği açıldığından beri bizim arkadaşımız başta mayıs annelerindeydi ama sonra erken olacağı için nisan annelerinden devam ediyor ayrıca buraya arada ugrar irtibatı koparmaz sağolsun.:CüvCüv:

günaydın kızlar , bu havalar beni mahvetti bir sıcak bir soğuk bugün sersem gibiyim hasta oluyorum galiba :bbo: hep uyusam uyucak moddayım.

günaydınnnnnnn
berayın doğumumu varr ayy hadi ALlah kurtarsınn

aaaa kendi yazımı alıntı yapmışım duam sana cvp için yazmıştım aslında.ece bu havalar hastalık havası benimde eşim kızkardeşim aynı senin gibi akşam ikisi birden hastalandı. dikkat et kendine.

kızlarrrr günaayddıınnnnnnnnn.........

beraycım sağlıkla al bebişini kucağınaa..

bende bu gece rüyamda bebişimi gördümmm öyle güzeldi kiii......simsiyah saçları vardı battaniyeye sarmışım hiç gözümü ayırmadan ona bakıyordum.....aaayyy çokk heyecanlı.... işte diyorum benim kızım adı gibi (minanın bir anlamı billlur)billur dupduru.................aayyyyopuyorumnanaktan

kızlar içimde deprem oluyo sankiii kasıklarıma kasıklarıma bastırıyo paşamm:) özlicem bugünleri

tııfım dün yazdım ama görmedin.maşallah leylek oğluşunaaa.........
uzun boylu bir delikanlı olacakkk...sende kıskanç kaynana....yerimseniben

ama olmazsın sen.napıyorsun bakemmm....normal doğum savunucusu arkadaşım benimm.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…