2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn gökkuşakkk çok az kaldıı rüylar gerçek olcak inşşşşşşşş ben de görüyorumm bi emzirirken bi doğururkenn:))

Beray, şimdiden hayırlı doğumlar dilerim sana, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

günaydınn ömürr naber tatlımm bayadır rastlaşmadıkk

iyilik sağlık canım beyazıt paşayı büyütüyoruz işte 34+2 olduk yavaş yavaş sona geliyoruz hayırlısıyla ...işleri bi ayarlasa eve gidicem artık haftaya ..biraz evime bakiim herkes bebesinin hazırlığını bitirdi ben daha hastane çantamın içindekileri yeni ütüledim:gitme: artık bebemle ilgilenme vakti geldi ...sen nasılsın gökcenim bebiş iyidir inşallah

kız hemşom normal doğum diye diye anacım her gece doğurur oldum valla. bu gece de sabaha kadar doğurdum gene, üstüne birde yalancı doğum sancıları eklenince sabahı sabah ettik oğlumla. ay uyku bana haram olduuuuuuu nolcak bu böleeeeeeeeeee??

oyy maşşallah beyazıta biz de bugun 34 olduk teyzesii; sağlıkla kucağımıza alırız inş. evet hazırlıklar bitti sayılır ben de bi kendime yedk pijama almam lazımm. nasıl geçti zaman yaa az kaldı valla acaip bi heyecann:)

yalancı doğum sancısı nasıl bişe kızlare adet sancısına benzer bişe mi arada ana öle oluyo ama?!

Günaydın herkese.bende bugün 34+1 oldum.kontrolum vardı cumartesi.dokturum oğlumun henüz doğum pozisyonunu almadığını söyledi.2 hafta sonra randevum var tekrar.dönmezse sezaryan olacakmışım.aynı durumda olan var mı?ya da döner mi ki?

tıfım bu kadar üstünde durma canım sende relax yap canım.....doktoruna güveniyorsunnn....bir şekilde kurtulacağız inşallahh.....inşallah normal olur senin için ama olmazsada hayırlısı canımmm......

yalancı doğum sancısı nasıl bişe kızlare adet sancısına benzer bişe mi arada ana öle oluyo ama?!

evet canım adet sancısı gibi onlar..

tıfım bu kadar üstünde durma canım sende relax yap canım.....doktoruna güveniyorsunnn....bir şekilde kurtulacağız inşallahh.....inşallah normal olur senin için ama olmazsada hayırlısı canımmm......

yok kızzz sezeryanda olabilirim o diil mesele doğum fobisi başladı artık. ben bu çocuğu çıkartmaya hazır diilim hala yaaaaaaaaa.. tırsıommmmm, bakabilecek miyim iyi anne olabilecek miyim felan vs. vs... bissürü şey takıom. offfffffffff!!!

günaydın seyyah benim oğlumda ters makat üstü oturuyor dr banada aynısını söyledi beylerin keyfine kaldık dönerse ne ala dönmezse sezeryannnnn.eyvahedigeldismile

neyse ben de kaçayım bari..kızlarım içerde beni bekliyorlar..çay istiyolar benim tiryakiler..
gidip bi çay demliym bari..hepinize iyi akşamlar...

valla benim kızlar da çayş tiryakisi her akşam onlar yüzünden erken demleyip içer olduk çayı ben de teselli ediyorum kendimi antioksidan diye napalım

Ben okudum ve anladım nasılsa canım :) ha senin yazın ha benim yazım farketmez :))

Allah berayın yardımcısı olsun diyim o zaman tekrardan

tünaydın kızlarrrr...herkes iyidir inş..ben artık akşam olsun istemiyorum...akşamları tuaf bı ağrıyla oglum kendini aşağı doğru itiyo..gelip giden bi ağrı olsa sancı dicem ama olede değil devamlı bi ağrı ama oğlum kendini itince canımı yakan bişey..bide niyeyse hep akşam 12 den sonra başlıyo..kabus gibi..yarın randevum var bakalımne dicek dr.

bu arada günaydın herkese Beray arkadaşa hayırlı doğumlar ne güzel bir çok insanın duasıyla doğuma giricek biz de yazabilirsek ani olmadan bize de dua edilir KK her açıdan süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…