günaydın annişler ..allah bir avazda kurtarsın berayı inşallahh..sağlıklı hayırlı evlat versin allahımmm...
günaydınn ömürr naber tatlımm bayadır rastlaşmadıkk
tııfım dün yazdım ama görmedin.maşallah leylek oğluşunaaa.........
uzun boylu bir delikanlı olacakkk...sende kıskanç kaynana....yerimseniben
ama olmazsın sen.napıyorsun bakemmm....normal doğum savunucusu arkadaşım benimm.........
iyilik sağlık canım beyazıt paşayı büyütüyoruz işte 34+2 olduk yavaş yavaş sona geliyoruz hayırlısıyla ...işleri bi ayarlasa eve gidicem artık haftaya ..biraz evime bakiim herkes bebesinin hazırlığını bitirdi ben daha hastane çantamın içindekileri yeni ütüledim:gitme: artık bebemle ilgilenme vakti geldi ...sen nasılsın gökcenim bebiş iyidir inşallah
kız hemşom normal doğum diye diye anacım her gece doğurur oldum valla. bu gece de sabaha kadar doğurdum gene, üstüne birde yalancı doğum sancıları eklenince sabahı sabah ettik oğlumla. ay uyku bana haram olduuuuuuu nolcak bu böleeeeeeeeeee??
yalancı doğum sancısı nasıl bişe kızlare adet sancısına benzer bişe mi arada ana öle oluyo ama?!
tıfım bu kadar üstünde durma canım sende relax yap canım.....doktoruna güveniyorsunnn....bir şekilde kurtulacağız inşallahh.....inşallah normal olur senin için ama olmazsada hayırlısı canımmm......
Günaydın herkese.bende bugün 34+1 oldum.kontrolum vardı cumartesi.dokturum oğlumun henüz doğum pozisyonunu almadığını söyledi.2 hafta sonra randevum var tekrar.dönmezse sezaryan olacakmışım.aynı durumda olan var mı?ya da döner mi ki?
günaydın seyyah benim oğlumda ters makat üstü oturuyor dr banada aynısını söyledi beylerin keyfine kaldık dönerse ne ala dönmezse sezeryannnnn.eyvahedigeldismile
neyse ben de kaçayım bari..kızlarım içerde beni bekliyorlar..çay istiyolar benim tiryakiler..
gidip bi çay demliym bari..hepinize iyi akşamlar...
aaaa kendi yazımı alıntı yapmışım duam sana cvp için yazmıştım aslında.ece bu havalar hastalık havası benimde eşim kızkardeşim aynı senin gibi akşam ikisi birden hastalandı. dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?