2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalıım iki gündür doğru düzgün giremedim geçmişi okudum sadece isal olanlar varmış benimde 5 gündür falan sabah karın ağrısıyla uyanıyorum ondan sonra acele wc ye ama sadece sabahları ben normalde kabız olduğum için umuramıyodum önemlimiymiş daha kontrolüme 10 gğn var erkenden kontrole gitmeme gerek varmı hamilelikte tehlikeli olduğunu yazmışsınız ama benim sade sabahları

tünaydınlar arkadaşlar
umarım hepiniz iyisiniz
hepinize kucak dolusu sevgi, umut, tepicik

Selam kızlar,
canım sanada Allah kolaylıklar versin gerçekten zor bizlerde aynı durumda sayılırız akşam olunca sıkıntılar başlıyor gece düzenli uykularımız yok yinede Allah'a şikayet olmasın geçici şikayetlerimiz sonucu güzel

kızlar içimde deprem oluyo sankiii kasıklarıma kasıklarıma bastırıyo paşamm:) özlicem bugünleri
slm gökçen naber basılsın az kaldı özlicez bu günleri benimki göbüş çevremi sallıyo hala bakalım döndüü pazartesi gitcem doktora
hayırlısı olsun ant inş zamanında gelir yavrun
kevser benimde ters bakalım keyiflerini kaldık kuzularına.s.

günaydın kızlar naslsınız sabah 5 buçuğa doğru kalktım aç bi şekildesüt içtim namaz kıldım yattım ama uyuyamıyorum heyecan sarıyo kızlar ne olacak yaaa....düşün düşün olmyoo sağayatıyorumoradavurup duruyo oğluşum sola yatıyorum soluma meyillenip vuruyooo şimdden başladı ayakta tutmaya...

umarım iyi geçer randevun sen içini ferah tut Allah yardımcın olsun uykuzuzluk düzeninin bozulmasıda seni etkiler herşey yoluna girer umarım...

günde bir kez gitmek hatta iki üç isal olarak değerlendrilmiyor aynı durum bendede var sanırım ilaçların hormonal değişimlerin etkisi ile oluyor sabah giyinirken sıkıştırıyor doğru wcye tabi doktoruna anlat ama bence kabızlıktansa süper en azından bebişlerin zaten dar olan alanlarını daraltmamış oluyorz:lepi:

haklısın canım bende daha 32.hatamdayım bi geçse artık hayırlısıyla doğursak acayip panik yapıyorum şu doğumu iki gecedir epidural sezeryan oluyorum rüyamda

inanirmisin artik o kadar bunaldim ki agrilardan sancilardan bulantilardan aynaya bakinca ben ben degilim dagildim resmmafoldumbenen ama bir taraftan da dogum anini dusununce daha bir garip oluyorum yani Allah yardimcimiz olsun

haklısın ben şikayetçi değilim valla çok da iyi oluyor ama acaba dedim biran

inanirmisin artik o kadar bunaldim ki agrilardan sancilardan bulantilardan aynaya bakinca ben ben degilim dagildim resmmafoldumbenen ama bir taraftan da dogum anini dusununce daha bir garip oluyorum yani Allah yardimcimiz olsun

amin canım doğumdan bi süre sonra insan özlüyor hamileliği ama bu son aylardaki sıkıntılar rahat vermiyor

selam herkeslere
geçmişi anca bitirebildim
iyi dileklriniz için hepinize tşk ederim
dün drdaydım ishal bebekimi etkilememiş suyu falan yeterli dedi dr antibiyotik verdi bide sancım çok diyince rahim sancısımı yoksa ishal mi yapıyo anlayalım die nstye bağladı
allaha şükürlker olsun rahim sancısı değilmiş
oğlumda kocaman olmuş 2500 kilo olmuş yavrum benım bakalım haftaya yine drdayız herhalde doğum için gün alırız artık

geçmiş olsun canım oğlunada maşallah baya büyümüş annesi haftaya günmü alcaksınız aman nekadar yaklaşmış senin inşl sağ sağlim sağlıkla kucağına alırsın oğlunu

günaydın kızlar

bende de iki üç gündür inanılmaz şişme oluyor sabahları ellerimi yumruk yapamıyorum kapanmıyor

geçmiş olsun canım oğlunada maşallah baya büyümüş annesi haftaya günmü alcaksınız aman nekadar yaklaşmış senin inşl sağ sağlim sağlıkla kucağına alırsın oğlunu

yanı ben öyle tahmin ediyorum bence artık haftaya veriri çünkü 23 nisanda 38 haftada oluyom 3 hafta kalıyo vermesi lazım artık

nilaycımm hyırlısıyla gelsin oğluşun:Saruboceq: maşallah ona

günaydın kızlar

bende de iki üç gündür inanılmaz şişme oluyor sabahları ellerimi yumruk yapamıyorum kapanmıyor

canım bi arasana drunu belki öenmlidir bide tansiyonunu ölçtürebiliyosan ölçtür derim

nilaycımm hyırlısıyla gelsin oğluşun:Saruboceq: maşallah ona

tşk eederim cnm hepimizinki inşalahhopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…