2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nilaycım gözün aydın canımm...önemli bir şey yokmuş...sağlıkla gelecek inşallah bebişlerimizzz.......

geçmiş olsun canım birşey çıkmadığına sevindim,
oğluşun kocaman olmuş maşallah

normal doğum için ek hazırlıklar yapan var mı?nefes teknikleri,egzersiz vs.vs....
ben daha doktoruma sormadım...birde korkuyu yenmem lazım...

normal doğum için ek hazırlıklar yapan var mı?nefes teknikleri,egzersiz vs.vs....
ben daha doktoruma sormadım...birde korkuyu yenmem lazım...

canim benimde normal dogum burda baska sansin yok zaten tabii terslik olursa sezeryan herhangi bir hazirlik yapmadim nefes falan zaten dogumun korkusu bana da yetiyor o ani dusunemiyorum ozellikle ev ve hastane arasi offf offeyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

bende korkuyorum canım,ama hayırlısı bir şekilde doğuracağız nasıl olsa,nefes alıp verme özellikle ıkınmada çok önemliymiş,ben zaten en çok ıkınma evresinden korkuyorum

selam kızlar nasılsınız.
doğuma gidenler varmış hayırlısıyla alsınlar bebeklerini kucaklarına inş.
bende sıkıldım bu hamilelikten oğlumu istiyorum artık söyleyince annem kızıyor ama hergece rüyamda doğum yapıp emziriyorum sabah kollarım boş uyanmak acı oluyor.

hoşbuldum kızlar benimde idare eder işte ağrılar mide yanması falan derken geçiyor zaman.
dün akşam sol göğsümden çok fazla akıntı oldu sütyenim sırılsıklam oldu hiç bu kadar akmamıştı ama neden tek göğsümden acaba

selam kızlar nasılsınızhihoyyyt
nilay geçmiş olsun umarım rahatsızlıgın düzelir de aklıma bişey takıldı!doktor antibiyotik verdi demişsin niçin?enfeksiyonmu varmış?bana reflor verdi iyi geldi antibiyotik beni daha beter yapıyo!

nilaycım maşallah bebişine

sağolun kızlar tşk ederim
sevgiciğim ishal oldumdabilmiyorumkismile
bağırsaklarımı temizlesin die verdi antibiyotiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…