nilaycım gözün aydın canımm...önemli bir şey yokmuş...sağlıkla gelecek inşallah bebişlerimizzz.......
nilaycim gecmis olsun valla bizde kabizdan muzdaribiz ortasi yok sanirim bunun ;((
selam herkeslere
geçmişi anca bitirebildim
iyi dileklriniz için hepinize tşk ederim
dün drdaydım ishal bebekimi etkilememiş suyu falan yeterli dedi dr antibiyotik verdi bide sancım çok diyince rahim sancısımı yoksa ishal mi yapıyo anlayalım die nstye bağladı
allaha şükürlker olsun rahim sancısı değilmiş
oğlumda kocaman olmuş 2500 kilo olmuş yavrum benım bakalım haftaya yine drdayız herhalde doğum için gün alırız artık
NİLAY cım maşallah bebeğine süper ishalin etkilememesine de çok sevindim bol su içmişsin demekki
normal doğum için ek hazırlıklar yapan var mı?nefes teknikleri,egzersiz vs.vs....
ben daha doktoruma sormadım...birde korkuyu yenmem lazım...
selam hepinize şekerler nasılsınız opuyorumnanaktan
canim benimde normal dogum burda baska sansin yok zaten tabii terslik olursa sezeryan herhangi bir hazirlik yapmadim nefes falan zaten dogumun korkusu bana da yetiyor o ani dusunemiyorum ozellikle ev ve hastane arasi offf offeyvahedigeldismilebilmiyorumkismile
nilaycım maşallah bebişine
selam kızlar nasılsınızhihoyyyt
nilay geçmiş olsun umarım rahatsızlıgın düzelir de aklıma bişey takıldı!doktor antibiyotik verdi demişsin niçin?enfeksiyonmu varmış?bana reflor verdi iyi geldi antibiyotik beni daha beter yapıyo!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?