2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun nilaycım.
bendede enfeksiyon vardı bende kullanmıştım ama beni çok kötü ishal yaptı gece sancılarla uyanıyodum.umarım tez zamanda düzelirsin!!

benimde kendi kendine gelmiyor ama sıkınca yada batırınca ucuna o zaman geliyor

ay benınkındende bi şey gelmiyorrr

geçmiş olsun nilaycım dikkat et ishal bulaşıcı ve salgın hepimiz dikkat edelim hatta. ben p.tesi halama gittim onlar 3 kişi olmuş eniştem kalmıştı dünde o hastalanmış ishal olmuş tedbirli olmak lazım

geçmiş olsun nilaycım.
bendede enfeksiyon vardı bende kullanmıştım ama beni çok kötü ishal yaptı gece sancılarla uyanıyodum.umarım tez zamanda düzelirsin!!

sağol sevgi yaa evet benımde aynen öle oluyodu gece sancılarla uyanıyodum doğurcam sandım kaç gecelmaz:

benimde dün ilk defa böyle oldu az az görüyordum ama dün baya ıslandı çamaşırım. ya göğüslerimde hiç büyümedi zaten emzirmeye başlayıncamı büyücek anlamadım. herkes neden büyümedi diyip duruyo belkide böyle kalır. ben yinede emzirme sütyenini bir bedeb büyük aldım.

bide kızlar bulunduğunuz yerde bim marketleri varsa cuma günü dalan sabun tozu geliyomuş bebişler için sınırlı sayıdaymış fiyatı 2 buçuk lira gibi bişey kaçırmayın bence. ben alıcam. daha önce görseydim beklerdim. ben dalinin sabun tozunu 12 liraya aldım.. ama dalanıda alıcam ucuz nasılsa evde bulunsun.

bende hacı şakirinkini almıştım 9,5 tl ye..bende kaçırmayayım alayım dalan sabun tozundan...

ya benim önceleri çok fazla geliyodu gögüs pedi kullanıyodum ama son zamanlarda hiç gelmemeye başladı bende korkuyorum tam tersi olması lazım doguma yakın fazlalaşması lazım degilmi?bilmiyorumkismile
e annem o kadar demişti herkese söyleme nazar ederler diye nazaramı geldim ne? :)))

kayınvalidem artık sabun tozuna ne gerek var leke falan çıkarmaz normal deterjan kullanırsın bundan sonra diye iddia ediyo bende hayır normal kullanamam dedim baya bi iddialaştı benimle. siz ne düşünüyosunuz

kayınvalidem artık sabun tozuna ne gerek var leke falan çıkarmaz normal deterjan kullanırsın bundan sonra diye iddia ediyo bende hayır normal kullanamam dedim baya bi iddialaştı benimle. siz ne düşünüyosunuz

ben 6 aya kadar ayrı yıkıcam sabun tozuyla ama sonra yavaş yavaş bizim çamaşırlarla normal deterjanla yıkıcam...
alışsın bebek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…