ay benınkındende bi şey gelmiyorrr
geçmiş olsun nilaycım.
bendede enfeksiyon vardı bende kullanmıştım ama beni çok kötü ishal yaptı gece sancılarla uyanıyodum.umarım tez zamanda düzelirsin!!
geçmiş olsun nilaycım dikkat et ishal bulaşıcı ve salgın hepimiz dikkat edelim hatta. ben p.tesi halama gittim onlar 3 kişi olmuş eniştem kalmıştı dünde o hastalanmış ishal olmuş tedbirli olmak lazım
benimde dün ilk defa böyle oldu az az görüyordum ama dün baya ıslandı çamaşırım. ya göğüslerimde hiç büyümedi zaten emzirmeye başlayıncamı büyücek anlamadım. herkes neden büyümedi diyip duruyo belkide böyle kalır. ben yinede emzirme sütyenini bir bedeb büyük aldım.
bide kızlar bulunduğunuz yerde bim marketleri varsa cuma günü dalan sabun tozu geliyomuş bebişler için sınırlı sayıdaymış fiyatı 2 buçuk lira gibi bişey kaçırmayın bence. ben alıcam. daha önce görseydim beklerdim. ben dalinin sabun tozunu 12 liraya aldım.. ama dalanıda alıcam ucuz nasılsa evde bulunsun.
ben dalanınkını 800 grmını 3,5 a falan almıştım
mrb mehtapppp
bekleyelim anacım belki gelirbayanssulusmile
selam kızlarrrrrr
kayınvalidem artık sabun tozuna ne gerek var leke falan çıkarmaz normal deterjan kullanırsın bundan sonra diye iddia ediyo bende hayır normal kullanamam dedim baya bi iddialaştı benimle. siz ne düşünüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?