2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kayınvalidem artık sabun tozuna ne gerek var leke falan çıkarmaz normal deterjan kullanırsın bundan sonra diye iddia ediyo bende hayır normal kullanamam dedim baya bi iddialaştı benimle. siz ne düşünüyosunuz

katı gıdalara kadar sabun tozu en iyisi canım. sonrasına bakıcaz artık. lekelenince hemen çalkalayıp devam ederiz yada omo baby gibi detarjanlara döneriz

dalan ucuz zaten burda da öle fiyatı
ben dalinin sıvı det ve yum aldım

ya aslında ii yapmışsın bende toz aldıktan sonra pişman oldum acaba kalırmı kıyafetlerinde die
gerçi herbirini 2 3 kere ayrı durulamaya attım ama ne bilim bundan sonra sıvı alırım herhalde

kızlar bende bitkisel toz deterjanla yıkadım ama üzerinde deterjan kaldı 2 defa durulama yaptım beceremedimmi acaba?sıvı deterjan daha iyi degilmi?dalanın sıvısı varmı?

kayınvalidem artık sabun tozuna ne gerek var leke falan çıkarmaz normal deterjan kullanırsın bundan sonra diye iddia ediyo bende hayır normal kullanamam dedim baya bi iddialaştı benimle. siz ne düşünüyosunuz

canım deterjanlar kalıntı bırakabiliyo..ve bebkte kaşıntıya alerjiye yol açıyor..ben büyük kızımda yaşadım..ilk bebek tecrübesizlikti galiba..hep kaşınıyodu çocuk ağlıyordu..sırtını kaşımaya başlayınca rahatlayıp uyuyordu..doktora gittik...deterjanlardan demişti..ondan sonra sabun tozu kullandım..

hoşgördük napıyosun nasılsınız görüşmeyeli ben izne ayrıldım nilaycım o yüzden sık giremiyorum

ohh ii dinlenmeler cnm ii sayılırız valla selma napalım
bebileri büyütmeye çalışıyoz

kızlar bende bitkisel toz deterjanla yıkadım ama üzerinde deterjan kaldı 2 defa durulama yaptım beceremedimmi acaba?sıvı deterjan daha iyi degilmi?dalanın sıvısı varmı?

ya çok az koymak lazım o toz deterjanları yoksa kalıyo

işte bende onun için hep sabun tozu düşünüyorum. yıkadım herşeyini kuzumun mis gibi oldu yumuşacık.
kızlar sabun tozunu normal deterjanınızdan daha az koyun makinenize çünkü deterjana göre daha fazla köpüren bişey o yüzden durulanmamış olabilir. benimkiler çok güzel durulanmış çıktı makineden. bazı şeylerinide elde yıkadı annem onlarda iyi oldu.

dalanın sıvısını görmedim ben hiç
dalinden memnun kaldım güzel de kokuo

daha önce hacı şakir kullanmıştım memnundum acaba normal beyaz sabunu rendeleyip kullansak olurmu elde yıkayınca beyaz sabun kullanıyoruz nasılsa

daha önce hacı şakir kullanmıştım memnundum acaba normal beyaz sabunu rendeleyip kullansak olurmu elde yıkayınca beyaz sabun kullanıyoruz nasılsa

annemde bana öyle demişti bazıları normal beyaz sabun rendeleyip kullanıyomuş aynı işi görür dedi.

Konuyu Toplam 24 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 9 Misafir)
ozlmgkhn, FERAYKANAL, KK Pro Üye Nilay, gul83, yeterb, guugle, yaprak_sarma, gurbetten, elvoscan, Zeliha, sevvvgi, eceyas, seras, mhtp, eflatun24

çok kalabalığız çok misafirimiz var. :)))
ama sohbet ağır.

nilay maşallah bebişine Allahtan rahatsızlığın bebeği etkilememiş çok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…