dalanın kokusu falan nasıl güzelmi yumuşak yapıyormu.
ben dalinden çok memnun kaldım.
illa doğum öncesi gelecek diye bişey yok doğumdan sonra gelir nasılsa...
bende arada sızlanmalar var..
selam kızlarrrrrr
ben dalanınkını 800 grmını 3,5 a falan almıştım
kayınvalidem artık sabun tozuna ne gerek var leke falan çıkarmaz normal deterjan kullanırsın bundan sonra diye iddia ediyo bende hayır normal kullanamam dedim baya bi iddialaştı benimle. siz ne düşünüyosunuz
dalan ucuz zaten burda da öle fiyatı
ben dalinin sıvı det ve yum aldım
selam canım hoşgeldin
evet bayağı yumuşak yaptı memnun kaldım canım
evet bakalım ne zaman gelcek
selam cnm hoşgeldin nerelerdesin
kayınvalidem artık sabun tozuna ne gerek var leke falan çıkarmaz normal deterjan kullanırsın bundan sonra diye iddia ediyo bende hayır normal kullanamam dedim baya bi iddialaştı benimle. siz ne düşünüyosunuz
hoşgördük napıyosun nasılsınız görüşmeyeli ben izne ayrıldım nilaycım o yüzden sık giremiyorum
kızlar bende bitkisel toz deterjanla yıkadım ama üzerinde deterjan kaldı 2 defa durulama yaptım beceremedimmi acaba?sıvı deterjan daha iyi degilmi?dalanın sıvısı varmı?
canım deterjanlar kalıntı bırakabiliyo..ve bebkte kaşıntıya alerjiye yol açıyor..ben büyük kızımda yaşadım..ilk bebek tecrübesizlikti galiba..hep kaşınıyodu çocuk ağlıyordu..sırtını kaşımaya başlayınca rahatlayıp uyuyordu..doktora gittik...deterjanlardan demişti..ondan sonra sabun tozu kullandım..
hoşgördük napıyosun nasılsınız görüşmeyeli ben izne ayrıldım nilaycım o yüzden sık giremiyorum
kızlar bende bitkisel toz deterjanla yıkadım ama üzerinde deterjan kaldı 2 defa durulama yaptım beceremedimmi acaba?sıvı deterjan daha iyi degilmi?dalanın sıvısı varmı?
daha önce hacı şakir kullanmıştım memnundum acaba normal beyaz sabunu rendeleyip kullansak olurmu elde yıkayınca beyaz sabun kullanıyoruz nasılsa
daha önce hacı şakir kullanmıştım memnundum acaba normal beyaz sabunu rendeleyip kullansak olurmu elde yıkayınca beyaz sabun kullanıyoruz nasılsa
annemde bana öyle demişti bazıları normal beyaz sabun rendeleyip kullanıyomuş aynı işi görür dedi.
kız geçmişi okuyolardır kesn oku oku bitmiyo geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?