bizde dalinle elde yıkadık yumuşatıcısıda var hiç kalıntı kalmadı memnunumdalanın sıvısını görmedim ben hiç
dalinden memnun kaldım güzel de kokuo
annem kardeşime öyle yapıyordu çok iyi hatırlıyorum ama zahmetli iş ona özel rende felan almakda lazım mecvur kalınırsa kalmassa felan tercih edilir .daha önce hacı şakir kullanmıştım memnundum acaba normal beyaz sabunu rendeleyip kullansak olurmu elde yıkayınca beyaz sabun kullanıyoruz nasılsa
annemde bana öyle demişti bazıları normal beyaz sabun rendeleyip kullanıyomuş aynı işi görür dedi.
nilay maşallah bebişine Allahtan rahatsızlığın bebeği etkilememiş çok sevindim canım
evet ya burda olmayınca ne çok şey konuşulmuş diye oku oku bitiremiyorum.ben girincede çok yavaş ilerliyo bendemi bişey var diye düşünmeye başladımfisfisfis:uhm:
kızlar konu ile ilgisi yok ama bu aralar hepimiz temizliğe başlıyacağız. bende bunu söyleyeyim size. dün p.tesi perde siparişi verdim ve adamlar öyle bir şey söyledi ki şaştım kaldım perdeleri yıkarken içine eğer yumuşatıcı koyarsak aprelerini alırmışız ve perdeler ütü istermiş bir süre sonra. kesinlikle bi damla bile kullanmayın dedi. bende dün yıkadım koymadım hiç kokusuz oldu ama olsun.
bizde dalinle elde yıkadık yumuşatıcısıda var hiç kalıntı kalmadı memnunum
annem kardeşime öyle yapıyordu çok iyi hatırlıyorum ama zahmetli iş ona özel rende felan almakda lazım mecvur kalınırsa kalmassa felan tercih edilir .
annem ne kadarda olsa kalıntı kalıyor çok iyi durulamak lazım sıvı dalin daha iiii dedi siz bilirsiniz
koslanın tüller için yumuşatıcı yerine konulan bişeyi var ben onu kullanıyorum çok iyi olıyor..
kızlar konu ile ilgisi yok ama bu aralar hepimiz temizliğe başlıyacağız. bende bunu söyleyeyim size. dün p.tesi perde siparişi verdim ve adamlar öyle bir şey söyledi ki şaştım kaldım perdeleri yıkarken içine eğer yumuşatıcı koyarsak aprelerini alırmışız ve perdeler ütü istermiş bir süre sonra. kesinlikle bi damla bile kullanmayın dedi. bende dün yıkadım koymadım hiç kokusuz oldu ama olsun.
kızlar ben ütüyapıyoruum erken doğum olayları duydukça hızlandırdım işlerimi..
inş.vaktinde gelsin bebşler ama her ihtimali düşünmek lazım...büyük temizliğe kadar eşimin yazlıklarını filan çıkarıp ütülemeyi düşünüyorum sonra tutuşmayayım diye doğumda kullanacağım nevresim takımlarımı hazırlıyoorummmm...kafamçokkarıştı yorulacağım amaaaaa napalımmm yavaş yavaş ancaaa
bazı markaların bitkisel leke çıkarıcıları var ondan kullanabilirsiniz mağazalarda satılmıyor
kolay gelsin canım yormadan kendini yavaş yavaş yap. benimde yazlıklar falan çıkıcak nasıl halledicem bilmiyorum iki dk ayakta dursam ağrıdan ölüyorum.
daha önce hacı şakir kullanmıştım memnundum acaba normal beyaz sabunu rendeleyip kullansak olurmu elde yıkayınca beyaz sabun kullanıyoruz nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?