2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dalanın sıvısını görmedim ben hiç
dalinden memnun kaldım güzel de kokuo
bizde dalinle elde yıkadık yumuşatıcısıda var hiç kalıntı kalmadı memnunum
daha önce hacı şakir kullanmıştım memnundum acaba normal beyaz sabunu rendeleyip kullansak olurmu elde yıkayınca beyaz sabun kullanıyoruz nasılsa
annem kardeşime öyle yapıyordu çok iyi hatırlıyorum ama zahmetli iş ona özel rende felan almakda lazım mecvur kalınırsa kalmassa felan tercih edilir .
annemde bana öyle demişti bazıları normal beyaz sabun rendeleyip kullanıyomuş aynı işi görür dedi.

annem ne kadarda olsa kalıntı kalıyor çok iyi durulamak lazım sıvı dalin daha iiii dedi siz bilirsiniz

kızlar konu ile ilgisi yok ama bu aralar hepimiz temizliğe başlıyacağız. bende bunu söyleyeyim size. dün p.tesi perde siparişi verdim ve adamlar öyle bir şey söyledi ki şaştım kaldım perdeleri yıkarken içine eğer yumuşatıcı koyarsak aprelerini alırmışız ve perdeler ütü istermiş bir süre sonra. kesinlikle bi damla bile kullanmayın dedi. bende dün yıkadım koymadım hiç kokusuz oldu ama olsun.

evet ya sabunu rendelemekle uğraşmak zor zaman alıcı...
makineye az koyup 2 durulama yapmak en iyisi..

birde eğer leke çıkmazsa şöle normal deterjanla falan önce yıkayıp sonra sabun tozuyla yıkasak olur mu

bundan sonra makineye koymadan deterjanı sıcak suda eritcem sonra dökcem.nette okudum mantıklı geldi...

nilay maşallah bebişine Allahtan rahatsızlığın bebeği etkilememiş çok sevindim canım

evet cnm bende onun için çok sevindim çok sağol

evet ya burda olmayınca ne çok şey konuşulmuş diye oku oku bitiremiyorum.ben girincede çok yavaş ilerliyo bendemi bişey var diye düşünmeye başladımfisfisfis:uhm:

evet yaa bide kimse konuşmuyo diolar o zman bu geçmiş nasıl oluyo kaydirigubbakcemile3

koslanın tüller için yumuşatıcı yerine konulan bişeyi var ben onu kullanıyorum çok iyi olıyor..

deneye deneye bakıcaz hepsine artık. herşey bebişlerimiz için :)))

kızlar ben ütüyapıyoruum erken doğum olayları duydukça hızlandırdım işlerimi..
inş.vaktinde gelsin bebşler ama her ihtimali düşünmek lazım...büyük temizliğe kadar eşimin yazlıklarını filan çıkarıp ütülemeyi düşünüyorum sonra tutuşmayayım diye doğumda kullanacağım nevresim takımlarımı hazırlıyoorummmm...kafamçokkarıştı yorulacağım amaaaaa napalımmm yavaş yavaş ancaaa

koslanın tüller için yumuşatıcı yerine konulan bişeyi var ben onu kullanıyorum çok iyi olıyor..

ondan alayım bari bende yeni perdeler için. ama çok ilginç geldi halbuki bende yıkarken iki kapak kadar yumuşatıcı koyarım perdelere

bizim binanın dış cephesi boyanıyor bi bitseydi temizlik olcak camlarım balkonlarım falan berbat oldu
perdelerim benim hiç ütü istemez yumuşatıcı koyuyorum ama bundan sonra koymayım bari neolur neolmaz.

kolay gelsin canım yormadan kendini yavaş yavaş yap. benimde yazlıklar falan çıkıcak nasıl halledicem bilmiyorum iki dk ayakta dursam ağrıdan ölüyorum.

ben perdeleri yıkarken yumuşatıcı kullanıyorum birdaha kullanmayım bari hoş kırışsada çokta takmıyorum memleketten çok uzaktayım gelen giden yok denecek kadar az ondan rahatım

bazı markaların bitkisel leke çıkarıcıları var ondan kullanabilirsiniz mağazalarda satılmıyor

bende tül deterjanıyla geçen hafta yıkadım tüllerimi 2 kapakda yumuşatıcı döktüm..çıkardıgımda kırış kırışdı eşim öylece astı perdeye ütületmedi bende sabah kalkar kalkmaz camda ütüledim perdeleri resmen canım çıktı ama işe yaradı bide yumuşatıcı kullanmycm ya degmez....

slm annaeler deterjan konusuna dalmışsınız bende dalin sıvı alcakdım bulamayınca dalan aldım hafta sonu yıkadım iki durulama yaptırdım mis gibi oldular çok aşırıda kokusu yok bence güzel çok parfümde bebek çamaşırlarında olmuyor bence kalıntı falanda olmadı ama üzerinde 1 çay bardağı yazıyordu ben yarım çaybardağı koydum zaten kirli değillerdi çok koyunca kalıyor oğlumda baştan beri omo baby kullanmıştım 8 9 aylık olana kadar lekeleride çıkarıyor onda iki durulama yapmam gerektiğinide bilmiyodum bir yapıyodum kalıntıda olmuyodu şimdi 6 aylık olana kadar sabun tozu kullancam ondan sonra omo baby çok leke olduğunda ben kosla tozu sulandırıp döküyodum lekelere sonra bbek deterjanıyla yıkatıyodum

kolay gelsin canım yormadan kendini yavaş yavaş yap. benimde yazlıklar falan çıkıcak nasıl halledicem bilmiyorum iki dk ayakta dursam ağrıdan ölüyorum.

sağol canım bende öyle çabuk yoruluyorum o yüzden şimdiden yavaş yavaş dinlene dinlene yapayım diyorumm...sende yormadan yavaş yavaş başla istersen..bilmiyorumyardımcı olacak kimsen var mı benim annemler uzakta yalnızımm onndannn başladım

daha önce hacı şakir kullanmıştım memnundum acaba normal beyaz sabunu rendeleyip kullansak olurmu elde yıkayınca beyaz sabun kullanıyoruz nasılsa

canımmben bi ara kullandım ama çok sıcak suda yıkamazssan erimiyor kalabiliyor çamaşırlarda bide makineyi tıkıyor diye duymuştum sabun tozları varken sabun rendlemeye gerek yok bence

gerçekten ben bundan sonra sıvı deterjan alcam
toz sabunlar içime sinmedi gibi
kokusu falan çok güzel %100 doğalda
ne bilim kalıyo yine üstünde gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…