2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

böyle şeylerde annem gelip yardımcı oluyor ama herşeyi yapılcak demek istemiyorum hem bel fıtığı var hemde el bileğinden ameliyat oldu yeni. kendide rahatsız ama bana kıyamıyo herşeyi yapmaya çalışıyo ben ayakta durmayım diye annelik işte. bu tür şeyleri kendim yapıyım artık yavaş yavaş.

off deliricem...benmi kafaya takıyorum bilmiyorumki..aranızda bebeği kendini aşağı iten varmı kızlar..iterkende tuaf bi ağrı olan...psikolojim bozuldu 1 haftada yaa..doğuyomu die düşünmekten...

off deliricem...benmi kafaya takıyorum bilmiyorumki..aranızda bebeği kendini aşağı iten varmı kızlar..iterkende tuaf bi ağrı olan...psikolojim bozuldu 1 haftada yaa..doğuyomu die düşünmekten...

canım doktoruna bir sor istersen,en azından için rahatlamış olur...

benimde annem gelecek inşl cuma günü izmitten komple temizlik yapacaz ama bende ona bişey diyemiyorum dizinden rahatsız eğilip kalkamıyor ama geldimi herşeyi yapıyo cam siliyo falan bende üzülüyorum çok zor valla

enson doktora gittiğimde dr aşağıda değil herşey iyi demişti ama son bir haftadır sık sık aşağıya baskı yapıyor sanki çıkacak gibi çok fecide acıtıyor benim kontrolume iki hafta var arada olduğu için gitmek istemedim ama sen bi dr ara sor istersen için rahatlar

geçmiş olsun annecne zor valla anneler çocuklarına kıyamıyo çocuklar annelerine....
Allah yardımcmız olsunn

canım sürekli kendini dinleme acaba itme varmı ağrı varmı falan diye dinlen canım başka bişeylerle oyalanmaya çalış. ama çok rahatsız oluyosan doktoruna sor canım. bende ayağa kalktığımda hiç yürüyemiyorum. aşağıda acaip bir baskı oluyo. tam vajinada hissediyorum.

annelik iştee
bakalım bizler nasıl olcez

haklısın canım bende annemden uzak olduğum için çok zor geliyo bana bişe olunca ha deyince gelemiyolar birde ilk okula giden kardeşim var okula gitmese belki daha rahat gelird,i annem onun için ben kızımı uzak biyere vermiycem yakınımda oturtçam diyorum ama kısmet işi bende yakındım sonradan uzak laştık

geçmiş olsun annecne zor valla anneler çocuklarına kıyamıyo çocuklar annelerine....
Allah yardımcmız olsunn

sağol canım öyle anneler kıyamıyo. biz bile şimdiden öyle değilmiyiz çok farklı bi duyguymuş.
hep derlerdi ya anne olmadan anlamazsın diye böyle bişeymiş demekki.

aynen bende gurbete gitmem diyodum ben memleketimde evlendim
3 ay sonra annemler şehir değiştirdi kısmet işi

valla bazen keşke açılma olduğunu bana söylemeselerdi diyorum..yatıcaksın deselerdi sadece bukadar stres olmazdım..yarın dr. kontrolum var..dr.um artık beklicez dedi sancı kanama su falan gelirse hemen gel dedi..sancının nasıl olucanı bile bilmiyorumyaaa ne zormuş....

ay canım bak sana geçmş olsun diycektim
daldım unutuum çok geçmiş olsun cnm ii dinlen sıkma canını

korkma canım bu kadar artık iyice büyüdü zaten bebeğin. sancı nasıl oluyor demişsin ya anlıyorsun diyorlar. yani bana anlatan anladım doğuruyorum dedim diyor. gitti ve doğurdu ama sende açılmada var sen ondan kafana takıp dinliyorsun kendini fazla dinleme bence

canım yarın söylersin doktoruna ben çok stres oluyorum falan diye belki seni rahatlatıcak bişeyler söyler. hayırlısı olsun canım. beklesin bebişin inşallah.
bende bu sancının nasıl bişey olucağını merak ediyorum. gerçekten zor haklısın canım.

kızlar bebeğin uyku setini yıkadınız mı ben bir onu yıkamadım nilay geçmiş olsun bende 1 ay kadar önce yaşadım ishal ve kusmayı felaket birşey bağırsaklarda enfeksiyon çıkınca veriyorlar bende 5 gün kullanmıştım. ama ishale reflor iyi geliyor gerçekten. dalinin toz sabunuyla yıkadım ben hatta lavantalıydı çok güzel oldular annecim birde güzel ütüleyip hazırladı bana akşamada bebeğin çantasını hazırlayacağız.

sancının nasıl olduğunu bende merak ediyorum,off yaaa bilmemek ne kadar zor.ondan korkuyorum zaten bilinmezlik beni deli ediyor,,,

ben uyku setinide yıkadım canım
çok sağol hayatım
evet felekat bi şey ama bana reflor vermedi ampilisina die bi antibiyotik verdi 5 gün kullancam bakalıma rtık

oh ne güzel mis gibi giysin bebişin canım. bende dalinin lavantalı olanıyla yıkadım çok güzel oldu. çantamızıda hazırladık.
uyku setinide henüz yıkamadım temizlik yapılırken onlarıda yıkayım diye düşünüyorum.
minik beşiğimizin çarşafı falan yıkandı ütülendi üzerinide kapattık bekliyo

ant geçmiş olsun bi dr a danış canım sancı konusunda bizde acemiyiz canım Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…