2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hastanede yattığım gece 6 kez falan nst ye bağlandım ara ara sancım çıktı ağrın varmı diyolar yok diyorum..belki bebek hareket ederken geliyodur sancı ondan anlamıyosundur dediler...e şimdi her ağrıda harekette sancımı diyorum...allah yardımcımızolsun geçsin artık bu günler yaaa...

amin canııım inşallah hayırlısıyla atlatılsın bu zamanlar.

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...

slm kızlar, bugün doktorumdan randevu alacaktım ama şehir dışındaymış pztesi döncekmiş, allahtan bugün ishalim geçmiş herşey normal gözüküyo, bekliycem artık

ay tuba banada kaç kere oldu günümgeliyo randevu alcam şehir dışında sinirlerim oynuyooo

dr beni bir hafta sonra çağırdı kontrol süresi kısaldı. benim antibiyotiğimde farkliydı nilay ama reflor ishal kesici bir ilaç haricen de evde tutulmalı bence iyi oluyor. bende yıkayayım barı uyku setini .

ay tuba banada kaç kere oldu günümgeliyo randevu alcam şehir dışında sinirlerim oynuyooo

sorma şikayet etmiyim dedim ama yarama bastın, benim ki bi de kıbrısa gidiyo, anası babası ordaymış, doğumda bulamıycam galiba bu adamı, o kadar parayı boşuna döküyoz

kızlar gögüs ucu kremini ne zaman sürmeye başlıyacaksınız..ben başlasammı acaba..oğluş beklerse 1 ayımız kaldı hayırlısıyla.....

selam kızlar opuyorumnanaktan
bugun baya kalabalıgız ne güzel cıvıl cıvıl nazar degmesın

ben de az önce hastaneden geldim.2 gundur ishaldim yalnız bu sabah baya kötüydüm. böyle olunca erkenden gittim hastaneye.halsızlık bulantı falan yoktu yine de serum verdiler bir de reflor diye bi ilac verdiler.bakalım inşallah duzelir.
doktoruma söylemedım ama magnezyumu da bir süre kullanmıycam bakalım ne olcak.

dr beni bir hafta sonra çağırdı kontrol süresi kısaldı. benim antibiyotiğimde farkliydı nilay ama reflor ishal kesici bir ilaç haricen de evde tutulmalı bence iyi oluyor. bende yıkayayım barı uyku setini .

hımm yenı duydum benn bende alıp eve koyıyım barim
yık acanım kalmasın işler

sorma şikayet etmiyim dedim ama yarama bastın, benim ki bi de kıbrısa gidiyo, anası babası ordaymış, doğumda bulamıycam galiba bu adamı, o kadar parayı boşuna döküyoz

benımde işte bazen olmuyo acaba doğumdada bulamıycam diyom
hayırlısı inşalahh

kızlar gögüs ucu kremini ne zaman sürmeye başlıyacaksınız..ben başlasammı acaba..oğluş beklerse 1 ayımız kaldı hayırlısıyla.....

canım doğumdan 1 ay önce başlamak ii olur diyolar bende başladım yenı

geçmiş olsun cnm benım dr magnezyumu 1 hafta kescem dedi sende kes ishali artırır

bebişine maşallah canım
tekrar gecmiş olsun ,umarım hemen düzene gireriz

hoşgeldin canım. geçmiş olsun.

kızlar selam hıc gıremıyorum ya burayı cok ozluyorum valla.netımızde hala sorun oluyo.tasındık bılıyosunuz.cok sukur dogumdan once evıme yerlesmıs oldum.ama kızımın odası daha tam hazır deıl dolabı gelmedı daha malesef
alacaklarım bıttı kendıme pıjama alıcam bı o kadar.sonra yıkayıp dolabımızda gelsın yerlestırcem ınsallah.ay bı an once hepsını yapmak ıstıyorum allah hepımıze bebeklerımızle cok guzel gunler nasıp etsın ınsallah

tesekkur ederim canım a.s.
hamilelik yuzunden vucudumuzun nevri döndü cidden
ne zor seymiş hamilelik bana kımse böyle anlatmamıstı :uhm:

evet hiç dışardan göründüğü gibi değilmiş dimi :)))
yinede çok güzel bişey ya çok zorluğu sıkıntısı var ama çok güzel :CüvCüv:

selam canım
aslında baslamak lazım da nedense o konuda cok tembelim
kreme mi kıyamıyorum ne sempatiksalakcinni

bir de bi arkadasım hamileyken göğsüne kına yakalım dogurmadan demişti
kendısı de yaptı ve emzirirken hiç göğüs problemi yaşamadı
cilt üstünde tabaka olusturdugu için kesınlıkle yara olmasını engelliyor demişti
duyan var mı böle bişi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…