hastanede yattığım gece 6 kez falan nst ye bağlandım ara ara sancım çıktı ağrın varmı diyolar yok diyorum..belki bebek hareket ederken geliyodur sancı ondan anlamıyosundur dediler...e şimdi her ağrıda harekette sancımı diyorum...allah yardımcımızolsun geçsin artık bu günler yaaa...
hastanede yattığım gece 6 kez falan nst ye bağlandım ara ara sancım çıktı ağrın varmı diyolar yok diyorum..belki bebek hareket ederken geliyodur sancı ondan anlamıyosundur dediler...e şimdi her ağrıda harekette sancımı diyorum...allah yardımcımızolsun geçsin artık bu günler yaaa...
ay tuba banada kaç kere oldu günümgeliyo randevu alcam şehir dışında sinirlerim oynuyooo
dr beni bir hafta sonra çağırdı kontrol süresi kısaldı. benim antibiyotiğimde farkliydı nilay ama reflor ishal kesici bir ilaç haricen de evde tutulmalı bence iyi oluyor. bende yıkayayım barı uyku setini .
sorma şikayet etmiyim dedim ama yarama bastın, benim ki bi de kıbrısa gidiyo, anası babası ordaymış, doğumda bulamıycam galiba bu adamı, o kadar parayı boşuna döküyoz
kızlar gögüs ucu kremini ne zaman sürmeye başlıyacaksınız..ben başlasammı acaba..oğluş beklerse 1 ayımız kaldı hayırlısıyla.....
selam kızlar opuyorumnanaktan
bugun baya kalabalıgız ne güzel cıvıl cıvıl nazar degmesın
ben de az önce hastaneden geldim.2 gundur ishaldim yalnız bu sabah baya kötüydüm. böyle olunca erkenden gittim hastaneye.halsızlık bulantı falan yoktu yine de serum verdiler bir de reflor diye bi ilac verdiler.bakalım inşallah duzelir.
doktoruma söylemedım ama magnezyumu da bir süre kullanmıycam bakalım ne olcak.
selam herkeslere
geçmişi anca bitirebildim
iyi dileklriniz için hepinize tşk ederim
dün drdaydım ishal bebekimi etkilememiş suyu falan yeterli dedi dr antibiyotik verdi bide sancım çok diyince rahim sancısımı yoksa ishal mi yapıyo anlayalım die nstye bağladı
allaha şükürlker olsun rahim sancısı değilmiş
oğlumda kocaman olmuş 2500 kilo olmuş yavrum benım bakalım haftaya yine drdayız herhalde doğum için gün alırız artık
selam kızlar opuyorumnanaktan
bugun baya kalabalıgız ne güzel cıvıl cıvıl nazar degmesın
ben de az önce hastaneden geldim.2 gundur ishaldim yalnız bu sabah baya kötüydüm. böyle olunca erkenden gittim hastaneye.halsızlık bulantı falan yoktu yine de serum verdiler bir de reflor diye bi ilac verdiler.bakalım inşallah duzelir.
doktoruma söylemedım ama magnezyumu da bir süre kullanmıycam bakalım ne olcak.
geçmiş olsun cnm benım dr magnezyumu 1 hafta kescem dedi sende kes ishali artırır
bebişine maşallah canım
tekrar gecmiş olsun ,umarım hemen düzene gireriz
hoşgeldin canım. geçmiş olsun.
tesekkur ederim canım a.s.
hamilelik yuzunden vucudumuzun nevri döndü cidden
ne zor seymiş hamilelik bana kımse böyle anlatmamıstı :uhm:
kızlar gögüs ucu kremini ne zaman sürmeye başlıyacaksınız..ben başlasammı acaba..oğluş beklerse 1 ayımız kaldı hayırlısıyla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?