2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oh bakıyorum hastane çantaları hazırlanmış uyku setleri yıkanmış , ben cumartesi hazırlıycam inş çantamı, daha ne yatak var ortada ne uyku seti, sanırım bizim oğlan 18 ine kadar aramızda yatcak

:roflol::roflol::roflol:

amin canım.
güle güle otur evinde canım. bebişinde güle güle kullansın herşeyini.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olsun 18inde alırsınız sizde acele etme canımmm delikafadulden

geçmiş olsun zoru bitmiş işte ne güzel
aminn canım hepbirlikte inşallah
evet hiç dışardan göründüğü gibi değilmiş dimi :)))
yinede çok güzel bişey ya çok zorluğu sıkıntısı var ama çok güzel :CüvCüv:

ooo maşallah sende doğurganlık potansiyeli görüyorum sekerim
bu gidişle seneye 2011 mayıs anneleri topiğinde buluruz seni :CüvCüv:

hiç duymamıştım böyle bişey tabaka oluşturduğu için doğru olabilir ama bide kınanın kokusu var ya bebiş o kokudan dolayı emmezse. ben ellerde görmeye bile tahammül edemem bide mememe yapamam hiç böyle bişey.

hehehe kaydirigubbakcemile3 valla bilemiyorum ama çook zor eşimle kararımız tek çocuk ama hiç belli olmaz hazır alışmışken peşine bidaha olurmu dersin. delikafadulden

kızlar gögüs ucu kremini ne zaman sürmeye başlıyacaksınız..ben başlasammı acaba..oğluş beklerse 1 ayımız kaldı hayırlısıyla.....

tatlım kremi almışsın sanırım artık sür madem ama kocatepenin sitesinde hamileyken krem sürüp göğüsleri önceden emzirmeye hazırlamanın bir gereğinin olmadığını okumuştum zira göğüs ucu çatlakları yanlış emzirmeden dolayı oluşuyomuş ve kremle bunun oluşmasını önlemek mümkün değilmiş. bebeği doğru tutup, doğru emzirme biçimlerini araştırıp öğrenirsek daha iyi ederiz bence. valla ben oyuncak bebekle pratik yapmaya başlıcem bile yakındaaa. hhehehheee:roflol:

babası sağolsun ağır kanlı biraz, sanki çocuk hiç doğmıycak gibi bi hali var :))))))))))))

bu adamlar böyle anacım herşeyi doğunca yapıcaklar sanki. ağırkanlılar bizmi çok telaşlıyız bilemedim bende sinir oluyorum bu duruma hemen herşey olsun istiyorum

ben de kınanın kokusundan nefret ederim o yuzden kendıme de yapmadım zaten
hatta düğünümde kına da yakmadım

yapılsa da sanırım bu saatten sonra da kokusu gecmez
2-3 ay önce olsaydı belki
dediğin gibi ben bile kokusundan rahatsız oluyorum bebek hayatta agzına sürmez kınalı memeyi

babası sağolsun ağır kanlı biraz, sanki çocuk hiç doğmıycak gibi bi hali var :))))))))))))

aynı izimki gibi..ne dediysem alırız daha var diyip durdu..geçen hafta erken doğum lafını duyunca akşam ne söylediysem iş çıkışı aldı geldi...adamlar illaki dr. tarafından duycak böyle şeyleri..ben defalarca dedim erken gelirse diede gelmez der dururdu...

çocuğu doğar doğmaz tiksindirmeyelim -tatlicadiarzu-

yok anacım askerde yaparlar, ne gerek var masrafa :roflol:delikafadulden

dimi yaaaa
o zaman daha geniş düşünelim senın oğlanın düğün masrafı da olmasın sen en iyisi dogurur doğurmaz bana ver
benım kıza damat diye besliyim şimdiden hem sana masraf olmaz lülülülülülü

ben de biraz bağırıp çağırınca anlıyo bizimki , doktora gerek yok , sen de dene :roflol:

gidip geliyorum bende sürekli temizlik yapıyorum yavaş yavaş. sil süpür ağır işlere girmiyorum hiç. soba sökücez bu hafta haftayada badana var hayırlısıyla oda bitince dip temel temizlik yapıcaz. sonra oğluşumun gelmesini bekleyeceğim.

kınayı severim ama göğsüme yakamam doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…