kızlar selam hıc gıremıyorum ya burayı cok ozluyorum valla.netımızde hala sorun oluyo.tasındık bılıyosunuz.cok sukur dogumdan once evıme yerlesmıs oldum.ama kızımın odası daha tam hazır deıl dolabı gelmedı daha malesef
alacaklarım bıttı kendıme pıjama alıcam bı o kadar.sonra yıkayıp dolabımızda gelsın yerlestırcem ınsallah.ay bı an once hepsını yapmak ıstıyorum allah hepımıze bebeklerımızle cok guzel gunler nasıp etsın ınsallah
oh bakıyorum hastane çantaları hazırlanmış uyku setleri yıkanmış , ben cumartesi hazırlıycam inş çantamı, daha ne yatak var ortada ne uyku seti, sanırım bizim oğlan 18 ine kadar aramızda yatcak
:roflol::roflol::roflol:
kızlar selam hıc gıremıyorum ya burayı cok ozluyorum valla.netımızde hala sorun oluyo.tasındık bılıyosunuz.cok sukur dogumdan once evıme yerlesmıs oldum.ama kızımın odası daha tam hazır deıl dolabı gelmedı daha malesef
alacaklarım bıttı kendıme pıjama alıcam bı o kadar.sonra yıkayıp dolabımızda gelsın yerlestırcem ınsallah.ay bı an once hepsını yapmak ıstıyorum allah hepımıze bebeklerımızle cok guzel gunler nasıp etsın ınsallah
evet hiç dışardan göründüğü gibi değilmiş dimi :)))
yinede çok güzel bişey ya çok zorluğu sıkıntısı var ama çok güzel :CüvCüv:
selam canım
aslında baslamak lazım da nedense o konuda cok tembelim
kreme mi kıyamıyorum ne sempatiksalakcinni
bir de bi arkadasım hamileyken göğsüne kına yakalım dogurmadan demişti
kendısı de yaptı ve emzirirken hiç göğüs problemi yaşamadı
cilt üstünde tabaka olusturdugu için kesınlıkle yara olmasını engelliyor demişti
duyan var mı böle bişi?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olsun 18inde alırsınız sizde acele etme canımmm delikafadulden
geçmiş olsun zoru bitmiş işte ne güzel
aminn canım hepbirlikte inşallah
ooo maşallah sende doğurganlık potansiyeli görüyorum sekerim
bu gidişle seneye 2011 mayıs anneleri topiğinde buluruz seni :CüvCüv:
kızlar gögüs ucu kremini ne zaman sürmeye başlıyacaksınız..ben başlasammı acaba..oğluş beklerse 1 ayımız kaldı hayırlısıyla.....
babası sağolsun ağır kanlı biraz, sanki çocuk hiç doğmıycak gibi bi hali var :))))))))))))
babası sağolsun ağır kanlı biraz, sanki çocuk hiç doğmıycak gibi bi hali var :))))))))))))
bari sünnetini 18den önce yaptırın :dance:
hiç duymamıştım böyle bişey tabaka oluşturduğu için doğru olabilir ama bide kınanın kokusu var ya bebiş o kokudan dolayı emmezse. ben ellerde görmeye bile tahammül edemem bide mememe yapamam hiç böyle bişey.
bu adamlar böyle anacım herşeyi doğunca yapıcaklar sanki. ağırkanlılar bizmi çok telaşlıyız bilemedim bende sinir oluyorum bu duruma hemen herşey olsun istiyorum
ben de kınanın kokusundan nefret ederim o yuzden kendıme de yapmadım zaten
hatta düğünümde kına da yakmadım
yapılsa da sanırım bu saatten sonra da kokusu gecmez
2-3 ay önce olsaydı belki
dediğin gibi ben bile kokusundan rahatsız oluyorum bebek hayatta agzına sürmez kınalı memeyi
yok anacım askerde yaparlar, ne gerek var masrafa :roflol:delikafadulden
aynı izimki gibi..ne dediysem alırız daha var diyip durdu..geçen hafta erken doğum lafını duyunca akşam ne söylediysem iş çıkışı aldı geldi...adamlar illaki dr. tarafından duycak böyle şeyleri..ben defalarca dedim erken gelirse diede gelmez der dururdu...
boşuna dememişler ana gibi yar, baba gibi hıyar olmaz diye delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?