2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet aldım..valla bilmiyorumki bende napsam çok korkuyorum ama yara olursa die..die benim gögüsler hiç büyümedidesem yeridir ondan tamolarak bebek ememez diede korkuyorum..ole tutupta ağzına sokcak kısmı yok şimdilik...:kedi:

aklınla bin yaşa valla , süper fikir hem istediğin gibi bi damat yaparsın , ağaç yaşken eğilir delikafadulden

kızlar ben çıkıyorum uzanıcam iyi sohbetler size öptük bebişimle hepinizi

kolay gelsin, dikkatli yap işleri yorulma

hemşireler gösterir canım ya, olmadı ucuna takılan şeyden alırsın, hem yara olmaz , hem bebiş rahat emer

aklınla bin yaşa valla , süper fikir hem istediğin gibi bi damat yaparsın , ağaç yaşken eğilir delikafadulden

sekerim senın oğlanın böyle cin gibi anası babası varken hayatta yaş kalmaz sengözlerimebaksanab o da cin gibi olur valla
kızlar ben çıkıyorum uzanıcam iyi sohbetler size öptük bebişimle hepinizi

görüşürüz canım biz de öpüyoruz sizi a.s

aslında ne baştan süt iyicene gelinceye kadar silikonlarla mı emzirsek ne yapsak bilemiyorum ki. benim yeni doğum yapan kuzenim var bir kaç gün emzirmeme yardım edicek süt kardeş olucak hem çocuklarımız. ben şanslıyım bu konuda

ay onu benim kaynanam da söledi yaaaa memeye kına yakınca çatlamıomuş acımomuşş yok artık dedim hiç bi kuvvet mememe o şeyi sürdüremez! böle acayip şeleri bi benim kaynanam bilio sanıodum demek böle adette varmış.

tatlım büyüklükle alakası yok bu süt işinin mühim olan işleviiiiiii:jeyyar:

kızlar bu arada benim orcinal gaynanam dioki bebek doğar doğmaz gözüne limon damlatılırsa enfeksiyon kapmazmış. üstüne atlıcektim zor tuttum kendimialsanaalsanasmile

Son düzenleme:

canım sımdıden endişe etme,hemsıreler senı yönlendırır zaten
Philips Avent kelebek göğüs koruyucu diye bişi var
göğüs kısmı küçük olanlar için small boyu idealmiş
ben de alacaktım ama kolay bulunan bişi diye almadım.gerek olursa aldırtırım bizimkilere

valla bakıcam artık sütüm ollur inş.. bu arada oh ne güzel süt annede hazırmış..yanlız aynı cinsiyetteler dimi bebekler....

sekerim senın oğlanın böyle cin gibi anası babası varken hayatta yaş kalmaz sengözlerimebaksanab o da cin gibi olur valla

görüşürüz canım biz de öpüyoruz sizi a.s

şaka bi yana, dün eşimle sünneti konuştuk, ilk bi hafta çocuğun ordaki sinirleri oluşmadığından canı yanmazmış, acaba yaptırsak mı dedim, sen bilirsin dedi, ama mutlaka ilerde düğün yapalım dedi,kendi düğünü abileriyle olmuş bişey hatırlamıyomuş çok üzülüyomuş :)

sen şimdi o gaynanaya yetmezsin bekle acık bizde gelip yardım edek. zaten doğduğunda damla damlatılıyor gerek yok limona

şaka yapmıştır heralde..anammm valla biara bende gözüme limon sürmüştüm acayıp yakıyo bebeği napar artık bilemem..aman aman gözün hep kaynananın üstünde olsun gizlice yapmaya kalkar falan.....

çocuğumun başkasının sütünü emmesi bana çok itici geldi canım ya.... neden böyle bişey yapcaksınız

bende çok istiyodum hemen yapılmasını ama eşim istemiyo..büyüyünce yapcakmış düğünle beraber...bende fazla üstünde durmadım..

off deliricem...benmi kafaya takıyorum bilmiyorumki..aranızda bebeği kendini aşağı iten varmı kızlar..iterkende tuaf bi ağrı olan...psikolojim bozuldu 1 haftada yaa..doğuyomu die düşünmekten...

şeker ben de ayakta durduğum zaman aşağı itiyor bir de göbek deliğimi itiyor. ne güzel yarın gitçen kontrole. ay ben de merak ediyorum seni. 1hafta öndesin benden.

kızlar gögüs ucu kremini ne zaman sürmeye başlıyacaksınız..ben başlasammı acaba..oğluş beklerse 1 ayımız kaldı hayırlısıyla.....

ben 3 gündür sürüyorum cücük memelerime

boşuna dememişler ana gibi yar, baba gibi hıyar olmaz diye delikafadulden

Allah iyiliğini versin şeker ya

sağol canım öyle yapıyorumj zaten. süpürge yaptım oturdum dinleniyorum. siler otururum birde toz aldım mı tamam. asla başka bir şey yapıcak halim kalmaz

biri beni de dürtsün. bugün 1odamın yerlerini silmem lazım. belki akşama kaynanamlar gelcek. tembelleştim ben yaaa

hobaaa orjinal kaynanaaa

ya dün anneme bir arkadaşı kahve falı bakmış. ooo sizin kızın bebeği çok bekletmicek yolun ağzına gelmiş, iri kafalı beyaz tenli çok tatlı bişey demiş. ay doktor yetmiyodu erken gelebilir diyen bir de fal bakan hatunlar çıktı yaaaa

:) valla cok yaratıcı milletiz vesselam her an her seyi duyabiliriz
yani dediğim gibi bu saatten sonra zaten olmaz kokusu geçmez de belki aylar öncesınden yapılsaydı işe yarayabilirdi.koruyucu tabaka bırakması kısmı akla yatıyo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…