tatlım kremi almışsın sanırım artık sür madem ama kocatepenin sitesinde hamileyken krem sürüp göğüsleri önceden emzirmeye hazırlamanın bir gereğinin olmadığını okumuştum zira göğüs ucu çatlakları yanlış emzirmeden dolayı oluşuyomuş ve kremle bunun oluşmasını önlemek mümkün değilmiş. bebeği doğru tutup, doğru emzirme biçimlerini araştırıp öğrenirsek daha iyi ederiz bence. valla ben oyuncak bebekle pratik yapmaya başlıcem bile yakındaaa. hhehehheee:roflol:
dimi yaaaa
o zaman daha geniş düşünelim senın oğlanın düğün masrafı da olmasın sen en iyisi dogurur doğurmaz bana ver
benım kıza damat diye besliyim şimdiden hem sana masraf olmaz lülülülülülü
gidip geliyorum bende sürekli temizlik yapıyorum yavaş yavaş. sil süpür ağır işlere girmiyorum hiç. soba sökücez bu hafta haftayada badana var hayırlısıyla oda bitince dip temel temizlik yapıcaz. sonra oğluşumun gelmesini bekleyeceğim.
kınayı severim ama göğsüme yakamam doğrusu
kızlar ben çıkıyorum uzanıcam iyi sohbetler size öptük bebişimle hepinizi
evet aldım..valla bilmiyorumki bende napsam çok korkuyorum ama yara olursa die..die benim gögüsler hiç büyümedidesem yeridir ondan tamolarak bebek ememez diede korkuyorum..ole tutupta ağzına sokcak kısmı yok şimdilik...:kedi:
aklınla bin yaşa valla , süper fikir hem istediğin gibi bi damat yaparsın , ağaç yaşken eğilir delikafadulden
kızlar ben çıkıyorum uzanıcam iyi sohbetler size öptük bebişimle hepinizi
kolay gelsin, dikkatli yap işleri yorulma
evet aldım..valla bilmiyorumki bende napsam çok korkuyorum ama yara olursa die..die benim gögüsler hiç büyümedidesem yeridir ondan tamolarak bebek ememez diede korkuyorum..ole tutupta ağzına sokcak kısmı yok şimdilik...:kedi:
ben de kınanın kokusundan nefret ederim o yuzden kendıme de yapmadım zaten
hatta düğünümde kına da yakmadım
yapılsa da sanırım bu saatten sonra da kokusu gecmez
2-3 ay önce olsaydı belki
dediğin gibi ben bile kokusundan rahatsız oluyorum bebek hayatta agzına sürmez kınalı memeyi
aslında ne baştan süt iyicene gelinceye kadar silikonlarla mı emzirsek ne yapsak bilemiyorum ki. benim yeni doğum yapan kuzenim var bir kaç gün emzirmeme yardım edicek süt kardeş olucak hem çocuklarımız. ben şanslıyım bu konuda
sekerim senın oğlanın böyle cin gibi anası babası varken hayatta yaş kalmaz sengözlerimebaksanab o da cin gibi olur valla
görüşürüz canım biz de öpüyoruz sizi a.s
ay onu benim kaynanam da söledi yaaaa memeye kına yakınca çatlamıomuş acımomuşş yok artık dedim hiç bi kuvvet mememe o şeyi sürdüremez! böle acayip şeleri bi benim kaynanam bilio sanıodum demek böle adette varmış.
tatlım büyüklükle alakası yok bu süt işinin mühim olan işleviiiiiii:jeyyar:
kızlar bu arada benim orcinal gaynanam dioki bebek doğar doğmaz gözüne limon damlatılırsa enfeksiyon kapmazmış. üstüne atlıcektim zor tuttum kendimialsanaalsanasmile
ay onu benim kaynanam da söledi yaaaa memeye kına yakınca çatlamıomuş acımomuşş yok artık dedim hiç bi kuvvet mememe o şeyi sürdüremez! böle acayip şeleri bi benim kaynanam bilio sanıodum demek böle adette varmış.
kızlar bu arada benim orcinal gaynanam dioki bebek doğar doğmaz gözüne limon damlatılırsa enfeksiyon kapmazmış. üstüne atlıcektim zor tuttum kendimialsanaalsanasmile
valla bakıcam artık sütüm ollur inş.. bu arada oh ne güzel süt annede hazırmış..yanlız aynı cinsiyetteler dimi bebekler....
aslında ne baştan süt iyicene gelinceye kadar silikonlarla mı emzirsek ne yapsak bilemiyorum ki. benim yeni doğum yapan kuzenim var bir kaç gün emzirmeme yardım edicek süt kardeş olucak hem çocuklarımız. ben şanslıyım bu konuda
şaka bi yana, dün eşimle sünneti konuştuk, ilk bi hafta çocuğun ordaki sinirleri oluşmadığından canı yanmazmış, acaba yaptırsak mı dedim, sen bilirsin dedi, ama mutlaka ilerde düğün yapalım dedi,kendi düğünü abileriyle olmuş bişey hatırlamıyomuş çok üzülüyomuş :)
off deliricem...benmi kafaya takıyorum bilmiyorumki..aranızda bebeği kendini aşağı iten varmı kızlar..iterkende tuaf bi ağrı olan...psikolojim bozuldu 1 haftada yaa..doğuyomu die düşünmekten...
kızlar gögüs ucu kremini ne zaman sürmeye başlıyacaksınız..ben başlasammı acaba..oğluş beklerse 1 ayımız kaldı hayırlısıyla.....
boşuna dememişler ana gibi yar, baba gibi hıyar olmaz diye delikafadulden
sağol canım öyle yapıyorumj zaten. süpürge yaptım oturdum dinleniyorum. siler otururum birde toz aldım mı tamam. asla başka bir şey yapıcak halim kalmaz
ay onu benim kaynanam da söledi yaaaa memeye kına yakınca çatlamıomuş acımomuşş yok artık dedim hiç bi kuvvet mememe o şeyi sürdüremez! böle acayip şeleri bi benim kaynanam bilio sanıodum demek böle adette varmış. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?