ben çamaşır gibi giyilen yandan yırtılarak çıkarılanlardan aldım,aslında yandan bantlılar daha kullanışlıymış ama ben bulamadım umarım işe yarar....bilmiyorumkismile
kızlar doğum sonrası için korse alan var mı yada almayı düşünen???
sdece karın bölgesi için mi yoksa dizüstünden göğüs altına kadar olan mı daha iyi???
kızlar doğum sonrası için korse alan var mı yada almayı düşünen???
sdece karın bölgesi için mi yoksa dizüstünden göğüs altına kadar olan mı daha iyi???[/QUOTE
benim lazım olmuştu hamile kalmadan önce almıştım ama o şimdi olmaz heralde eee o zaman 38 bedendim şimdi patlatırım onu:kedi: ya sezeryan yada normal dogumda zararı falan olurmu acaba korsenin..
kızlar düzenli hergün yürüyüş yapan varmı?ben dün başladım hergün yarım saat yürümeyi düşünüyorum...hergün eşim metroya bindiginde onu karşılamaya gidicem yürüyüş yapcaz iyi taktik dimi:CüvCüv:
yaa kızlar ben çok şiştim 2 gündür elim,ayağım, burnum,dudaklarım aynaya bakınca sanki ben değilmişim gibi geliyor mafoldumben sizdede oldumu şişlik?
geçenlerde üst komşuya çıktım kapıyı kızı açtı beni görünce hiiii şişmiiiş! dedi.elimde tabakla kalakaldım.sonra annesi geldi kusura bakma seni ne zamandır görmüyo degişik geldin ona dedi...çok güldüm ama demekki o derece degişmişim ee 15 kilo az degilkaydirigubbakcemile3 ben kendimi aynada seviyorum ya tombiş tombiş...
yaa kızlar ben çok şiştim 2 gündür elim,ayağım, burnum,dudaklarım aynaya bakınca sanki ben değilmişim gibi geliyor mafoldumben sizdede oldumu şişlik?
ben geçelik aldığım yerden aldım havuzlu hanın içinden 25 liraya bel ve kalça için sıkılaştırıcı ve toparlayıcıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?