2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çamaşır gibi giyilen yandan yırtılarak çıkarılanlardan aldım,aslında yandan bantlılar daha kullanışlıymış ama ben bulamadım umarım işe yarar....bilmiyorumkismile

işe yarar tabi canım niye yaramasın....

kızlar doğum sonrası için korse alan var mı yada almayı düşünen???
sdece karın bölgesi için mi yoksa dizüstünden göğüs altına kadar olan mı daha iyi???

kızlar doğum sonrası için korse alan var mı yada almayı düşünen???
sdece karın bölgesi için mi yoksa dizüstünden göğüs altına kadar olan mı daha iyi???

ben almayı düşünoyrum canım hatta doktora sordum alınacak ama şimdiden değil doğur öyle dedi bedenini bilemeyiz dedi, her ikisini de düşünüyorum açıkçası dizüstünden göğse kadar olandan sıkıldıkça göbek için olanını kullanırım diyorum sıkıntılı olur çnkü onlar askılı faln komple soyunmak gerekebiliri tuvalet seramoni olacak zaten temziliği kurutması vs vs bir de korse giy çıkar ben her tuvalette üstümü batırabilirim
:)

ilk etapta korse bence çok zor olur o yüzden ben şimdiden almayı düşünmüyorum.

selam kızlar
bende gece hiç uyuyamadım sabahta dolayısıyla kalkamadım işede geç geldim neyseki son 2 günüm problem olmuyo.bende hasta bezini hiç duymamıştım alalım bari bulunsun çantada ne olur ne olmaz. korse için erken doğumdan sonra bakalım ne durumda olacağız ona göre alırız diye düşünüyorum.

kızlar düzenli hergün yürüyüş yapan varmı?ben dün başladım hergün yarım saat yürümeyi düşünüyorum...hergün eşim metroya bindiginde onu karşılamaya gidicem yürüyüş yapcaz iyi taktik dimi:CüvCüv:

yaa kızlar ben çok şiştim 2 gündür elim,ayağım, burnum,dudaklarım aynaya bakınca sanki ben değilmişim gibi geliyor mafoldumben sizdede oldumu şişlik?

iyiymiş valla. ben düzenli yapamıyorum ama hemen hemen hergün muhakkak azda olsa yürümeye çalışıyorum.

yaa kızlar ben çok şiştim 2 gündür elim,ayağım, burnum,dudaklarım aynaya bakınca sanki ben değilmişim gibi geliyor mafoldumben sizdede oldumu şişlik?

geçenlerde üst komşuya çıktım kapıyı kızı açtı beni görünce hiiii şişmiiiş! dedi.elimde tabakla kalakaldım.sonra annesi geldi kusura bakma seni ne zamandır görmüyo degişik geldin ona dedi...çok güldüm ama demekki o derece degişmişim ee 15 kilo az degilkaydirigubbakcemile3 ben kendimi aynada seviyorum ya tombiş tombiş...

kaydirigubbakcemile3 süper........

yüzümün daha şişmediğini söylüyorlar. ama doğuma 3hafta kala yüzde ayakta şişlikler lekeler çıkıyomuş. benim göbek çizgim de çıkmadı. sizde çıktımı?

ben geçelik aldığım yerden aldım havuzlu hanın içinden 25 liraya bel ve kalça için sıkılaştırıcı ve toparlayıcıymış

ya kızlar korse konusunda kararlı mısınız*? çünkü vücut alışıyormuş, bırakınca daha çabuk kalınlaşıp sarkıyormuşsunuz diyorlar. benim kuzen normal doğum yaptı. hemen anneler korse taktırdılar. korse varken fit görünüyor. ama kız yaz gelince çıkardı ve beli karnı epey yağlandı. ben de haftaya doktora mı sorsam. aslında diyetisyenlere sormak lazım.

merhabalar güzel anneler............

ped konuşmuşsunuz benim ilki normaldi sadece ped kullandım yeterli oldu hiç sorun yaşamadım ......

SLM KIZlar nasılsınız tombişleşenler üzülmeyin yakışmıştır benimde yanaklarım çıktı iyice seviyorummmmm ama barışığım şişen yerlerimlezemuszemus

selam kızlar nasılsınız bir türlü işlerden fırsat bulup giremedim özledim sizleri yarın kısmetse izne ayrılıyorum evde de net yok bakalım nasıl görüşücem sizlerle,okadar yoğunumki bütün hesapları toparlıyorum çokta yoruldum benim şikayetimde sık sık wc wc ye gitmek malum çalışıyorum her vakit gidemiyorum bu sefer kasıklarım ağrıyor birde çarpıntım oluyor yorumca işte böyle kızlar

ben kullanmayı düşünüyorum korse mutlaka daha çabuk toparlanıyor.iki türlüsünüde aldım hazırda evde sadece çamaşır gibi giyilip bel korsesi olanı kullanacağım diğerini fit görünmem gerektiğinde giyerim yerine göre değişir yaniii...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…