benimde aklıma geldi ama ağır olur bi de gerçekten olsa gene şaka mı filan der deli eder beni diye yapmadım......
selaaammm şekerler nasılsınız bakalım.
dün akşam biraz alışverişe gittik kendime bi pijama daha aldım doyamadım sanki aldıklarıma ama buda hem ucuz hemde çok ciciydi
birde topuklu ayakkabı aldım sanki şimdi çok giyebilcekmişim gibi :)) ama güzel napıyım. kayınvalidem hadi ben alıyım diyince aldım bende :)))
çok acımasızsın, burdakiler de beni kandırmaya çalıştı ama kıyamam ben dedim kimseye öyle bir çalışan eşini aradı hamileyim çıkışta doktora gidelim ama gelmeden bana armut al diye ona da güldüm ama onu bile yapamam ben yazık yakızlar bugün 1 nisan yaa.......ben eşimi aradım iş yerimden bir iki kere açmadı sonra kendi açtı sesimi değiştirerek bir fırçaladım nerdesin niye açmıyorsun diye sonrada çabuk jimere gel beni doğuma götürüyorlar.ben gidiyorum dedim....delikafadulden bir telaşlandı ki anlatamam gerçekten miii???akannehir diyor geliyorum hemen diye bağırıyordu ki........ 1 nissaaaannnnnnnn dedimmmm.....çok kızdı ben gülme krizine girdim..........sempatiksalakcinni:roflol:
güle güle kullan arada bir kendin için bişeyler yap hep bebeğe hep bebeğe olmuyor zaten az kaldı doğumdan sonra bebeği eşinin taşıyacağı zamanlarda giyersin topuklunuselaaammm şekerler nasılsınız bakalım.
dün akşam biraz alışverişe gittik kendime bi pijama daha aldım doyamadım sanki aldıklarıma ama buda hem ucuz hemde çok ciciydi
birde topuklu ayakkabı aldım sanki şimdi çok giyebilcekmişim gibi :)) ama güzel napıyım. kayınvalidem hadi ben alıyım diyince aldım bende :)))
kızlar bugün 1 nisan yaa.......ben eşimi aradım iş yerimden bir iki kere açmadı sonra kendi açtı sesimi değiştirerek bir fırçaladım nerdesin niye açmıyorsun diye sonrada çabuk jimere gel beni doğuma götürüyorlar.ben gidiyorum dedim....delikafadulden bir telaşlandı ki anlatamam gerçekten miii???akannehir diyor geliyorum hemen diye bağırıyordu ki........ 1 nissaaaannnnnnnn dedimmmm.....çok kızdı ben gülme krizine girdim..........sempatiksalakcinni:roflol:
ben çok eğlendimmm......:roflol:ben erken mi doğacak ağrım var falan dediğimde hep yok canım senin bir şeyin yok olmaz birşey uzan bir şey kalmaz falan deyip ben telaşlandığımda onun soğuk kanlılığı beni deli ediyordu...oohhhhhhh .........
şimdi o ses tonu çok eğlendirdi benii.........nasıl telaşlandı anlatamammmm............yalancı çoban değiliz canım herhalde bu 1 nisan normalde yapmayız böyle şakaaa..............kaydirigubbakcemile3
çok acımasızsın, burdakiler de beni kandırmaya çalıştı ama kıyamam ben dedim kimseye öyle bir çalışan eşini aradı hamileyim çıkışta doktora gidelim ama gelmeden bana armut al diye ona da güldüm ama onu bile yapamam ben yazık ya
güle güle kullan arada bir kendin için bişeyler yap hep bebeğe hep bebeğe olmuyor zaten az kaldı doğumdan sonra bebeği eşinin taşıyacağı zamanlarda giyersin topuklunu
güle güle giy canım çok iyi yapmışsın doğumdan sonra giyersinn ohhh......
çok acımasızsın, burdakiler de beni kandırmaya çalıştı ama kıyamam ben dedim kimseye öyle bir çalışan eşini aradı hamileyim çıkışta doktora gidelim ama gelmeden bana armut al diye ona da güldüm ama onu bile yapamam ben yazık ya
güle güle kullan arada bir kendin için bişeyler yap hep bebeğe hep bebeğe olmuyor zaten az kaldı doğumdan sonra bebeği eşinin taşıyacağı zamanlarda giyersin topuklunu
hhahahaaa süpersin valla hemşom yaaa helal sana. bende eşimi arayıp bi güzellik yapsam mı acaba bakk aklıma düşürdün kızz.yerimsenibenaklinialirimsmile
siz yenisiniz goncalarınızla ....... biz sekiz yılı devirdik birde 2yıl flört.......aman neden kıyamayacağımmm..............guclubacismile
kız benim ki esiriklidir işyerini ayağa kaldırır telaştan anammm yok sonra şaka deyine ne olur halim bilmemmm kaydirigubbakcemile3ben çok eğlendimmm......:roflol:ben erken mi doğacak ağrım var falan dediğimde hep yok canım senin bir şeyin yok olmaz birşey uzan bir şey kalmaz falan deyip ben telaşlandığımda onun soğuk kanlılığı beni deli ediyordu...oohhhhhhh .........
şimdi o ses tonu çok eğlendirdi benii.........nasıl telaşlandı anlatamammmm............yalancı çoban değiliz canım herhalde bu 1 nisan normalde yapmayız böyle şakaaa..............kaydirigubbakcemile3
siz yenisiniz goncalarınızla ....... biz sekiz yılı devirdik birde 2yıl flört.......aman neden kıyamayacağımmm..............guclubacismile
kız benim ki esiriklidir işyerini ayağa kaldırır telaştan anammm yok sonra şaka deyine ne olur halim bilmemmm kaydirigubbakcemile3
zamanla bizde yaparız artıkınnnn daha 2.yılımızdayızz gerçi 3 yılda flört ama olsun zaten gecem inleyerek geçti gerçek sanar benim ki...
Ben de görmüyorum. Sanırım biz genciz, güzeliz, enerjiğiz grubunda bişey var :))))kızlar, ben hiç rüyamda görmüyorum, siz böyle bahsedince özeniyorum vallahi
bızım hastane cantası dıye bı topıgımız varmı kızlar neler koycaz
ya ınsallah hepımııznkı emer sutumuzde olur ama hadı emmezse yada bı alsılık emzıremezsek dıye bıberonla mama verılmesı gerekebılır belkı
yemek yedim geldim ;selülit benimde bacaklarımın üst kısmında oldu...geçer inşallah...
bu arada yeni doğan için emzik nasıl almalıyız?
iyi akşamlar kızlar,nasıl gidiyor,ben hala doğum çantamı hazırlayamadım,kafam çok karışık
bu konuda .kızlar emzirme atleti aldınızmı,ben bulamadım bir yerde var gelecek demişlerdi ,oradada 25 tl demişlerdi.
emzirme sütyeninden bir tane aldım ama o kadar fazla kullanışlı olduğunu düşünmüyorum,diğer 2 sini normal alsam olurmu.
birde kızlar lohusa iç çamaşırından bir tane aldım,hiç hoşuma gitmedi,acaba diğerlerini normal hangi büyüklükte almalıyım.
hasta bezi konusunda hangisini tercih ettiniz,belden bantlı olanlar varmış,onlardanmı aldınız.
bebek bezi konusunda prima yeni doğan 2.numara 98 li 21,50 ,sizce alsam fazla gelirmi.yoksa direk 1 nomu almalıyım.ay ben böyle gidersem zor hazırlayacağım bu çantayı.:sinifsinif:
iyi akşmlar kızlarrrrr son iş günümü tamamladım veee evdeyimmm zemuszemus
Erken derken ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun canım ilk hafta çok uygun lokal anestezi bile çok minik verip ağrı kesici hiç vermiyorlarmış anne sütündeki bir madde yeterli oluyormuş ama ben sezeryan olucam çocukla kim ilgilenecek götür kestir falan bir de bu alanda iyibir doktor araştırmak lazım komplikasyon olurmu diye korktum biraz aklım karıştı bezden çıkmadan yaptırmaya kesi kararlıyım ama ilk başlangıç için bilemiyorum
herkese günaydın..
kızlar dün yengem doğum yaptı demiştim..akşam ziyaretine gittim hastaneye..
Allahıııııımm..heycanım 10 kat daha arttı..o ne güzel bişeydi yaa...pamuk gibi çok tatlı bi bebişti..
yengem de çok rahattı..epidural sezeryan oldu..ilk ikisi normaldi bunu kendi istedi sezeryan olsun diye..
hiç de pişman değildi..zaten biriki gün daha bekleselermiş bebek ölebilirmiş..
kakasını yapmış zavallım..doğduğunda heryeri çok kirliymiş..
neyse darısı bize artık..
bi geçmişe göz atayım..
kızlar düzenli hergün yürüyüş yapan varmı?ben dün başladım hergün yarım saat yürümeyi düşünüyorum...hergün eşim metroya bindiginde onu karşılamaya gidicem yürüyüş yapcaz iyi taktik dimi:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?