2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
relax cım liste güzel bende fazla şey götürmekten yana değilim ama bebek için hastane çıkışı falanda yazmamışsın anacım.....ne giycek bebişşşş............

ay ben de bu şakayı eşime ve anneme yapmayı düşündüm. teli elime aldım. sonra ya Allah da bana şaka yapar, şaka gerçeğe dönüşürse diye panik oldum. vazgeçtim. şakayı kendime yaptım yani

sorma ya. 2önce yatak dolap sipariş ettik. hala gelmedi. haftalardır oyalıyorlar. çocuk askere gitmeden yollasalar bari. oda boş ses yankılanıyo resmen

yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım bebğim büyüdümü acaba çok merak ediyorum
ben kilo almadım kendi tartıma göre 15 gün öncesiyle aynıyım ama bakalım hastanede nekadar çıkıcam

relax cım liste güzel bende fazla şey götürmekten yana değilim ama bebek için hastane çıkışı falanda yazmamışsın anacım.....ne giycek bebişşşş............

ben iki takım hastane çıkışı artı yedek zıbın takımı falan koydum.
ama içeriye ikl verilecek şeyler içinde bir battaniyenin içine bir iç zıbın bir dış zıbın şapka eldiven çorap göbek bağını koydum o verilecek yeterli dimi ilk giyim için bunlarımı giydiriyolar.

evet yeterli canım ama göbek bağı falan onu kullanmıyorlar doktorlar gereksiz görüyorr....göbek bağı kendin mi hazırladın canım? nasıl bir şeyy..........

ben o hazır bel korıyucuları var ya onu kullanacağımmm..............

yok canım aldığım hastane çıkışının içinden çıktı uzun geniş kalın bir parça göbek bağıymış bel koruyucu gibi bişey galiba kullanılmıyosa çıkarıyım onu

yok canım aldığım hastane çıkışının içinden çıktı uzun geniş kalın bir parça göbek bağıymış bel koruyucu gibi bişey galiba kullanılmıyosa çıkarıyım onu

sen ver kuşum ama genelde takmıyorlar hemşireler sana geri verirler kendin takarsın ..belki de takarlar benim duyduğum tatlım bu..................

sen ver kuşum ama genelde takmıyorlar hemşireler sana geri verirler kendin takarsın ..belki de takarlar benim duyduğum tatlım bu..................

anladım canım veriym bakalım olmazsa ben sonra sararım belciği üşümesin yavrumun:)) . :ecrin_bebek:

selam kızlar sütyen den bahsetymişsiniz aklınızda olsun hemen sütyen takmayın süt kanallarını sıkıştırıyomuş sütün gelmesini engelliyomuş emzirmeniz düzene girsin sonra takın

dünde girdim selam verdim bugün de verdim yine alınmadı
bilinçlimi yapılıyor yoksa muhabbet fena sardıdada gelen gidenmi farkedilmiyor düşünüyorum

selam kızlar sütyen den bahsetymişsiniz aklınızda olsun hemen sütyen takmayın süt kanallarını sıkıştırıyomuş sütün gelmesini engelliyomuş emzirmeniz düzene girsin sonra takın

evet bir iki kişiden duymuştum hemen takılmaz diye. ben yinede hastane çantama koydum enazından çıkarken takılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…