huu huuu kızlar zemuszemus
kızlar bugün 1 nisan yaa.......ben eşimi aradım iş yerimden bir iki kere açmadı sonra kendi açtı sesimi değiştirerek bir fırçaladım nerdesin niye açmıyorsun diye sonrada çabuk jimere gel beni doğuma götürüyorlar.ben gidiyorum dedim....delikafadulden bir telaşlandı ki anlatamam gerçekten miii???akannehir diyor geliyorum hemen diye bağırıyordu ki........ 1 nissaaaannnnnnnn dedimmmm.....çok kızdı ben gülme krizine girdim..........sempatiksalakcinni:roflol:
benim daha hiçbir şeyim hazır değil
oğlumun gelen beşiğini bile geri göndereceğim
servis için bir aydır bekliyorum hala gelmediler iade alın bunu dedim artık vereceğim bir gelseler, tadilat işlerini bekliyorum ustalar sürekli yan çiziyorlar
bugün gelicez yarın gelicez diye bi taraf olmadan diğer taraf olmuyor bir an önce çatımızın işi bitse de diyorum fazlalıkları çatıya atıp evi boyatıp ben de rahat rahat temizlik yapıp otuırsam dün çatıya su çekmek için usta girdi eve küçük tuvaletten su borusu çıkardı göya pisletmedi ama 3 saat temizlik yaptım kireç lekeleri de çıkmıyor bir türlü normalde bu kadar eğilerek iş yapmam dün helak oldum ve bir sancı girdi Allahtan anlıktı dedim şu çocuk böyle doğarsa görürüsün sen temzilik yapmayı, bir an önce işler bitse de temiz pak otursak ya dışarda ustalar var diye çamaşırlarımı evin içinde kurutmaya çalışıyorum onlar da 3 günde kuruyor bir ikurumadan diğeri kirleniyor bu pisliğin iiçnde evin heryeri yarı kuru çamaşır dolu dertliyimmmmmm yapacak iş çok ama ustalar yüzünden bekliyorum sadece oysaki şimdidien yavaş yavaş yapabilsem hiç sorun olmadan hepsi güzel güzel yetişecek
relax cım liste güzel bende fazla şey götürmekten yana değilim ama bebek için hastane çıkışı falanda yazmamışsın anacım.....ne giycek bebişşşş............
Yürüyüşe çıkıyorum. Görüşürüz hihoyyyt
ben iki takım hastane çıkışı artı yedek zıbın takımı falan koydum.
ama içeriye ikl verilecek şeyler içinde bir battaniyenin içine bir iç zıbın bir dış zıbın şapka eldiven çorap göbek bağını koydum o verilecek yeterli dimi ilk giyim için bunlarımı giydiriyolar.
evet yeterli canım ama göbek bağı falan onu kullanmıyorlar doktorlar gereksiz görüyorr....göbek bağı kendin mi hazırladın canım? nasıl bir şeyy..........
ben o hazır bel korıyucuları var ya onu kullanacağımmm..............
yok canım aldığım hastane çıkışının içinden çıktı uzun geniş kalın bir parça göbek bağıymış bel koruyucu gibi bişey galiba kullanılmıyosa çıkarıyım onu
sen ver kuşum ama genelde takmıyorlar hemşireler sana geri verirler kendin takarsın ..belki de takarlar benim duyduğum tatlım bu..................
bende göbek bağı almadım..dr sorarım al derse alırım..
dünde girdim selam verdim bugün de verdim yine alınmadı
bilinçlimi yapılıyor yoksa muhabbet fena sardıdada gelen gidenmi farkedilmiyor düşünüyorum
selam kızlar sütyen den bahsetymişsiniz aklınızda olsun hemen sütyen takmayın süt kanallarını sıkıştırıyomuş sütün gelmesini engelliyomuş emzirmeniz düzene girsin sonra takın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?