2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dünde girdim selam verdim bugün de verdim yine alınmadı
bilinçlimi yapılıyor yoksa muhabbet fena sardıdada gelen gidenmi farkedilmiyor düşünüyorum

öyle düşünme canım yaa...herkes ağrının szının arasında bi bakıyo bir kaçıyo

kullanılır özlemcim ilk zamanlar hamur gibi oluyor bebişler...ben ilkkinde o mermerşahilerden yapıp sarmıştım yumuşacık destek oluyordu kucaklarkan.şimdi o çıkan hazırları gördüm cırtlı bel desteği onlar çok iyi geldi alcağım bir eksiğimiz o var....

bilinçlimi yapılıyor yoksa muhabbet fena sardıdada gelen gidenmi farkedilmiyor düşünüyorum

selam canım hoşgeldin valla öyle koyu bi sohbette yok herkes sus pus bekliyo. görmemişiz demek tatlım.

evet canım aynen öyle ya hayırlısıyla az kaldı valla sabırsızlanıyorum artık Allah yardımcımız olsun

amin canım. valla çok telaşlanıyoum bende içim hep kıpır kıpır sabırsızlanıyorum az kaldı hayırlısı hepimiz için.

iyi ozaman kullanırız tabi iyi oluyomuş bak. tecrübe herzaman faydalı. hiç bişey bilmiyoruz ya napıcaz bilmiyorum. korkmuyo değilim yani

aleyküm selam canım, ben hep net başında diiilim sonradan okuyorum. bu bacılar çok geveze kaptırıyorlar kendilerini benim yazdıklarım da çoğu kez güme gidiyor.alsanaalsanasmilesempatiksalakcinni

ben de duymadım bu göbek bağını, nasıl bir şey? kendimiz yapabilir miyiz yoksa alınacak bi şey mi kızlar ?

kızllar bende çoğu kez güme gidiyorum ama alınmıyorummmm hayret ama opuyorumnanaktan

kızlar bugün çok konuşamadım şimdi de kAÇIYOrum, iyi bakın kendinize
bu arada karnımızın yavaş yavaş sertleşmesi normal herhalde değil mi?
öyle çok dikkat çekecek bir değişim değil de oğlum beni dün de korkuttuğu içi acaba mı demedim değil

yaprak sarma hoşgeldin özlem listene baktım sana ek olarak göğüs ucu kremi lansinoh bebeğinede sarı yüz bezi koyabilirsin. ha birde bebek şekerleri ve sepeti veeee fotoğraf makinası

arada oluyor takılmayalım fazla kızlar opuyorumnanaktan

baktınızmı bakıyım benim çantama koyduklarıma kızlar delikafadulden

şimdi baktım canım, bence yeterlidir hazırladıkların. biz de herşeyi hazırladık sadece çantaya koymak kaldı
güle güle kullanın hepsini inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…