dünde girdim selam verdim bugün de verdim yine alınmadı
bilinçlimi yapılıyor yoksa muhabbet fena sardıdada gelen gidenmi farkedilmiyor düşünüyorum
ben alıyım selamını canım opuyorumnanaktan
evet canım aynen öyle ya hayırlısıyla az kaldı valla sabırsızlanıyorum artık Allah yardımcımız olsunevet bir iki kişiden duymuştum hemen takılmaz diye. ben yinede hastane çantama koydum enazından çıkarken takılır
bilinçlimi yapılıyor yoksa muhabbet fena sardıdada gelen gidenmi farkedilmiyor düşünüyorum
öyle düşünme canım yaa...herkes ağrının szının arasında bi bakıyo bir kaçıyo
evet canım aynen öyle ya hayırlısıyla az kaldı valla sabırsızlanıyorum artık Allah yardımcımız olsun
selam canım hoşgeldin valla öyle koyu bi sohbette yok herkes sus pus bekliyo. görmemişiz demek tatlım.
kullanılır özlemcim ilk zamanlar hamur gibi oluyor bebişler...ben ilkkinde o mermerşahilerden yapıp sarmıştım yumuşacık destek oluyordu kucaklarkan.şimdi o çıkan hazırları gördüm cırtlı bel desteği onlar çok iyi geldi alcağım bir eksiğimiz o var....
hoş görenler sagolsun
kızllar bende çoğu kez güme gidiyorum ama alınmıyorummmm hayret ama opuyorumnanaktan
arada oluyor takılmayalım fazla kızlar opuyorumnanaktan
baktınızmı bakıyım benim çantama koyduklarıma kızlar delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?