2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaprak sarma hoşgeldin özlem listene baktım sana ek olarak göğüs ucu kremi lansinoh bebeğinede sarı yüz bezi koyabilirsin. ha birde bebek şekerleri ve sepeti veeee fotoğraf makinası

canım evet sarı yüz örtüsü annem düşünmüş getircek kremide koyuyorum. ama bebek şekeri dağıtmıycam ben doğumda sadece çikolata verilcek foto makinesi işleriylede görümcem ilgilencek o hazırladı o tür şeyleri.
sağol canım.

benim de karnım bazen çok sertleşiyor, özellikle akşamları...
sen de kendine iyi bak...

ipeknilcim hazır alabiirsin canım bebek mağazalarında bel desteği olarak satılıyor 7-10 tl bi şey ve sağlıklı görünüyor yumuşacık cırtlı bir şey ilk acemilikte iyi oluyor kucaklarken özellikle eşler için........kendin yaparsanda ben ilk kızımda büyükçe dikdörtgen bir parça yapmıştım onu üçe katlayarak uzunca dikrtgen elde edip bel kısmına sarıyordum........güzelce pappalı pantalonuda üzerine çekiyordum......ama hazırları çok daha kullanışlı görünüyor cırtlı hemen pratik........

benim karnım da akşamları çok sertleşiyor kızlar yaaa........uzanınca rahatlıyorum iş yerinde hep oturuyorum tabi onunda etkisi varrrr...............

gökkuşşak alemsin valla, 1 nisan şakan süper olmuş :)) eşim burada olsaydı ben de yapabilirdim ama istanbul a gidiyor yolda, hatta şu an sizin memleketten geçiyor olmalı... yolda telaşlandırmayayım adamı :) zaten yola çıkarken dua et de bi şey olmasın dedim korktu aklinialirimsmile

ayyy canım evet sen yapmaaaa..................

sağol canım bakayım, bulamazsam dediğin gibi kumaştan yaparız kendimiz...

kızlar doğumda ve mevlütte kullanacağım takımları yıkamıştımütüledim nevresim takımları ayyyyy öldüm nasıl sıcakladım bi tanesi dantelliydi çatladım ayyyyyy

dun dikkat ettim gogsumun alti catlamis o kadar kreme demmk ki fark etmiyor ,,bakalim daha nerem catlicak patlicak ((

küçük fırsatları değerlendirmek lazım insan iiiiiiiii hissediyor ben sabah işe giderken erken çıkıp bir iki durak fazla yürüyorum 10-15dk öğle yemek arasındada öyle akşamda iş çıkışı uzaklta inip hallediyorum yetmez ya yoruluyorummmmmmmmm
yaa kızlar ben çok şiştim 2 gündür elim,ayağım, burnum,dudaklarım aynaya bakınca sanki ben değilmişim gibi geliyor mafoldumben sizdede oldumu şişlik?
geçmiş olsun
doktorum şişkinlik diyince hemen tuzu kes diyor
şiş herkesde olabilirmiş önemli olan bir tarafın şişip diğerinin aynı oranda şişmemesi
işde bende o var yaklaşık bir haftadır geçmiyor çorabın izi boğum boğum kalıyor sağ bileğim sanki burkmuşum gibi
Allah sonumuzau hayır etsinmafoldumben

selamlar hamişler
selamlar
biraz geç oldu ama
süpersin benimde aklımdan geçtide yemez diye hayırlısı
bizim işyerinde kanan kanana herkes kekleniyor müdürüm de katılıyor kıyamam arkidişin biri nasıl ağladı müdürümüze konu veriyoruz o abartıyor onuda kandırmışlar
Allahtan hamileyim ban dokunan yok
iiiiiiiiiii süpersin bende arkadaşlara mı aratsam acabaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
dünde girdim selam verdim bugün de verdim yine alınmadı
bilinçlimi yapılıyor yoksa muhabbet fena sardıdada gelen gidenmi farkedilmiyor düşünüyorum
canım bir giriyoruz sonra iş güç kalıyor
özellikle olurmu hiççççççççççç
sen kafana takmasempatiksalakcinni
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hadi ben kaçtım
Amin hayırsı hoşçakal
ben senden sonra girdim galiba, ikimiz de hoşgeldik zemuszemus

hoşgeldinizzzzzzzzzzzz

slm mayıs anneleri biz geldikkk....allaha şükür iyi haberlerle geldim..açılmam ilerlememiş çok şükür...sancılarımda hafif çıktı..dr.um zaten az kaldı 37. haftadan sonra sorun olmaz dedi...işn. oğluşum annesini dinlicek ve zamanında gelicek..1 haftada 150 gr.cık almış kuzum ama dr. iyi dedi boyumuzda 51cm olmuş...allahım herzaman güzel haberler getirmek nasip etsin hepimize...

sevindim senn adına gözün aydın canım rabbme emanetler sen üzülme moralini yüksek tut ki oğluşunda rahat dursun...

ben de biraz çıkıyorum kızlar, görüşmek üzere... zemuszemus
hoşçakalllll
ben kaçıyorum kızlar öptümm hepinizi opuyorumnanaktan
hoşçakallllllllllllll
selamlarrrrrrrrrrrrrrr
benim karnım da akşamları çok sertleşiyor kızlar yaaa........uzanınca rahatlıyorum iş yerinde hep oturuyorum tabi onunda etkisi varrrr...............

olabilir bol bol dinlen bendede bir iki ay öncesine kadar çok oluyordu karnımı taşıyamıyor gibiydim hatta çocuk aşağıya inmiş senin diyorlardı şimdi rahatladım şekli değişti Allaha şükür top gibi yukarı doğru çıktı daha rahat ediyorum ama dinlemme ve yürüyüş iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…