yaprak sarma hoşgeldin özlem listene baktım sana ek olarak göğüs ucu kremi lansinoh bebeğinede sarı yüz bezi koyabilirsin. ha birde bebek şekerleri ve sepeti veeee fotoğraf makinası
sağol canım inşallahşimdi baktım canım, bence yeterlidir hazırladıkların. biz de herşeyi hazırladık sadece çantaya koymak kaldı
güle güle kullanın hepsini inşallah...
kızlar selam
kızlar bugün çok konuşamadım şimdi de kAÇIYOrum, iyi bakın kendinize
bu arada karnımızın yavaş yavaş sertleşmesi normal herhalde değil mi?
öyle çok dikkat çekecek bir değişim değil de oğlum beni dün de korkuttuğu içi acaba mı demedim değil
gökkuşşak alemsin valla, 1 nisan şakan süper olmuş :)) eşim burada olsaydı ben de yapabilirdim ama istanbul a gidiyor yolda, hatta şu an sizin memleketten geçiyor olmalı... yolda telaşlandırmayayım adamı :) zaten yola çıkarken dua et de bi şey olmasın dedim korktu aklinialirimsmile
ipeknilcim hazır alabiirsin canım bebek mağazalarında bel desteği olarak satılıyor 7-10 tl bi şey ve sağlıklı görünüyor yumuşacık cırtlı bir şey ilk acemilikte iyi oluyor kucaklarken özellikle eşler için........kendin yaparsanda ben ilk kızımda büyükçe dikdörtgen bir parça yapmıştım onu üçe katlayarak uzunca dikrtgen elde edip bel kısmına sarıyordum........güzelce pappalı pantalonuda üzerine çekiyordum......ama hazırları çok daha kullanışlı görünüyor cırtlı hemen pratik........
ben kaçıyorum kızlar öptümm hepinizi opuyorumnanaktan
küçük fırsatları değerlendirmek lazım insan iiiiiiiii hissediyor ben sabah işe giderken erken çıkıp bir iki durak fazla yürüyorum 10-15dk öğle yemek arasındada öyle akşamda iş çıkışı uzaklta inip hallediyorum yetmez ya yoruluyorummmmmmmmmkızlar düzenli hergün yürüyüş yapan varmı?ben dün başladım hergün yarım saat yürümeyi düşünüyorum...hergün eşim metroya bindiginde onu karşılamaya gidicem yürüyüş yapcaz iyi taktik dimi:CüvCüv:
geçmiş olsunyaa kızlar ben çok şiştim 2 gündür elim,ayağım, burnum,dudaklarım aynaya bakınca sanki ben değilmişim gibi geliyor mafoldumben sizdede oldumu şişlik?
selamlarselamlar hamişler
süpersin benimde aklımdan geçtide yemez diye hayırlısıkızlar bugün 1 nisan yaa.......ben eşimi aradım iş yerimden bir iki kere açmadı sonra kendi açtı sesimi değiştirerek bir fırçaladım nerdesin niye açmıyorsun diye sonrada çabuk jimere gel beni doğuma götürüyorlar.ben gidiyorum dedim....delikafadulden bir telaşlandı ki anlatamam gerçekten miii???akannehir diyor geliyorum hemen diye bağırıyordu ki........ 1 nissaaaannnnnnnn dedimmmm.....çok kızdı ben gülme krizine girdim..........sempatiksalakcinni:roflol:
iiiiiiiiiii süpersin bende arkadaşlara mı aratsam acabaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5ben çok eğlendimmm......:roflol:ben erken mi doğacak ağrım var falan dediğimde hep yok canım senin bir şeyin yok olmaz birşey uzan bir şey kalmaz falan deyip ben telaşlandığımda onun soğuk kanlılığı beni deli ediyordu...oohhhhhhh .........
şimdi o ses tonu çok eğlendirdi benii.........nasıl telaşlandı anlatamammmm............yalancı çoban değiliz canım herhalde bu 1 nisan normalde yapmayız böyle şakaaa..............kaydirigubbakcemile3
canım bir giriyoruz sonra iş güç kalıyordünde girdim selam verdim bugün de verdim yine alınmadı
bilinçlimi yapılıyor yoksa muhabbet fena sardıdada gelen gidenmi farkedilmiyor düşünüyorum
Amin hayırsı hoşçakalAllah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hadi ben kaçtım
ben senden sonra girdim galiba, ikimiz de hoşgeldik zemuszemus
slm mayıs anneleri biz geldikkk....allaha şükür iyi haberlerle geldim..açılmam ilerlememiş çok şükür...sancılarımda hafif çıktı..dr.um zaten az kaldı 37. haftadan sonra sorun olmaz dedi...işn. oğluşum annesini dinlicek ve zamanında gelicek..1 haftada 150 gr.cık almış kuzum ama dr. iyi dedi boyumuzda 51cm olmuş...allahım herzaman güzel haberler getirmek nasip etsin hepimize...
hoşçakalllllben de biraz çıkıyorum kızlar, görüşmek üzere... zemuszemus
hoşçakallllllllllllllben kaçıyorum kızlar öptümm hepinizi opuyorumnanaktan
selamlarrrrrrrrrrrrrrrkızlar selam
benim karnım da akşamları çok sertleşiyor kızlar yaaa........uzanınca rahatlıyorum iş yerinde hep oturuyorum tabi onunda etkisi varrrr...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?