slm mayıs anneleri biz geldikkk....allaha şükür iyi haberlerle geldim..açılmam ilerlememiş çok şükür...sancılarımda hafif çıktı..dr.um zaten az kaldı 37. haftadan sonra sorun olmaz dedi...işn. oğluşum annesini dinlicek ve zamanında gelicek..1 haftada 150 gr.cık almış kuzum ama dr. iyi dedi boyumuzda 51cm olmuş...allahım herzaman güzel haberler getirmek nasip etsin hepimize...
slm mayıs anneleri biz geldikkk....allaha şükür iyi haberlerle geldim..açılmam ilerlememiş çok şükür...sancılarımda hafif çıktı..dr.um zaten az kaldı 37. haftadan sonra sorun olmaz dedi...işn. oğluşum annesini dinlicek ve zamanında gelicek..1 haftada 150 gr.cık almış kuzum ama dr. iyi dedi boyumuzda 51cm olmuş...allahım herzaman güzel haberler getirmek nasip etsin hepimize...
maaşallah doğunca eksik kilosunu hemen tamamlar endişelenme
boyu çok iyi maaşallah eksik 3 haftasını tamamlasa 55 felan olacak o zaman
bizim doktor hiç boyunu söylemiyor ölçülmez diyor anlamıyorum farklı bi hesabımı programımı var bununCADIARZU
hoşçakalım arkidişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi şakalar herkeseeeeeeeeeeeeee
sempatiksalakcinni
gözün aydın canım, maşallah oğluna
açılma olmamasına sevindim...
görüşürüz, iyi akşamlar...a.s.
kızlar bebek arabası konusunda tavsiyeniz nedir acaba?birde bir topic okumuştum,evde bebek arabasını sepet beşik gibi bir kaç ay kullanan vardı,tekerlekli olduğu için heryere götürüyorum demişti,tam yatabilen bebek arabaları var ya onlardan.siz kullanırmısınız evin içinde,henüz hiç dışarıya çıkarmadığınız arabayı?
ben geçen gün resimlerini koymuştum bir bebek arabasının, tekerleri katlanıp beşik gibi sallanabiliyor, o kullanılabilir belki, güzel gibi geldi bana.
ben görmedim canım hangi araba o,sık sık elektirikler kesiliyor bizim elektirik santrelinde.o nedenle tam takip edemedim.
selam kızlar sütyen den bahsetymişsiniz aklınızda olsun hemen sütyen takmayın süt kanallarını sıkıştırıyomuş sütün gelmesini engelliyomuş emzirmeniz düzene girsin sonra takın
:a015:
Ben de tam tersini biliyorum. gittiğim doğum öncesi hazırlık kursunda, emzirme danışmanı, hemen hastanede takın dedi... kime inanacaz şaşırdık valla... ama benim danışman işini bilen birine benziyordu.
:Saruboceq:Çok güzel haber bu. Gözün aydın, Sağlıkla tamamlarsın inşallah...
Asıl Alınganlığı ben yapacağım şimdi... Çünkü o kadar yorum yazıyorum, kimse beni muhatap almıyor... bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
:a015:
Ben de tam tersini biliyorum. gittiğim doğum öncesi hazırlık kursunda, emzirme danışmanı, hemen hastanede takın dedi... kime inanacaz şaşırdık valla... ama benim danışman işini bilen birine benziyordu.
:Saruboceq:Çok güzel haber bu. Gözün aydın, Sağlıkla tamamlarsın inşallah...
Asıl Alınganlığı ben yapacağım şimdi... Çünkü o kadar yorum yazıyorum, kimse beni muhatap almıyor... bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Ant. hayırlısı olur inşallah hakkında... ben daha çatı muayenesi olmadığım için yöntemim bile belli değil, o yüzden doktorla çok detaylı konuşmadık bu konuda..
Hey görünür olmuşum. Yuppiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?