2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah annesi....oğluşun bak vaktinde gelecek..az kaldı...

maaşallah doğunca eksik kilosunu hemen tamamlar endişelenme
boyu çok iyi maaşallah eksik 3 haftasını tamamlasa 55 felan olacak o zaman
bizim doktor hiç boyunu söylemiyor ölçülmez diyor anlamıyorum farklı bi hesabımı programımı var bununCADIARZU

Canım çok sevindim gözün aydın, 37 ye 4 kalmış inşallah sağlıkla gelecek oğluşun ve hepimizinki inşallah. Sen çok ayakta kalma dinlen, Allah sağlıkla kavuştursun.

bacaktaki femur kemiğinin 7 katını alıyorlar.
FL yazıyor onu 7 ile çarp bulabilirsin

hoşçakalım arkidişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi şakalar herkeseeeeeeeeeeeeee
sempatiksalakcinni

gözün aydın canım, maşallah oğluna
açılma olmamasına sevindim...

hoşçakalım arkidişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi şakalar herkeseeeeeeeeeeeeee
sempatiksalakcinni

görüşürüz, iyi akşamlar...a.s.

gözün aydın canım, maşallah oğluna
açılma olmamasına sevindim...

görüşürüz, iyi akşamlar...a.s.

kızlar bebek arabası konusunda tavsiyeniz nedir acaba?birde bir topic okumuştum,evde bebek arabasını sepet beşik gibi bir kaç ay kullanan vardı,tekerlekli olduğu için heryere götürüyorum demişti,tam yatabilen bebek arabaları var ya onlardan.siz kullanırmısınız evin içinde,henüz hiç dışarıya çıkarmadığınız arabayı?

bebek arabası konusunda pek bir bilgim yok, tecrübeli annelerden duyduğum kadarıyla çift yönlü olması gerekiyormuş. bizimkini doğum hediyesi olarak bir arkadaşım aldı. çift yönlü ve tam yatar pozisyonu olanlardan...

ben geçen gün resimlerini koymuştum bir bebek arabasının, tekerleri katlanıp beşik gibi sallanabiliyor, o kullanılabilir belki, güzel gibi geldi bana.

ben geçen gün resimlerini koymuştum bir bebek arabasının, tekerleri katlanıp beşik gibi sallanabiliyor, o kullanılabilir belki, güzel gibi geldi bana.

ben görmedim canım hangi araba o,sık sık elektirikler kesiliyor bizim elektirik santrelinde.o nedenle tam takip edemedim.

:a015:
selam kızlar sütyen den bahsetymişsiniz aklınızda olsun hemen sütyen takmayın süt kanallarını sıkıştırıyomuş sütün gelmesini engelliyomuş emzirmeniz düzene girsin sonra takın

Ben de tam tersini biliyorum. gittiğim doğum öncesi hazırlık kursunda, emzirme danışmanı, hemen hastanede takın dedi... kime inanacaz şaşırdık valla... ama benim danışman işini bilen birine benziyordu.

:Saruboceq: Çok güzel haber bu. Gözün aydın, Sağlıkla tamamlarsın inşallah...

Asıl Alınganlığı ben yapacağım şimdi... Çünkü o kadar yorum yazıyorum, kimse beni muhatap almıyor... bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

aşkolsun canım, olur mu öyle şey zemuszemus
bu arada rüya konusunda yalnız olmadığıma sevindim :))
bazen görünmez gibi hissediyorum ben de kendimi ama öyle denk gelmiştir görmemişlerdir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
bu arada arkadaşlar nst ye gittiğimde doğuma gelen bi bayan vardı..artık son sancılarındaymış oyle bağırıyoduki çok korktum...eşimde korkup çıkmış taa dışarı...e tabi nst de çıkınca hemen dr.uma epidural i sordum..olumsuz bişey söylemedi...hatta doğumu hızlandırıyo epidural dedi..yanlız benim hastanemdeki anestezi uzmanı 2 taneymiş ve geceleri olmuyolarmış..yani doğum gündüz olursa yaparız dedi..yada duruma göre 38. haftada açılma belirli bi seviyeye gelirse 5 cm olana kadar serum takarız sonrada epidurali olursun dedi...aslında kafama yattı gibi ama ne biliyim bide suni sancı açılma yapmazsa o var..annemde öyle olsun hem gündüzden çıkar gideriz hastaneye diyo..siz olsanız napardınız..

çok teşekkür ederimmm...valla öyle rahatlamış hissediyorum ki kendimi anlatamam..

Ant. hayırlısı olur inşallah hakkında... ben daha çatı muayenesi olmadığım için yöntemim bile belli değil, o yüzden doktorla çok detaylı konuşmadık bu konuda..

Ant. hayırlısı olur inşallah hakkında... ben daha çatı muayenesi olmadığım için yöntemim bile belli değil, o yüzden doktorla çok detaylı konuşmadık bu konuda..

çokzor karar vermek yaa...10gün sonraki muaynemde ne dicek bakalım dr.um...ama epidural olmayı çok istiyorum...bugün şahit olduğum durum çok kötüydü..gerçi dr.um herkes ole bağırcak die bişey yok korkma falan dedi..şimdiye kadar hiç denk gelmemiştim doğum sancısı çekene keşke bugünde denk gelmeseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…