2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay evet keşke denk gelmeseymişsin, kötü bir tecrübe olmuş sana... Allah gönlüne göre versin, hayırlısıyla....

opuyorumnanaktanArkadaşlar, yürüyüş konusunun burada açılması çok iyi geldi. Harekete geçirdi beni, 40 dk yürüdüm, sonra kafede oturup dergilerimi okudum. Mis gibi bahar kokuyordu her yer.... Çok ii geldi.

ohhh çok şükür , dogru düzgün okuyamasam bile aklım hep sende ve sezendeydi
umarım sezeninde durumu iyidir. Bu arada maşallah ogluna .

Hey görünür olmuşum. Yuppiiiiii

:) :):) bende görünmüyom bazen , ama biliyorum kasıtlı birşey yok muhabbet koyu olunca kaynayıp gidiyoruz

Ant. hayırlısı olur inşallah hakkında... ben daha çatı muayenesi olmadığım için yöntemim bile belli değil, o yüzden doktorla çok detaylı konuşmadık bu konuda..

Çatı muayenesi bende olmadım , bir önceki kontrolümüzde doktor normal gelio bebek , normal doğum olur büyük ihtimalle demişti , geçen cumartesi gittigimde ise makat geliyor dedi ama üzülme döner büyük ihtimalle dedi

Hakkımızda hayırlısı :)

çok teşekkür ederimmmm.....

canım sevindim iyi haberlerle geldiğine. senin baya az kaldı galba bize nazaran:) sağlıkla alırız kucağımıza inş.

ben de evden attım kendimi bugün dışarı arkadaşlarla takıldım ama eve gelince pestilimin çıktığını farkettim:)) bi de arabayla gideyim dedim sağolsun minibüs şoförleri deli etti beni çıkmıcam bidaa trafiğe koca göbeemle :) stres oldum yaa

opuyorumnanaktanArkadaşlar, yürüyüş konusunun burada açılması çok iyi geldi. Harekete geçirdi beni, 40 dk yürüdüm, sonra kafede oturup dergilerimi okudum. Mis gibi bahar kokuyordu her yer.... Çok ii geldi.

40 dk iyi yürümüşsün canım ya 15-20 dk sonra benim ağrım başlıyo kalçamda sırtımda falan fazla yürüyemez oldumm..

40 dk iyi yürümüşsün canım ya 15-20 dk sonra benim ağrım başlıyo kalçamda sırtımda falan fazla yürüyemez oldumm..

Bugün yürüdüm valla, her gün aynı olmuyor, Bu aralar yalnız yattığımda, sırtım, belim çok ağrıyor. bazen ne yapacağımı şaşıyorum.:uhm:

gözun aydin canim masallahhh:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

canım senin adına çok sevindim inşallah oğluşun annesini üzmeyip zamanında gelicek senin adına çok sevindim :1hug:

canım çok geçmiş olsun ii haberini duymak sevindirdi benı aman bol bol dinlen dikkat et kendine az kaldı sık dişini

slm annecikler bu gün giremedim şimdi geçmişi okudum sezeryanda gecelik istiyolar falan demişsiniz kafam karıştı benim ilk doğumum sezeryan dı ve gecelik almamıştım pijama giydim çok da rtahat ettim dr muayene ederkende pişamanın belini azıcık indirmem yeterli olmuştu karşımda yatan bayan gecelik giymişti dr kontrole geldiğinde ta yukarı kadar çekince hoş olmadı hemşirelerde istemedi zaten ben tam ayılanakadar yaklaşık iki aat falan ameliyattan çıktığım gibi durdum ayılınca sondayı çıkardılar giydirdiler pijamamı tuvalettede pijama rahat oluyor ben devlette yaptım acaba özellerdemi istiyolar gecelik alsammı acaba her ihtimale karşı

birde hasta bezi bence çok rahat oluyor özellikle ilk gün orkitler adetliyken bile çıkarıyorlar yatarken doğumdan sonra yetmezler tabii kişiden kişiye değişir kimi fazla olur kimi az ama ihtiyaten bulundurmak lazım

kızlar iyi geceler,biliyorsunuz bebeklere az kaldı,bebek doğduktan sonra akika kurbanı kesecekmisiniz,uzun ömürlü olması hastalık ve belalardan korunması ve salih bir evlat olması içinmiş.ayrıca 7. günü saçını kestirip ağırlığınca sadaka verilmesi ,isminin o gün kullağına söylenmesi tavsiye ediliyormuş.siz ne düşünüyorsunuz?kestirecekmisiniz?

Son düzenleme:

günaydın herkese
canım ben akika kurbanını yeni duydum. benim eşim sağsalim bebeğimiz olursa kurban keseceğim diye adak adadı. yani bizim adağımız var. daha önce bilseydik akika kurbanını o niyetle keserdik. bence imkanı olanlar için kesilmesinde fayda var.diğerlerini bi araştırıyım eğer sünnetse yaparız.sağol verdiğin bilgiler için

ant güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim hayırlı zamanda gelsin tüm bebekler inşallah
abera verdiğin bilgiler çok işimize yarayacak benim sezeryan olcak ne giyeceğimi bilemiyordum. deneyimli insanın hali başka oluyor tabi.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güzel bir günde annelerimiz nasıl bakalım
mesayiye başlayanlara iyi çalışmalar uyuyan yorgun annelerimizede tatlı tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

Herkesee günaydınn....
Ben de oğlumu dün gördüm, Allaha şükür hiç bir sorunumuz yok.
Ancak bebeğim hala ters ve doktorum 19 u ile başlayan hafta alalım Efe'yi dedi...Çok heyecanlandımmmm:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…