çokzor karar vermek yaa...10gün sonraki muaynemde ne dicek bakalım dr.um...ama epidural olmayı çok istiyorum...bugün şahit olduğum durum çok kötüydü..gerçi dr.um herkes ole bağırcak die bişey yok korkma falan dedi..şimdiye kadar hiç denk gelmemiştim doğum sancısı çekene keşke bugünde denk gelmeseydim.
slm mayıs anneleri biz geldikkk....allaha şükür iyi haberlerle geldim..açılmam ilerlememiş çok şükür...sancılarımda hafif çıktı..dr.um zaten az kaldı 37. haftadan sonra sorun olmaz dedi...işn. oğluşum annesini dinlicek ve zamanında gelicek..1 haftada 150 gr.cık almış kuzum ama dr. iyi dedi boyumuzda 51cm olmuş...allahım herzaman güzel haberler getirmek nasip etsin hepimize...
Hey görünür olmuşum. Yuppiiiiii
Ant. hayırlısı olur inşallah hakkında... ben daha çatı muayenesi olmadığım için yöntemim bile belli değil, o yüzden doktorla çok detaylı konuşmadık bu konuda..
ohhh çok şükür , dogru düzgün okuyamasam bile aklım hep sende ve sezendeydi
umarım sezeninde durumu iyidir. Bu arada maşallah ogluna .
:) :):) bende görünmüyom bazen , ama biliyorum kasıtlı birşey yok muhabbet koyu olunca kaynayıp gidiyoruz
Çatı muayenesi bende olmadım , bir önceki kontrolümüzde doktor normal gelio bebek , normal doğum olur büyük ihtimalle demişti , geçen cumartesi gittigimde ise makat geliyor dedi ama üzülme döner büyük ihtimalle dedi
Hakkımızda hayırlısı :)
slm mayıs anneleri biz geldikkk....allaha şükür iyi haberlerle geldim..açılmam ilerlememiş çok şükür...sancılarımda hafif çıktı..dr.um zaten az kaldı 37. haftadan sonra sorun olmaz dedi...işn. oğluşum annesini dinlicek ve zamanında gelicek..1 haftada 150 gr.cık almış kuzum ama dr. iyi dedi boyumuzda 51cm olmuş...allahım herzaman güzel haberler getirmek nasip etsin hepimize...
opuyorumnanaktanArkadaşlar, yürüyüş konusunun burada açılması çok iyi geldi. Harekete geçirdi beni, 40 dk yürüdüm, sonra kafede oturup dergilerimi okudum. Mis gibi bahar kokuyordu her yer.... Çok ii geldi.
40 dk iyi yürümüşsün canım ya 15-20 dk sonra benim ağrım başlıyo kalçamda sırtımda falan fazla yürüyemez oldumm..
canım çok geçmiş olsun ii haberini duymak sevindirdi benı aman bol bol dinlen dikkat et kendine az kaldı sık dişini
kızlar iyi geceler,biliyorsunuz bebeklere az kaldı,bebek doğduktan sonra akika kurbanı kesecekmisiniz,uzun ömürlü olması hastalık ve belalardan korunması ve salih bir evlat olması içinmiş.ayrıca 7. günü saçını kestirip ağırlığınca sadaka verilmesi ,isminin o gün kullağına söylenmesi tavsiye ediliyormuş.siz ne düşünüyorsunuz?kestirecekmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?