2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkesee günaydınn....
Ben de oğlumu dün gördüm, Allaha şükür hiç bir sorunumuz yok.
Ancak bebeğim hala ters ve doktorum 19 u ile başlayan hafta alalım Efe'yi dedi...Çok heyecanlandımmmm:1shok:

maşallah Efe 'ne
böyle tarih belli olunca ben de çok heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

maşallah Efe 'ne
böyle tarih belli olunca ben de çok heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

SAğol canım..sorma acayip panikledim dün...
ben hala çalışıyorum çünkü, haftaya ayrılıyorum izne..Yeni eve taşınıcaz evde tadilat var, parkeler vernik kokacak ne yapacağımı bilemedim....bilmiyorumkismile

Canım çok sevindim hayırlı olsun Allah gönlüne göre veriyor inşallah

Herkesee günaydınn....
Ancak bebeğim hala ters ve doktorum 19 u ile başlayan hafta alalım Efe'yi dedi...Çok heyecanlandımmmm:1shok:
gözün aydın canım ne güzel ya vuslat vakti belli oluyor herkes için

herkese günaydın opuyorumnanaktan
günaydın canımmmmm

canım şöyle bi hafta faln annenlerde kayınvaliden de faln kalsan vernik kokusu tadilat işlerinin ağırlığı geçene kadar evin de camlarını açık bırakır akşamları eşin gider kapatır bebeği de o kokuya maruz bırakmazsınız

ben de hep iler iatıyorum tarihleri 20li haftalarda 30. haftaya girersem rahatlayacağım, diyordum hiç birşey değişmedi şimdi de 36yı miad edindim kendime 36. haftada rahatlıycam diyorum hadi bakalım hayırlısı, ustalar gelip işlerini yapsa ben de öteleyip durmayacağım

Günaydın kızlar

Günaydın Görkemmma.s.

Canım yaa nerdee...ben gurbetteyim annem de kayınvalidem de burda değiller..Koku çıkmazsa muhtemeln 1 ay daha kirada otururuzmafoldumben

Günaydın Görkemmma.s.

Günaydın herkese tekrar...

Canım yaa nerdee...ben gurbetteyim annem de kayınvalidem de burda değiller..Koku çıkmazsa muhtemeln 1 ay daha kirada otururuzmafoldumben

baya da bir işin varmış, Allah kolaylık versin... evet olmazsa 1 ay sonra falan taşınırsınız, çok zor olabilir yoksa...

valla Allah kolaylık versin sana da, bizim de badana olacak, halı ve koltuk yıkanacak o bile acayip gözümde büyüyor...

bacaktaki femur kemiğinin 7 katını alıyorlar.
FL yazıyor onu 7 ile çarp bulabilirsin
hımmmmmmmmm
yarın ilk iş bakayım ultrason çıktısına kızımın boyu kaç acaba
ya bende merak ediyordum bunlar beşik gibi evde nasıl olur dışarı çıkarmadan ilk aylar kullanılırmı diye ev içinde gezdirilirde haziran gibi balkona da çıkarırırırz içinde olmaz mı?
Herkesee günaydınn....
hayırlısı olsun çok az kalmış Allahım sağ salim kucağına versin
herkese günaydın opuyorumnanaktan
günaydınlar sanadazemuszemus
o zamana kokusu gider endişelenme iyice havalandırırsınız hastaneden çıkana kadar düzelir herşey gönlünü rahat tut
Günaydın kızlar

günaydınlar opuyorumnanaktan

Günaydın Görkemmma.s.

canım ya üzülme, biraz sıkıştırmaya çalışın yapacak adamları, hızlansınlar bakın ben hamileyim bu halimle bi ay daha beni uğraştırmayın kira köşelerinde diye acitasyon yap olmadı cazgırlık yap biz evin içindeyken parke cilalatmıştık o odaya girmemiştik bir gün öyle çok da kokmamıştı şimdi herşey hızlı evin tamamı değilse bi taraftan yerleşir diğer tarafın işlerini bitirirsiniz sonra da verniklenen yere yerleşirsiniz

valla Allah kolaylık versin sana da, bizim de badana olacak, halı ve koltuk yıkanacak o bile acayip gözümde büyüyor...
ah bi de hasta oldum usta işlerinden evde birilerini çalışması çok zor ya eşim bişey yaptıralım dediğimde olan bi yere taşınalım der şaka olsun diye, evi boyayacağıma boyanmış eve taşınırım gibi şaka olarak algılıyordum ama artık hemfikirim

Günaydınn cumayı cok seviyorum. Ama hafta sonu cabuk gecıyo hamilelik döneminde yeni işe alışmak zor oluyormus alısır mıyım sızce

Günaydınn cumayı cok seviyorum. Ama hafta sonu cabuk gecıyo hamilelik döneminde yeni işe alışmak zor oluyormus alısır mıyım sızce

günaydın, alışırsın inşallah canım, şurada 3 haftan falan kaldı sanırım, su gibi geçsin inşallah günler...
işe giderken ben de cumaya bayılırdım ama şimdi hiç farkında değilim hafta içi mi hafta sonu mu :))

günaydın güzel anneler .......... ant çok sevindim canım tehlikeyi atlatmışsınızzz........firstday nisan 19 dan sonramı??? çok az kalmışşşşşşş......hayırlısı olsun canımm....

bende doğsun istiyorum aslındaaa.....ama zamanında olsun tabi de bazen çok sabırsızlanıyorum.........

günaydın, ben de hem bir an önce gelsin istiyorum hem de zamanında olsun istiyorum, nasıl olacaksa ikisi bir arada aklinialirimsmile

alışırsın umarı işine hakim olduktan sonra insan farkına varmadan seviyor iş ortamını benimde işe başlama zamanım hamileliğin başlarına denk geldi hem şehir hem iş hemde özel sektörden kamuya geçtim bir buçuk ay misafirhanelerde kaldım iyi beslenemedim ev bulduk ettik derken sevmişim önemli olmak senin nereden baktığın
cumaların hastasıyım bende
yüzümde güller açıyor
cumaları eşim geliyor akşama doğru gözüm odanın kapısında oluyor
gerçi dün beni kızdırdı geçen hafta gelememişti iki haftadır özlüyorum gelebilecekmisin cuma dedim gelmezmiyim kızımı çok özledim dedi inanabiliyormusunuz beni özleyen eden yok :gitme: pabucum damında gerisine atılmış benim haberim yokalsanaalsanasmile

Seras, Allah kavuştursun ve hiç ayırmasın inşallah sizi... zordur hamileyken eşinden ayrı olmak herhalde... valla atılacak pabuçlarımız dama
gerçi ben de attım eşimin pabucunu :)) şimdi varsa yoksa bebeğim :ecrin_bebek:

günaydınlar hayırlısı olsunda
bende hem doğsun koklayayım, emzireyim istiyorum hemde şimdi güvende yemeği aşı yeride pişiği gazı yok mutlu mutlu yüzüyor diyorum ya bakmayı beceremezsem altını temizlerken yanlış bişey yaparsam, sütü cigerine kaçırırsam doğru tutamaz isem diye çok korkuyorum
rüyamda altını bir türlü değiştiremiyorum içgüdüyle hallolmazmı bunlarrrrrrr bi koyun kadar olamıyacak mışım gibi geliyor kuzusunu doğuruyor yalıya yalıya kaldırıyor hayırlısı
günaydın, ben de hem bir an önce gelsin istiyorum hem de zamanında olsun istiyorum, nasıl olacaksa ikisi bir arada aklinialirimsmile

gözümüzü bi açıp kapatacağız püf zaman geçmiş doğuruyoruz olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…