2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oooo aşağısı kaynıyo maşallah

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
tubatubatubatuba, yesimark, gokkusak, seras, ant., esyo, ozlemco, zekilk, aysesinemk, elvoscan, guugle, mehlikaMERYEM, yeterb, nur20, waitingforspring, eceyas

selam kızlar nasılsınız bizde iyiyiz oğlum ve ben 30.03.2010 saat 16.10 da oğluşum doğdu birza erken geldi ama sağlıklı allahdan 3200 doğdu allah herkese sağlıklı doğum versin

ABERA neden bu kadar ısrarlısın normal doğumda ilki sezeryan olunca gerçekten çok tehlikeli olabiliyo 8 kat kesilen dokularında zarar olma ihtimali olabilir bence herşeyde biraz kaderci olmak fazla ısrar etmemek gerekli tabi sana saygı duyuyorum bu tamamen benim fikrim ben de bu tarz şeyleriçok okuyarak ikinci sezeryanımda doktoruma normal yapmak istediğimi söyledim ve çok güveniyordum doktoruma ilkini mecburen sezeryanla doğurmuştum tek ayağıyla geldi bir anda kızım ve diğer ayak yukarıdaydı eskiden olsa annenin de bebeğin de kaybedileceği kadar önemli bir durummuş, doktorum kesinlikle ikincisini normal yapamayız bana güven dedi güvendim şimdi de üçüncü sezeryanımı olucam yani ilkinde normal istiyorum diyordum başka bir şey demiyordum ve çok da cesurdum hiç korkmuyordum ama büyük konuştum hakkımda böylesi hayırlıymış doktorlara güvenmemiz gerekli diye düşünüyorum önce allah sonra onlar

ya kızlar bide bişey sorucam..şimdi kontrollerde herşeyimiz sata uyumlu..boyumuz uzun biraz ama oğlumun kafasıda küçük çıkıyo hep...dün mesela 36+3 ken kafası 35+4 çıktı..sorun olsa derdi dimi dr.um...

benide çok yoruyo belirsizlik..bebişim azcık iri olsaydı valla şimdi doğurmak için herşeyi yapardım...

büyür kuşum merak etme bir arkadaşım öyle erken doğum dedi doktoru.....istirahat verdi doktoru ve doğum başlamasın diye bir hap kullandı...iki hafta önce 2800 müş bebek çok gelişmediği için tutmaya çalıştılar şimdi iki haftada 3500 olmuş bugün konuştum pazartesi hastaneya yatış yapacak 40 hafta olmuşş sancı başlamazsa suni sancı ile normal doğum yapacak hayırlısıyla.......bebek hem aceleciydi hem küçük erken beklerken 40 ı doldurmuş yanii...........kaydirigubbakcemile5 seninkide öyle birden gelişsin inşallah kuşum sütü çok iç derim bennn.....................

selam kızlar nasılsınız bizde iyiyiz oğlum ve ben 30.03.2010 saat 16.10 da oğluşum doğdu birza erken geldi ama sağlıklı allahdan 3200 doğdu allah herkese sağlıklı doğum versin

canım gözün aydın ya yanlışmı okuyorum acaba diye bir kaç defa okudum nasıl oldu 35. demi doğurdun anlatsana kilosu süper belkide erken döllenmedir yoksa 35 de bu kilo bayağı bir yüksek maşallah

içiyorumda kilosuna değilde boyuna yarıyo heralde keratanın...kilo normal boy önde gidiyo......

canım benimmmm gözün aydın iyi olmanıza çok svindimm......

kaçıncı haftada nasıl doğdu kuşum bebişimm..ayrıntı ver bize biz çok merak ederizzz.......opuyorumnanaktan

selamlarrrrrrrr
nts iyi çıkar iyişallah hayırlısı az kalmış seninde
işin bitmesi benim 27sini bulacak hayırlısı
çok çok geçmişler olsun
allahtan diğer değerleri iyi sen kalbini ferah tut umarım her şey yoluna gişrerde tatlı anı olarak kalır
kızlar dondurma yiyormusunuz ben geçen haftadan beri nerdeyse hergün yiyorum acaba bi zararı varmıdır?

ya bende yemek için ölüyorum ama annem eşim bir oldular yedirmiyorlar yaaaaaaaaaa
vilenetta üüüüüüüüüüü:gitme:

Ayy bir bebişimiz daha mı gelmiş, çok hayecanlandım yaaa. Yeşimark bebeğin hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı zamanı gelince sağlıkla başımıza olsun inşallah.

canım gözün aydın ya yanlışmı okuyorum acaba diye bir kaç defa okudum nasıl oldu 35. demi doğurdun anlatsana kilosu süper belkide erken döllenmedir yoksa 35 de bu kilo bayağı bir yüksek maşallah

evet canım 35+2 de geldi hiç bişeyin yoktu 2 damla kan geldi doktorumu aradım gel dedi baktı ultrasonla normal bide açılma varmı diye bakayım dedi bi baktı çok şaşırdı 4 cm açılma var bekletemeyiz bunu dedi hatta bakarken oğluşum ayağını baya vurdu doktorun eline bebişim tersti mecburen sezeryana alındım hemen oldu işte bizde hiç hazırlıklı değildik düşünün 4 cm açılmış sancım varmış ama ben hiç bişey hissetmiyordum evden çıktım ne olur olmaz diye çantamıda aldım yanıma arabanın karını temizledim arabayla eşimi işden aldım doktora hittik yani hoplaya zıplaya gittim doktora doktorda çok şaşırdı ama erken döllenme olması imkansız çünkü yazın ben memleketteydim eşim çalışıyodu yani yanımda değildi ultrasında 2800 çıktı ama 3200 doğdu boyuda 50 cm

tubacım çok teşekkürler valla bizde hiç beklemiyorduk geldi işde birden darısı sizin başınıza

söylerdi tabi kuşummmm..........merak etme sen minyondur belki bebişinnn........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…