2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok teşekkür ederim canım allah sizin başınıza en sağlıklı şekilde gelsin

maşallah yaa ne güzel darısı başımıza..inş. bende gündüz ve 4 cm açılmayla giderim dr.a üstelik senin gibi anlamadan ama zamanında tabi benim kuzu pekbi küçük ....

selam kızlar nasılsınız bizde iyiyiz oğlum ve ben 30.03.2010 saat 16.10 da oğluşum doğdu birza erken geldi ama sağlıklı allahdan 3200 doğdu allah herkese sağlıklı doğum versin
maaşallahhhhhhhhhh
Allah analaı babalı büyütmeyi nasıp etsin
ilk annemiz misin şimdi hayırlı olsunnnnnnn
sana kolaylıklar çok güzel bi his olmalı anlat bakalım nasıl annelik
kokusu teni anlat da içimiz açılsın

sorun olsa derdi dr bence küçüktür normalden benim kardeşimin annemin kafa yapısı küçük mesela eşimde kocakafalı belki böyle şekilsel farktır boşuna kurma

canım benimmmm............ne güzell olmuşşşş yaa ..maaşallahhh.......eşini işten almış bide.......şaka gibii.........aaayyyy hepimize böyle doğumlar in şallahh......

nasıl emiyor mu kuşum bebişinnn.......canımm yaaaa foto isterizzzzz...................

ayy bak şimdi heyecan yaptımmm
YESıMARK gözün aydın Allah anneli bbalı büyütsün çok güzel yaa maşallah..çok geçmiş olsun...

ya kızlar benim sezeryanla olduğu için ilk başta aptal gibi olunuyo bebeği pek gözünüz görmüyo ama tabi zamanla değişiyor bu birazda kendini hazırlamakla alakalı galiba bizimki biraz erken geldi ya...

canım Allah analı babalı büyütsün nasıl gidiyo peki küveze falan konmadı demi

ya kızlar benim sezeryanla olduğu için ilk başta aptal gibi olunuyo bebeği pek gözünüz görmüyo ama tabi zamanla değişiyor bu birazda kendini hazırlamakla alakalı galiba bizimki biraz erken geldi ya...

opuyorumnanaktan ne güzel yaaaa hiç anlamadannkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sağlıklı olmanız ne güzel canımm kilosu çok iyi gerçekten zamanında olsa tam bir tosun olcakmış demekki..............

amin amin koç burcu dimi maaşallah kısmet işte süpersin valla her işi kendin hallatmişsin bravo sana bize kolaylıklar olur iyişallah hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan ne güzel yaaaa hiç anlamadannkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sağlıklı olmanız ne güzel canımm kilosu çok iyi gerçekten zamanında olsa tam bir tosun olcakmış demekki..............

evet yaaa işte hayallerimdeki doğum..açılma olduğunu anlamadan doğuma gitmek..hepimize nasip olsun inş...

yesimark gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla
darısı bizim başımıza

ya valla arabanın karını temizlemliş eşini almış, çantanı düşünebilmişsin ya ne diyim süpersin bebeğin hele muhteşem o haftada o kilo daha ne olsun artık anneliğin tadını çıkarma zamanı şimdi sezeryan yerlerin de nispeten acımıyordur ne güzel mutluluğunu yürekten paylalşıyorum hatta içim bir tuhaf oldu kalbim daha hızlı atıyo sanırım bebeğin kıyafetlerini yıkamak olacak ilk işim

yesimark cnm tebrik ederim seni
fotolarını bende merak ediyorum
allah saglıklı uzun omurler versın bebişine

ay heyecanlandım şaka gibi dün yazılsa inanmayağım tekrardan maaşallah
aaaaaaaa hepimizin evine yavaş yavaş evlerin gerçek sahipleri gelecek aaaaaaaaaaahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…