Ayy bir bebişimiz daha mı gelmiş, çok hayecanlandım yaaa. Yeşimark bebeğin hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı zamanı gelince sağlıkla başımıza olsun inşallah.
evet canım 35+2 de geldi hiç bişeyin yoktu 2 damla kan geldi doktorumu aradım gel dedi baktı ultrasonla normal bide açılma varmı diye bakayım dedi bi baktı çok şaşırdı 4 cm açılma var bekletemeyiz bunu dedi hatta bakarken oğluşum ayağını baya vurdu doktorun eline bebişim tersti mecburen sezeryana alındım hemen oldu işte bizde hiç hazırlıklı değildik düşünün 4 cm açılmış sancım varmış ama ben hiç bişey hissetmiyordum evden çıktım ne olur olmaz diye çantamıda aldım yanıma arabanın karını temizledim arabayla eşimi işden aldım doktora hittik yani hoplaya zıplaya gittim doktora doktorda çok şaşırdı ama erken döllenme olması imkansız çünkü yazın ben memleketteydim eşim çalışıyodu yani yanımda değildi ultrasında 2800 çıktı ama 3200 doğdu boyuda 50 cm
tubacım çok teşekkürler valla bizde hiç beklemiyorduk geldi işde birden darısı sizin başınıza
maaşallahhhhhhhhhhselam kızlar nasılsınız bizde iyiyiz oğlum ve ben 30.03.2010 saat 16.10 da oğluşum doğdu birza erken geldi ama sağlıklı allahdan 3200 doğdu allah herkese sağlıklı doğum versin
ya kızlar bide bişey sorucam..şimdi kontrollerde herşeyimiz sata uyumlu..boyumuz uzun biraz ama oğlumun kafasıda küçük çıkıyo hep...dün mesela 36+3 ken kafası 35+4 çıktı..sorun olsa derdi dimi dr.um...
evet canım 35+2 de geldi hiç bişeyin yoktu 2 damla kan geldi doktorumu aradım gel dedi baktı ultrasonla normal bide açılma varmı diye bakayım dedi bi baktı çok şaşırdı 4 cm açılma var bekletemeyiz bunu dedi hatta bakarken oğluşum ayağını baya vurdu doktorun eline bebişim tersti mecburen sezeryana alındım hemen oldu işte bizde hiç hazırlıklı değildik düşünün 4 cm açılmış sancım varmış ama ben hiç bişey hissetmiyordum evden çıktım ne olur olmaz diye çantamıda aldım yanıma arabanın karını temizledim arabayla eşimi işden aldım doktora hittik yani hoplaya zıplaya gittim doktora doktorda çok şaşırdı ama erken döllenme olması imkansız çünkü yazın ben memleketteydim eşim çalışıyodu yani yanımda değildi ultrasında 2800 çıktı ama 3200 doğdu boyuda 50 cm
tubacım çok teşekkürler valla bizde hiç beklemiyorduk geldi işde birden darısı sizin başınıza
ya kızlar benim sezeryanla olduğu için ilk başta aptal gibi olunuyo bebeği pek gözünüz görmüyo ama tabi zamanla değişiyor bu birazda kendini hazırlamakla alakalı galiba bizimki biraz erken geldi ya...
ee 2. bebeğimizi kim eklicek..tuğbamı...hemen gelsede eklese listemize..[/QU
aaa 2 bebeimiz mi 1 bebeğimiz kimin
incimini arkadaşımızın aceleci oğluşu ilk bebeğimiz..30. haftasında gelmişti..
opuyorumnanaktan ne güzel yaaaa hiç anlamadannkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sağlıklı olmanız ne güzel canımm kilosu çok iyi gerçekten zamanında olsa tam bir tosun olcakmış demekki..............
evet yaaa işte hayallerimdeki doğum..açılma olduğunu anlamadan doğuma gitmek..hepimize nasip olsun inş...
ya kızlar benim sezeryanla olduğu için ilk başta aptal gibi olunuyo bebeği pek gözünüz görmüyo ama tabi zamanla değişiyor bu birazda kendini hazırlamakla alakalı galiba bizimki biraz erken geldi ya...
aminnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan seninde öyle olacak benceee merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?