2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLAR KUSURA BAKMAYIN BEN ARKA ARKAYA ALINTI YAPMAYI BıLMıYORUN herkese cevabı birden veriyorum o yüzden ilk başta çok emmedi benim süt vardı onunda emesi vardı ama emmedi 2-3 kere mama verdiler annemde öle olmaz dedi bi şekilde emmeye alıştırmaya çalıştık çünkü mama kolayına gidiyor bi daha mama almaz die şükür büğün süper emdi 2 saate bir emzirmeye çalışıyorum ama bazen uyandıramıyorum o yüzden ara uzuyo ama şimdilik ii alışıyor bide benim gazım çıkmadı hastanede öle oluncada yollamıyorlar bişeyde yedirmiyorlar sadece serum o yüzden sütünde az oluyo eve gelince bi güzel sıvı şeyler aldım ve sütüm coştu şimdi dışına akıyor durmuyor küvezede konmadı canım gayet ii gelişmişti direk bana verdiler hatta benden önce gitti odaya kızlar resim eklemeyi bilmiyorum ben bu arada

maşallah bebeğinede sanaada..resmi hızlı resimden ekliyebilirsin canım...

canım yazdıklarını okuyunca cok duygulandım :gitme: :gitme: :gitme:
inşallah bizlerinde senin gibi sorunsuz problemsiz gelir bebişlerimiz:ecrin_bebek:

vallaha süper canım sütün bol olsun bo lbol emsin miniğin canımm......sağlıkla büyüsünnn...

canım çok güzel nasıl duygulandım var ya bu arada ben de Erzurumluyum orada okudum doğumu nerde yaptın Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütsün inşallah

canım ya gözün aydın allah analı babalı büyütsün.inş hep sütün bol olur ve bebişin com com emer:))sorunsuz bir doğum geçirmenede sevindim darısı başımıza...

tuba artık idolumsün valla..maşallah ne güzel hazırlamışsın kendini..bende artık seni aklıma gitiricem korktuğum anda...

Tuba, maşallah sana canımcım. Ben de normal istiyorum. Hayırlısıyla... Her seferinde de şunu söylüyorum. yapanlardan eksiğimiz ne :))) Tabi sağlıkla ve olabilir koşullarda. sezeryen gerekli ise hiç bir şey demeyeceğim. Sadece IUyanık olmak lazım. Çünkü sezeryen Dr. için daha kolay...

Canım, Tabi ki derdi, niye risk alsın ki

YEŞıMARK IN güzel haberinden sonra hepimize sus geldi sanırım 35 den sonra herkes artık rahatlar en azından gelse bile bebişler sorun olmuyor az önce bir arkadaş uğradı aile yardımı için eşi yeni doğum yapmış 36 da anne de bebek de iyiymiş bahardan herhalde bebişler de bizim gibi dışarı çıkmak istiyorlar he he

selam şekerler nasılsınız.
bizde bugün kızımı gördük. maşallah herşey yolundaymış bebeğim 2500 gr olmuş büyüyo kuzucum
nisanda doğum yapmazsın dedi doktorum mayısın başı diye söyledi doğum şekli konusunda konuşmadık ama ben zaten normal istiyorum bakalım gidiş neyi göstericek.
çok halsizliğim olduğu için kan verdim. demir hapına tekrar başlayalım dedi. karnımda sertleşme ve ağrı olduğunu söyledim eliyle baktı karnıma yokladı bunlar bu haftada normal henüz kasılma dedğil dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…