selam şekerler nasılsınız.
bizde bugün kızımı gördük. maşallah herşey yolundaymış bebeğim 2500 gr olmuş büyüyo kuzucum
nisanda doğum yapmazsın dedi doktorum mayısın başı diye söyledi doğum şekli konusunda konuşmadık ama ben zaten normal istiyorum bakalım gidiş neyi göstericek.
çok halsizliğim olduğu için kan verdim. demir hapına tekrar başlayalım dedi. karnımda sertleşme ve ağrı olduğunu söyledim eliyle baktı karnıma yokladı bunlar bu haftada normal henüz kasılma dedğil dedi.
bizde bugün kızımı gördük. maşallah herşey yolundaymış bebeğim 2500 gr olmuş büyüyo kuzucum
nisanda doğum yapmazsın dedi doktorum mayısın başı diye söyledi doğum şekli konusunda konuşmadık ama ben zaten normal istiyorum bakalım gidiş neyi göstericek.
çok halsizliğim olduğu için kan verdim. demir hapına tekrar başlayalım dedi. karnımda sertleşme ve ağrı olduğunu söyledim eliyle baktı karnıma yokladı bunlar bu haftada normal henüz kasılma dedğil dedi.
doğunca da hamileleiği özlüyormuş insan anın tadını çıkarmaya bak canımvalla ne eksiğimiz bitiyor ne derdimiz
hayırlısıyla bir doğursaydık rahatlayacağız boshayallersmile
cins cins tipler var abuk yorum yapan boşver sen hepsini, küçük büyük benim karnım bu doğum zamanımda muhtemelen bu yapacak bişey yokben de hafta sonu çantamı hazırlıycam, pztesi de dktordayım inş, nerdeyse 5 hafta olcak görmeyeli, nasıl büyümüştür pamuğum, zaten dün ikizmi diye sordular yok dedim, bi de eşim karnın küçük diyo ,hiç de bilemmmmmmmmm :)))))))))
benmi de oldu bi iki kere nette baktığım kadarıyla normalmiş ama çok olursa kulak burunboğazcıya gidilebilirmiş bunu da doktorum söyledi, bir de burun içini nemli tutmak için sprey kullanılabilirbu arada burun kanaması yaşayan oldumu bende hiç olmazsı dün durup dururken burnum kanamay a başladı amilelikle mi alakalı acaba..
canım geçmiş olsun bol bol dinlen 2 kiloyu aşmış oğlun korkma bişey olur diye hemn toparlar kendiniselam kızlar ben geldim haberler pek iyi değil,doktordan geliyorum bebeğimin suyu çok azalmış,normalde 100 üstü olması gerekiyormuş ama 70deymiş risk grubundasın dedi doktor,50de alıyoruz dedi,35. haftayı geçseydin bugun alırdık dedi,ciğer geliştirici iğne vuruldum,kıpırdamam bile yasak artık
allahdan boyu kilosu iyimiş,boyu 45cm,kilosu 2165 olmuş,16sında tekrar kontrole çağırdı ve hazırlıklı gel doğuma girebilirsin dedi.
ben sürekli yiyorum zararı değil yararı var kalsiyum deposu ve en düşük kalorili tatlılardan birikızlar dondurma yiyormusunuz ben geçen haftadan beri nerdeyse hergün yiyorum acaba bi zararı varmıdır?
maşallah canım Allah analı babalı büyütsünselam kızlar nasılsınız bizde iyiyiz oğlum ve ben 30.03.2010 saat 16.10 da oğluşum doğdu birza erken geldi ama sağlıklı allahdan 3200 doğdu allah herkese sağlıklı doğum versin
sürekli yazıyorum da bağlantıda sorun var hepsi birikti böyleeehayallere mi daldınız kızlarrr.........
bize de söyle biz de bilelimbende show a bakıyorumkızlar...çatlaklar için bi yağ daha öğrendim ketentohumu yağı...önlüyomuş çatlamayı...birde selülit için karışım verdiler onuda aldım..doğumdan sonra ihtiyacım olucak..
kızlar göğüs uçlarınız için krem aldınız mı ve sürmeye başladınız mı?
herkese selamlarrropuyorumnanaktan
bende artık yemek istiyorummmmmmmmmmmmmben dondurma yemeğe gidiyorum :)))
sizlere afiyet olsun öksürüğün yeni geçti bebişini düşün diye bana izin yok:gitme:bende yiyorum dondurma sanki hararetimi alıyo afiyet olsun...
Amin herşeyin hayırlısı yeterki onlar sağlıklı olsunlarvalla ben de korkuyom yalan yok ama korkunun ecele faydası yokmuş, ondan böyle konuşuyom allah başka dert vermesin, bebeklerimiz sağ salim doğsun, bunları düşünelim
selam naberrrr.....duydun mu 2 . bebişimiz geldii..........
bize de söyle biz de bilelim
yesimark 2ın bebişi ilk değilmi başka var mı? ben kaçırdımmı?ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?