2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maaşallah bebişine .... gözün aydınn...........şu demir hapını bende düzenli almıyorum........alayım bariiiiii.......

maşallah kızına canım...dün ben,m dr.umda nst ye yollamadan önce karnımı elledi ağrıların var dedi...demekki her dr.hemen nstye yollamıyo...

valla ne eksiğimiz bitiyor ne derdimiz
hayırlısıyla bir doğursaydık rahatlayacağız boshayallersmile
doğunca da hamileleiği özlüyormuş insan anın tadını çıkarmaya bak canım

cins cins tipler var abuk yorum yapan boşver sen hepsini, küçük büyük benim karnım bu doğum zamanımda muhtemelen bu yapacak bişey yok
bu arada burun kanaması yaşayan oldumu bende hiç olmazsı dün durup dururken burnum kanamay a başladı amilelikle mi alakalı acaba..
benmi de oldu bi iki kere nette baktığım kadarıyla normalmiş ama çok olursa kulak burunboğazcıya gidilebilirmiş bunu da doktorum söyledi, bir de burun içini nemli tutmak için sprey kullanılabilir
canım geçmiş olsun bol bol dinlen 2 kiloyu aşmış oğlun korkma bişey olur diye hemn toparlar kendini
kızlar dondurma yiyormusunuz ben geçen haftadan beri nerdeyse hergün yiyorum acaba bi zararı varmıdır?
ben sürekli yiyorum zararı değil yararı var kalsiyum deposu ve en düşük kalorili tatlılardan biri

selam kızlar nasılsınız bizde iyiyiz oğlum ve ben 30.03.2010 saat 16.10 da oğluşum doğdu birza erken geldi ama sağlıklı allahdan 3200 doğdu allah herkese sağlıklı doğum versin
maşallah canım Allah analı babalı büyütsün

hayallere mi daldınız kızlarrr.........
sürekli yazıyorum da bağlantıda sorun var hepsi birikti böyleee

Özlem' cim gözün aydın. Böyle iyi haberlere çok seviniyorum. dün üzücü bir haber almıştım. tek olsun, son olsun....

bende show a bakıyorumkızlar...çatlaklar için bi yağ daha öğrendim ketentohumu yağı...önlüyomuş çatlamayı...birde selülit için karışım verdiler onuda aldım..doğumdan sonra ihtiyacım olucak..

doğumdan sonra evet zayıflama kürlerine ihtiyacımız olacak..birde bol bol rezene çayı...sütteki gazı alıyor sütü artırıyor rahmi temizliyorrr......bol bol içinn........

nane maydanoz turşu nişasta anne sütünü kesiyormuş kızlar bilginiz olsunn.........

teşekkürederim kızlar net koptu cvp veremedim. hepimizin bebişlerine maşallah.

ikinci bebeğimizde olmuş galiba geçmişe çok bakamadım ama hayırlı uğurlu olsun hoşgelmiş bebişimiz.
darısı hepimize zamanında kolay doğumlar göstersin rabbim inşallah.

ben dondurma yemeğe gidiyorum :)))
bende artık yemek istiyorummmmmmmmmmmmm
bende yiyorum dondurma sanki hararetimi alıyo afiyet olsun...
sizlere afiyet olsun öksürüğün yeni geçti bebişini düşün diye bana izin yok:gitme:
valla ben de korkuyom yalan yok ama korkunun ecele faydası yokmuş, ondan böyle konuşuyom allah başka dert vermesin, bebeklerimiz sağ salim doğsun, bunları düşünelim
Amin herşeyin hayırlısı yeterki onlar sağlıklı olsunlar

oooohhh süper maşallahbebişine her hafta 200 gram alırsa 3500 kesin geçecek demektir ki daha fazla doğacağı kesin biraz az söylüyor doktorlar senden bir hafta gerideyim ben de Mayısa hazırlıyım kendimi tabi inşallah bir aksilik olmasın da prensesini sağlıkla kollarına alırsın inşallah

bize de söyle biz de bilelim

hemen canım...5 damla greyfurt yağı, 5 damlasedir ağacı yağı, 10 damla sardunya çicek yağı, 10 ml ketentohumu yağı, 20 ml kayısı çekirdeği yağı..karıştırılıcak ve selülitli bölgeye masaj yaparak uygulanıcak..haftada 3 günmüş..birde hamileyken yapmayın dediler doğumdan sonraya yani..bütün yağlarda bildiğimiz ucucu yağlardan..karnımızada sürdüklerimizden yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…