2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar göğüs uçlarınız için krem aldınız mı ve sürmeye başladınız mı?

Ben aldım canım, henüz kullanmaya başlamadım. Benim gögüs ucum çok kuruyordu, gittiğim eğitimde emzirme danışmanı bunun için badem yağı, susam yağ veya zeytin yağı önerdi. Badem yağı sürdüm, iyi geldi. Bir de galiba hassasiyet oluştu. bebek şampuanı ie yıkanıyorum, o da toparladı, çok kaşınıyordum, şimdi daha iyi...

nane maydanoz turşu nişasta anne sütünü kesiyormuş kızlar bilginiz olsunn.........

onları bende duymuştum canım.
benim abimin eşi kızını 2buçuk yaşına kadar emzirdi halada sütü çoktu maşallah ama kesti artık büyüdü diye. oda en çok yeşil soğan dereotu ve bulgurun sütünü çok arttırdığını söyledi. aklımızda olsun artsın diye yeriz :))) bol bol olsun sütümüz inşallah

sağol canım amin inşallah. bakalım kaç kilo doğcak sordum doktoruma 3300 falan doğar aşağı yukarı dedi. bizim için 3000 yeter dedi ama ben 3500 falan olsun istiyorum. sağlıklı olsunda bakalım hayırlısı. inşallah zamanında alırız bebişlerimizi kucağımıza canım.

Canım allah bağışlasın.Analı babalı büyüsün.Sana da geçmiş olsun.Çok duygulandırdın bizi.Demek 2. bebişimiz geldi

yeni bebiş hayırlı uğurlu olsun....Allah analı babalı büyütsün....

Özlemcim hayırlı olsun.ama bence 3.5 u bulur.Normal kilosu.Benim de 34+2de 2400dü.

bu arada bende lansinoh aldım ve bugün itibariyle kullanmaya başladım....

ben yağlanırken göğüsuçlarımada sürüyorum iyi geliyor sürmüyordum çok kurumuştu kaşınıyodu uçlar ama kakao yağı sürünce çok iyi oldu. kremi henüz almadım onuda alıp çantama koyucam işte

özlem bebişini görmüşsün gözün aydın kilosu ,boyu herşeyi çok iyi maşallah.

oyy bir melek daha mı gelmişşşş....
Allah sağlık sıhat versin inşallahhh...daha dün mayıs anneleri listesi hazırlanıyordu, şimdi doğum listesine mi geldi sıraaa

iyi canım düzelmesine sevindim bende lansinoh alacaktım eczaneye gittim.eczacı bana dediki içeriği aynı olan garmastan diye bir krem var bu daha iyi dedi.bende bebek emeceği zaman silmeme gerek varmı diye sormuştum.silmene gerek yok dedi.ama kremin prospektüsünde emzirmeden önce su ile siliniz diyor.ne yapacağımı bilemedim.aynı kremden alan varmı aranızda.birde 8.aydan itibaren sürmek gerekiyormuş kremleri daha etkili olması için dudunuzmu hiç böyle bişey.

bende bir kakao yağı alayım çok güzel kokuyordu çatlaklara iiiiiiii hem bronzlaştırıyor arkidişler karınlarımız entrasan olacakboshayallersmile
sağol canım. evet iyi maşallah. büyütüyoruz işte bakalım.
yalnız ben 15 günde 800 gr almışım. çok değil dimi.

800 gr hesabı olmaz bence su içmeyle alakalı bile olabilir hem bebişin çoğunu almıştır son aylarda ayda 2 kilo normal yani 2 haftada 1 kilo az bile almışsın
sabah ile akşam kilom arası iki kilo oynuyor kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…