kızlar göğüs uçlarınız için krem aldınız mı ve sürmeye başladınız mı?
nane maydanoz turşu nişasta anne sütünü kesiyormuş kızlar bilginiz olsunn.........
ay kim doğurdu kızlar söleyin yahuuu
yesimark arkadaşımız 30 martta almış bebeğini kucagına...
oooohhh süper maşallahbebişine her hafta 200 gram alırsa 3500 kesin geçecek demektir ki daha fazla doğacağı kesin biraz az söylüyor doktorlar senden bir hafta gerideyim ben de Mayısa hazırlıyım kendimi tabi inşallah bir aksilik olmasın da prensesini sağlıkla kollarına alırsın inşallah
KIZLAR KUSURA BAKMAYIN BEN ARKA ARKAYA ALINTI YAPMAYI BİLMİYORUN herkese cevabı birden veriyorum o yüzden ilk başta çok emmedi benim süt vardı onunda emesi vardı ama emmedi 2-3 kere mama verdiler annemde öle olmaz dedi bi şekilde emmeye alıştırmaya çalıştık çünkü mama kolayına gidiyor bi daha mama almaz die şükür büğün süper emdi 2 saate bir emzirmeye çalışıyorum ama bazen uyandıramıyorum o yüzden ara uzuyo ama şimdilik ii alışıyor bide benim gazım çıkmadı hastanede öle oluncada yollamıyorlar bişeyde yedirmiyorlar sadece serum o yüzden sütünde az oluyo eve gelince bi güzel sıvı şeyler aldım ve sütüm coştu şimdi dışına akıyor durmuyor küvezede konmadı canım gayet ii gelişmişti direk bana verdiler hatta benden önce gitti odaya kızlar resim eklemeyi bilmiyorum ben bu arada
sağol canım amin inşallah. bakalım kaç kilo doğcak sordum doktoruma 3300 falan doğar aşağı yukarı dedi. bizim için 3000 yeter dedi ama ben 3500 falan olsun istiyorum. sağlıklı olsunda bakalım hayırlısı. inşallah zamanında alırız bebişlerimizi kucağımıza canım.
bu arada bende lansinoh aldım ve bugün itibariyle kullanmaya başladım....
Özlemcim hayırlı olsun.ama bence 3.5 u bulur.Normal kilosu.Benim de 34+2de 2400dü.
özlem bebişini görmüşsün gözün aydın kilosu ,boyu herşeyi çok iyi maşallah.
Ben aldım canım, henüz kullanmaya başlamadım. Benim gögüs ucum çok kuruyordu, gittiğim eğitimde emzirme danışmanı bunun için badem yağı, susam yağ veya zeytin yağı önerdi. Badem yağı sürdüm, iyi geldi. Bir de galiba hassasiyet oluştu. bebek şampuanı ie yıkanıyorum, o da toparladı, çok kaşınıyordum, şimdi daha iyi...
bende bir kakao yağı alayım çok güzel kokuyordu çatlaklara iiiiiiii hem bronzlaştırıyor arkidişler karınlarımız entrasan olacakboshayallersmileben yağlanırken göğüsuçlarımada sürüyorum iyi geliyor sürmüyordum çok kurumuştu kaşınıyodu uçlar ama kakao yağı sürünce çok iyi oldu. kremi henüz almadım onuda alıp çantama koyucam işte
sağol canım. evet iyi maşallah. büyütüyoruz işte bakalım.
yalnız ben 15 günde 800 gr almışım. çok değil dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?