2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende kakao yağı,badem yağı,zeytin yağı ve kayısı yağını karıştırıp sürdüm şimdiye kadar birde bebek yağı sürdüm.şimdilik çatlak yok son ay çatlarsa bilemicem.sonuçta elimden geleni yaptım ben:umursamaz:

doğru aslında evde tartıldığımda almamış gözüküyordum ama orda çıktı zaten hergün değişiyo doğru söylüyosun. toplam 34 haftada 10 kilo almış oldum. kaçla biticek bakalım :)))

buarada kızlar göbüşümü ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12455528&posted=1#post12455528

ben duydum canım başladımda zaten kullanmaya..bence değiştir her emzirmeye silmekle uğraşma...banada demişti eczacı ama ben lansinoh olsun dedim..

oo sen iyi çalışmışsın hepsini kullanmışsın maşallah. ben sadece kakao yağı kullandım çatlamadı göbeğim sadece basenlerde oldu çatlak onlara özenmemiştim düzenli sürmemiştim çatladı neolcak bilmiyorum oralar. göbüşlerde son ayda çatlak olurmu bilmiyorum genelde son ayda çatladım diyenleri duydum çünkü kafamçokkarıştı

bende gögülerime karnıma bebe yağı süürüyom şu ara epey geriliyo sıklaştırdım kızlar doğduktan sonrada çatlakalar zormuş ama bir süre sonra geçiyo alışıyosun tabi
özlem aşallah kızına bakalım bizim aynı mı olcak

selam kızlar nasılsınız bizde iyiyiz oğlum ve ben 30.03.2010 saat 16.10 da oğluşum doğdu birza erken geldi ama sağlıklı allahdan 3200 doğdu allah herkese sağlıklı doğum versin

canım allah bağışlasın bebişini maşallah size sağlıkla büyütürsün inşallah

evet ya pehlivanlar gibi gezdim napıyım dediğim gibi eğer çatlıcaksa yapacak bişey yok artık

sağol canım. evet bakalım hangimizinki önce gelcek belkide aynı anda doğururuz canım kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız bizde iyiyiz oğlum ve ben 30.03.2010 saat 16.10 da oğluşum doğdu birza erken geldi ama sağlıklı allahdan 3200 doğdu allah herkese sağlıklı doğum versin

canımm maşallah...allah sağlıkla analı babalı büyüytsün....

sağol canım. evet bakalım hangimizinki önce gelcek belkide aynı anda doğururuz canım kaydirigubbakcemile3
benimki şimdilik ters bakalım pazartesi gitcem inş döner dönmezse önce olabilir senden sağlıkla gelsin kuzucuklarımız:ecrin_bebek:

göğüs kremi olarak bende lansolin krem aldım..çok az kullanılıyo demişlerdi o nedenle 10gr lık aldım...

Arkadaşlar, bir şey soracağım

Benim midem ile ilgili pek problemim yoktu, ilk aylardaki bulantı dışında... Son 2 haftadır falan yanma ve özellikle kızartma yiyince hazımsızlık yaşıyorum ve sonunda hepsini çıkarıyorum Dün de aynı şeyi yaşadım... Korktum çok, kasılıyosun ya çıkarırken... Başına gelen var mı? Olabilir bişey mi? Ben kızartma yemeyeceğim de artk, başka bişey olmasın boshayallersmile

bana doktor kızartma eme demişti olabilir benim midemde sabahları bulanıyo ialçalardan sanırım geçmiş olsun

benimki şimdilik ters bakalım pazartesi gitcem inş döner dönmezse önce olabilir senden sağlıkla gelsin kuzucuklarımız:ecrin_bebek:
inşallah döner canım dönmezsede üzülme sağlıkla doğsun yeter canım. hayırlısı artık. pzartesi güzel haberlerle gel inşallah canım.

canım dediğin şikayetleri hemen hemen hergün yaşıyorum ben çok kötü bişey biliyorum. ayrıca ne kadar dikkat etsemde ne yersem yiyim oluyo yani. doktorum gaviscon şurup vermişti bana hiç bir yan etkisi yok onu içiyorum ve rahatlıyorum yoksa uyumak mümkün olmuyo gerçi doktor vermeden ben zaten kullanıyordum duramıyodum çünkü. sende dene istersen canım doktoruna sorarak mutlaka önericektir bişey. bu şikayetler normal artık canım

geçmiş olsun canım son aylarda da mide bulantılarının olcağını duymuştum.benimde midem bulanıyor bazen ama öğle çıkarmadım hiç.senin için baktımda diyor ki sık sık ve az yiyin.yağlı ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun.normal bir durum yazmış eğer çok rahatsız oluyorsanız doktorunuza danışın demiş

canım bende aynı şikayetleri yaşıyorum doktor gaviskn verdi o birazcık rahatlatıyo ama bazen öyle oluyo ki çıkarmadan rahatlamıyo midem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…