bende bir kakao yağı alayım çok güzel kokuyordu çatlaklara iiiiiiii hem bronzlaştırıyor arkidişler karınlarımız entrasan olacakboshayallersmile
800 gr hesabı olmaz bence su içmeyle alakalı bile olabilir hem bebişin çoğunu almıştır son aylarda ayda 2 kilo normal yani 2 haftada 1 kilo az bile almışsın
sabah ile akşam kilom arası iki kilo oynuyor kaydirigubbakcemile2
iyi canım düzelmesine sevindim bende lansinoh alacaktım eczaneye gittim.eczacı bana dediki içeriği aynı olan garmastan diye bir krem var bu daha iyi dedi.bende bebek emeceği zaman silmeme gerek varmı diye sormuştum.silmene gerek yok dedi.ama kremin prospektüsünde emzirmeden önce su ile siliniz diyor.ne yapacağımı bilemedim.aynı kremden alan varmı aranızda.birde 8.aydan itibaren sürmek gerekiyormuş kremleri daha etkili olması için dudunuzmu hiç böyle bişey.
kızlar bende kakao yağı,badem yağı,zeytin yağı ve kayısı yağını karıştırıp sürdüm şimdiye kadar birde bebek yağı sürdüm.şimdilik çatlak yok son ay çatlarsa bilemicem.sonuçta elimden geleni yaptım ben:umursamaz:
ben duydum canım başladımda zaten kullanmaya..bence değiştir her emzirmeye silmekle uğraşma...banada demişti eczacı ama ben lansinoh olsun dedim..
evet ya dimi değiştireyim habire silmektense.10 gr mı ldın canım yeter mi
selam kızlar nasılsınız bizde iyiyiz oğlum ve ben 30.03.2010 saat 16.10 da oğluşum doğdu birza erken geldi ama sağlıklı allahdan 3200 doğdu allah herkese sağlıklı doğum versin
oo sen iyi çalışmışsın hepsini kullanmışsın maşallah. ben sadece kakao yağı kullandım çatlamadı göbeğim sadece basenlerde oldu çatlak onlara özenmemiştim düzenli sürmemiştim çatladı neolcak bilmiyorum oralar. göbüşlerde son ayda çatlak olurmu bilmiyorum genelde son ayda çatladım diyenleri duydum çünkü kafamçokkarıştı
bende gögülerime karnıma bebe yağı süürüyom şu ara epey geriliyo sıklaştırdım kızlar doğduktan sonrada çatlakalar zormuş ama bir süre sonra geçiyo alışıyosun tabi
özlem aşallah kızına bakalım bizim aynı mı olcak
selam kızlar nasılsınız bizde iyiyiz oğlum ve ben 30.03.2010 saat 16.10 da oğluşum doğdu birza erken geldi ama sağlıklı allahdan 3200 doğdu allah herkese sağlıklı doğum versin
benimki şimdilik ters bakalım pazartesi gitcem inş döner dönmezse önce olabilir senden sağlıkla gelsin kuzucuklarımız:ecrin_bebek:sağol canım. evet bakalım hangimizinki önce gelcek belkide aynı anda doğururuz canım kaydirigubbakcemile3
evet 10gr aldım..yeter bence zaten çok az alıp iki parmağın arasında yumuşatıyosum bi parmağımı birinin ucuna bi parmağımı diğerinin ucuna sürdüm.
bana doktor kızartma eme demişti olabilir benim midemde sabahları bulanıyo ialçalardan sanırım geçmiş olsunArkadaşlar, bir şey soracağım
Benim midem ile ilgili pek problemim yoktu, ilk aylardaki bulantı dışında... Son 2 haftadır falan yanma ve özellikle kızartma yiyince hazımsızlık yaşıyorum ve sonunda hepsini çıkarıyorumDün de aynı şeyi yaşadım... Korktum çok, kasılıyosun ya çıkarırken... Başına gelen var mı? Olabilir bişey mi? Ben kızartma yemeyeceğim de artk, başka bişey olmasın boshayallersmile
inşallah döner canım dönmezsede üzülme sağlıkla doğsun yeter canım. hayırlısı artık. pzartesi güzel haberlerle gel inşallah canım.benimki şimdilik ters bakalım pazartesi gitcem inş döner dönmezse önce olabilir senden sağlıkla gelsin kuzucuklarımız:ecrin_bebek:
Arkadaşlar, bir şey soracağım
Benim midem ile ilgili pek problemim yoktu, ilk aylardaki bulantı dışında... Son 2 haftadır falan yanma ve özellikle kızartma yiyince hazımsızlık yaşıyorum ve sonunda hepsini çıkarıyorumDün de aynı şeyi yaşadım... Korktum çok, kasılıyosun ya çıkarırken... Başına gelen var mı? Olabilir bişey mi? Ben kızartma yemeyeceğim de artk, başka bişey olmasın boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?