kolay gelsin canım. bizde öptük sizi.arkadaşlar ben çıkyorum yemek yapmam lazım kıb bebişlerinizle sorunsuz bir akşam ve gece geçirmenizi dilerim.öpüldünüz opuyorumnanaktan
özlemcim bebişini görmüşsün maşallah allah sağlıkla zamanında doğmasını nasip eder inşallah.
selam kızlar nasılsınız bizde iyiyiz oğlum ve ben 30.03.2010 saat 16.10 da oğluşum doğdu birza erken geldi ama sağlıklı allahdan 3200 doğdu allah herkese sağlıklı doğum versin
bende var resmen uyuşuyor acıyor sol taraf...
arkadaşlar yaa kaburgalarımın olduğu yer çok acıyo elinle falan dokunduğumda da sizde de varmı..
arkadaşlar yaa kaburgalarımın olduğu yer çok acıyo elinle falan dokunduğumda da sizde de varmı..
selam şekerler nasılsınız.
bizde bugün kızımı gördük. maşallah herşey yolundaymış bebeğim 2500 gr olmuş büyüyo kuzucum
nisanda doğum yapmazsın dedi doktorum mayısın başı diye söyledi doğum şekli konusunda konuşmadık ama ben zaten normal istiyorum bakalım gidiş neyi göstericek.
çok halsizliğim olduğu için kan verdim. demir hapına tekrar başlayalım dedi. karnımda sertleşme ve ağrı olduğunu söyledim eliyle baktı karnıma yokladı bunlar bu haftada normal henüz kasılma dedğil dedi.
Özlemcim hayırlı olsun.ama bence 3.5 u bulur.Normal kilosu.Benim de 34+2de 2400dü.
Arkadaşlar, bir şey soracağım
Benim midem ile ilgili pek problemim yoktu, ilk aylardaki bulantı dışında... Son 2 haftadır falan yanma ve özellikle kızartma yiyince hazımsızlık yaşıyorum ve sonunda hepsini çıkarıyorumDün de aynı şeyi yaşadım... Korktum çok, kasılıyosun ya çıkarırken... Başına gelen var mı? Olabilir bişey mi? Ben kızartma yemeyeceğim de artk, başka bişey olmasın boshayallersmile
maşallah bebeğine, koca kız olmuş artık
senin bebeğine de maşallah, büyüdü artık hepsi
selam şekerler nasılsınız.
bizde bugün kızımı gördük. maşallah herşey yolundaymış bebeğim 2500 gr olmuş büyüyo kuzucum
nisanda doğum yapmazsın dedi doktorum mayısın başı diye söyledi doğum şekli konusunda konuşmadık ama ben zaten normal istiyorum bakalım gidiş neyi göstericek.
çok halsizliğim olduğu için kan verdim. demir hapına tekrar başlayalım dedi. karnımda sertleşme ve ağrı olduğunu söyledim eliyle baktı karnıma yokladı bunlar bu haftada normal henüz kasılma dedğil dedi.
canım maşallah bebişineözlem artık kontrollerine kaç günde bir gidiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?