2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben çıkyorum yemek yapmam lazım kıb bebişlerinizle sorunsuz bir akşam ve gece geçirmenizi dilerim.öpüldünüz opuyorumnanaktan

özlemcim bebişini görmüşsün maşallah allah sağlıkla zamanında doğmasını nasip eder inşallah.

arkadaşlar ben çıkyorum yemek yapmam lazım kıb bebişlerinizle sorunsuz bir akşam ve gece geçirmenizi dilerim.öpüldünüz opuyorumnanaktan
kolay gelsin canım. bizde öptük sizi.
özlemcim bebişini görmüşsün maşallah allah sağlıkla zamanında doğmasını nasip eder inşallah.

sağol canım evet gördüm çok şükür bir yaramazlık yok. inşallah zamanında gelir bütün bebikler

selam kızlar nasılsınız bizde iyiyiz oğlum ve ben 30.03.2010 saat 16.10 da oğluşum doğdu birza erken geldi ama sağlıklı allahdan 3200 doğdu allah herkese sağlıklı doğum versin

Sana da oğluna da maşallah, hayırlı uğurlu evlat olsun, uzun ömürlü olsun inşallah... çok heyecanlandım haberini okuyunca.maşallah kilosu da süpermiş

arkadaşlar yaa kaburgalarımın olduğu yer çok acıyo elinle falan dokunduğumda da sizde de varmı..

bebişin kaburgalara çok baskı yapıyo galiba canım bende tam dik oturamıyorum çok batıyo çünkü biraz geriye doğru yayılmam gerekiyo otururken

arkadaşlar yaa kaburgalarımın olduğu yer çok acıyo elinle falan dokunduğumda da sizde de varmı..

merhaba kızlarrrr, evet aynı şikayet bendede var acı ve uyuşma dr. sorduğumda magnezyu içmemi söledi normal bişey dedi başkada bir açıklama yapmadı yaklaşı ibr kaç aydır var bende özellikle sol tarafımda oluyor

maşallah bebeğine, koca kız olmuş artık

Özlemcim hayırlı olsun.ama bence 3.5 u bulur.Normal kilosu.Benim de 34+2de 2400dü.

senin bebeğine de maşallah, büyüdü artık hepsi

canım çok dikkat et miğdene ıstifra etmek ilk aylardaki gibi olmuyor
ben bir kötü oldum gece uyandırdı sonunda kusum çok zorlandım canım çok yandı ama bununla kalmadı sabah bir uyandım gözlerim kıp kırmızı damarlar çatlamış gibi bir hafta çektim kırmızı kırmızı gezdim tv izliyemedim ağrıdı damarlar hassaslaşıyormu ne öle

canım maşallah bebişine özlem artık kontrollerine kaç günde bir gidiyorsun ?

YESİMARK hayırlı olsun bebeğin...gözün ayın...canım benim yaaaa....
şok oldum walla okuyunca böyle birden...çok sevindim...Allah analı babalı büyütsün..ne güzel bi doğum olmuş öyle...bebeğine de maşşaalllaah Allah nazardan esirgesin..
bizi şaşırttın kıııızzz..baya bi acele etmiş senin afacan..neyse sağlıklı olması önemli çok şükür

Devrimim, sana da çok geçmiş olsun... inşallah suyun azalmaz da bebeğin zamanında gelir. bol bol dinlen, kendine çok iyi bak canım... bu arada bebeğine maşallah, kilosu boyu iyi daha da çok büyür inşallah 16 sına kadar ...

ÖZLEMCİM gözün aydın canım..bebişine de maşallah
son ayda olduğundan vücut su da tutuyor olabilir o yüzden 800 gr normal yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…