2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ÖZLEMCİM gözün aydın canım..bebişine de maşallah
son ayda olduğundan vücut su da tutuyor olabilir o yüzden 800 gr normal yani..

sağol canım teşekkürederim.
normal heralde canım kilom toplamda 10 kilo ama çokda fazla almak istemiyorum işte o yüzden gramlar bile çok geliyo :))))

kızlar iyi akşamlar herkese iyi hafta sonları.

sağol canım teşekkürederim.
normal heralde canım kilom toplamda 10 kilo ama çokda fazla almak istemiyorum işte o yüzden gramlar bile çok geliyo :))))

maşallah 10 kilo süper zaten, ben son 1 haftada 1 kilo aldım, toplamda 13 kilo oldu bilmiyorumkismile

maşallah 10 kilo süper zaten, ben son 1 haftada 1 kilo aldım, toplamda 13 kilo oldu bilmiyorumkismile

seninde iyi canım çok değil.
benim doktor kiloya çok takıntılı ona kalsa hiç almıcam onun için dikkat ederek böyle oldu
2 kilo alırmıyım doğuma kadar acaba. son zamanda tatlıyada iyice düştüm bilemiyorum sırnaşık şey

bende 10 kilo aldım şimdiye kadar 3 haftada 1kilo aldım yani son haftalarda inş..bundan sonrada öyle olur..enfazla 12-14 olsun istiyorum...

14 olmazsın heralde canım okadar almazsın. bende en fazla 12 oluyum diyorum yani 11le bitirsem çok iyi olurda zor tabi

bana doktor kızartma eme demişti olabilir benim midemde sabahları bulanıyo ialçalardan sanırım geçmiş olsun

canım dediğin şikayetleri hemen hemen hergün yaşıyorum ben çok kötü bişey biliyorum. ayrıca ne kadar dikkat etsemde ne yersem yiyim oluyo yani. doktorum gaviscon şurup vermişti bana hiç bir yan etkisi yok onu içiyorum ve rahatlıyorum yoksa uyumak mümkün olmuyo gerçi doktor vermeden ben zaten kullanıyordum duramıyodum çünkü. sende dene istersen canım doktoruna sorarak mutlaka önericektir bişey. bu şikayetler normal artık canım[/QUOTE]

canım bende aynı şikayetleri yaşıyorum doktor gaviskn verdi o birazcık rahatlatıyo ama bazen öyle oluyo ki çıkarmadan rahatlamıyo midem.

Hepinize çok teşekkür ederim. Ben de rennie şurup içiyorum. ama çıkarmadan rahatlamıyor midem. evet en iyisi bu tip yiyeceklerden uzak durmak galiba.. Yarın kontrolum var, doktoruma da bir sorarım kızlar. farklı bişey söylerse paylaşırım kaydirigubbakcemile5

en fazla 11-12 kiloyla tamamlarsın sen ki bu çok iyi bence... ben de çok tatlı yemeye başladım, 15 le falan da ben tamamlarım inşallah :CüvCüv:

en fazla 11-12 kiloyla tamamlarsın sen ki bu çok iyi bence... ben de çok tatlı yemeye başladım, 15 le falan da ben tamamlarım inşallah :CüvCüv:

inşallah canım koca göbekler ne hale gelicez bakalım :CüvCüv: delikafadulden

inşallah canım koca göbekler ne hale gelicez bakalım :CüvCüv: delikafadulden

inşallah hepimiz doğumdan sonra tez vakitte toparlanır eski hallerimize döneriz :)) annemle yazlıkları çıkardık geçen gün,tahminimce hiç birini giyemeyeceğim, ayıra ayıra 3-5 tane kıyafet kaldı elimde, ne kadar dar küçük kıyafetlerim varmış boshayallersmile

ben çıkıyorum kızlar, hepinize iyi akşamlar ve çok güzel bir hafta sonu dilerim opuyorumnanaktan

bende dar kotlarıma bakıp bakıp duruyorum. yazlıklarada daha hiç bakmadım ama çok bişey ayırmam dursun bi süre hemen zayıflıycağma kendimi inandırıyorum. kaydirigubbakcemile3

bende kaçıyorum çk erken kalktım sabah dinleniyim biraz öpüldünüz iyi haftaosnları cicişler.

kilo muhabbetiolmuş ben 32.haftada 13 kiloalmış biri olarak kaçla kapatırım bilmiyorum sempatiksalakcinni
her gittiğimde 2 kilo almış oluyorum yaaaa........
neyse sağlık olsun gidenlere iyi akşamlar ii hafta sonları...

benim var canım zaten bebek artık mideye baskı yapıyo yanma ve bulantı oluyo tabi aşırıysa danış doktora yanma için gaviscon iç çok iyi geliyo bende başka bişey sorucak bacaklarımda ve kollarımda acayip kaşıntı var sabaha kadar kaşıntıdan uyuyamıyorum eşim sormuş bugün bi losyon tavsiye etmiş cildiyeci ama daha almadım benim gibi kaşınan var mı

canım hayırlı olsun dayanamamış bebeğinn hemen gelmişş :) ayy çok heyecanlandımmmmmmmmm 2.bebişimz de geldii kızlarrr dökülüyoz artıkk:))

selam anneler dogum yapan olmus hemen gecmisi okuyup geliyorum,,dogum yapan arkadasimida kutluyorum gozleri aydin darisi basimiza insallahhh

yeni bebeğimiz gelmiş hayırlı olsun inş.
bebeklerini görenlerede maş.

gece benimde sancım vardı karnımın üstünden girdi sonra kasılmada olunca doğuruyorum sandım. 45 dk bir daha oldu ama daha az sürdü. bir daha olmadı hemen saate baktım ama geçti şükür ki. hazırlıklardan giremiyorum maalesef. iki gündür dün anneme gittim bir sürü şey almış örmüş onları getirdim gelirken evde eşya koyucak yer kalmadı.

kızlar 2 akşamdır belim ağrıyo normal mi sizce yorgunluktan mı 2 gündr ütü yapıyorum ondan mı acaba....korkuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…