ÖZLEMCİM gözün aydın canım..bebişine de maşallah
son ayda olduğundan vücut su da tutuyor olabilir o yüzden 800 gr normal yani..
kızlar iyi akşamlar herkese iyi hafta sonları.
kızlar iyi akşamlar herkese iyi hafta sonları.
sağol canım teşekkürederim.
normal heralde canım kilom toplamda 10 kilo ama çokda fazla almak istemiyorum işte o yüzden gramlar bile çok geliyo :))))
maşallah10 kilo süper zaten, ben son 1 haftada 1 kilo aldım, toplamda 13 kilo oldu bilmiyorumkismile
bende 10 kilo aldım şimdiye kadar 3 haftada 1kilo aldım yani son haftalarda inş..bundan sonrada öyle olur..enfazla 12-14 olsun istiyorum...
bana doktor kızartma eme demişti olabilir benim midemde sabahları bulanıyo ialçalardan sanırım geçmiş olsun
geçmiş olsun canım son aylarda da mide bulantılarının olcağını duymuştum.benimde midem bulanıyor bazen ama öğle çıkarmadım hiç.senin için baktımda diyor ki sık sık ve az yiyin.yağlı ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun.normal bir durum yazmış eğer çok rahatsız oluyorsanız doktorunuza danışın demiş
canım bende aynı şikayetleri yaşıyorum doktor gaviskn verdi o birazcık rahatlatıyo ama bazen öyle oluyo ki çıkarmadan rahatlamıyo midem.
canım çok dikkat et miğdene ıstifra etmek ilk aylardaki gibi olmuyor
ben bir kötü oldum gece uyandırdı sonunda kusum çok zorlandım canım çok yandı ama bununla kalmadı sabah bir uyandım gözlerim kıp kırmızı damarlar çatlamış gibi bir hafta çektim kırmızı kırmızı gezdim tv izliyemedim ağrıdı damarlar hassaslaşıyormu ne öle
seninde iyi canım çok değil.
benim doktor kiloya çok takıntılı ona kalsa hiç almıcam onun için dikkat ederek böyle oldu
2 kilo alırmıyım doğuma kadar acaba. son zamanda tatlıyada iyice düştüm bilemiyorum sırnaşık şey
en fazla 11-12 kiloyla tamamlarsın sen ki bu çok iyi bence... ben de çok tatlı yemeye başladım, 15 le falan da ben tamamlarım inşallah :CüvCüv:
inşallah canım koca göbekler ne hale gelicez bakalım :CüvCüv: delikafadulden
inşallah hepimiz doğumdan sonra tez vakitte toparlanır eski hallerimize döneriz :)) annemle yazlıkları çıkardık geçen gün,tahminimce hiç birini giyemeyeceğim, ayıra ayıra 3-5 tane kıyafet kaldı elimde, ne kadar dar küçük kıyafetlerim varmış boshayallersmile
Arkadaşlar, bir şey soracağım
Benim midem ile ilgili pek problemim yoktu, ilk aylardaki bulantı dışında... Son 2 haftadır falan yanma ve özellikle kızartma yiyince hazımsızlık yaşıyorum ve sonunda hepsini çıkarıyorumDün de aynı şeyi yaşadım... Korktum çok, kasılıyosun ya çıkarırken... Başına gelen var mı? Olabilir bişey mi? Ben kızartma yemeyeceğim de artk, başka bişey olmasın boshayallersmile
evet canım 35+2 de geldi hiç bişeyin yoktu 2 damla kan geldi doktorumu aradım gel dedi baktı ultrasonla normal bide açılma varmı diye bakayım dedi bi baktı çok şaşırdı 4 cm açılma var bekletemeyiz bunu dedi hatta bakarken oğluşum ayağını baya vurdu doktorun eline bebişim tersti mecburen sezeryana alındım hemen oldu işte bizde hiç hazırlıklı değildik düşünün 4 cm açılmış sancım varmış ama ben hiç bişey hissetmiyordum evden çıktım ne olur olmaz diye çantamıda aldım yanıma arabanın karını temizledim arabayla eşimi işden aldım doktora hittik yani hoplaya zıplaya gittim doktora doktorda çok şaşırdı ama erken döllenme olması imkansız çünkü yazın ben memleketteydim eşim çalışıyodu yani yanımda değildi ultrasında 2800 çıktı ama 3200 doğdu boyuda 50 cm
tubacım çok teşekkürler valla bizde hiç beklemiyorduk geldi işde birden darısı sizin başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?