2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok teşekkür ederim canım bende acaba açılırmı diye çok korkuyorum

kızlar slm dr. a gititm buğün kuzey bey 2 kilo 720 gr lmuş boyuda 48 cm maşallah oğluma bneim bir sorun yok dedi dr. herşey normal inş.

devrim ve ant çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize inşl zamanında doğacak küvezinde kilo ile bi alakası yok sanırımgelişimlerini tamamlarlarsa almazlar küveze inşl bekliycekler anneleri siz iyi olun onlarda iyi olur

sana katılıyorum canım benim yengem hep 4.5 5 kilo doğurdu üç çocuğu var normal doğmayacaksa iki kiloda olsa doğmaz drlar korkutuyor çünki kolaylarına geliyor sezeryan uğraşmak istemiyorlar

Şimdi aldığım habere göre Duru bebek yolda. 1cm açılma varmış. Eğer sancı kesilirse eve döncekmiş.

Şimdi aldığım habere göre Duru bebek yolda. 1cm açılma varmış. Eğer sancı kesilirse eve döncekmiş.

ay annecimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
allah kurtarsın arkadaşımızı vee sağlıcakla gelsin inşşş 3. bebeğimiz.
:Saruboceq:

yeni bebeğe maşallah hayırlı olsun
duru bebekte gelmek istiyor ha sağlıkla gelsin

Günaydın, herkese çok güzel bir hafta sonu dilerim opuyorumnanaktan

Duru bebek de aceleci olacak galiba, inşallah sağlıkla gelir, Allah Gamzeye hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

Esra maşallah canım bebeğine, Kuzey bey kocaman olmuş

kızlar slm dr. a gititm buğün kuzey bey 2 kilo 720 gr lmuş boyuda 48 cm maşallah oğluma bneim bir sorun yok dedi dr. herşey normal inş.

Günaydın hanımlar opuyorumnanaktan

Maşallah Kuzey bebeğimizede canım hepimize yavrucaklarımızı sağ salim kucağımıza nasip eyler inşallah Allah'ım :Saruboceq:

günaydınnnnnnnnnnn
ayy gamzeee noldu acabaa canım hadi hayırlısı inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. çok heyecanlandım yaaaaaaaa nisan geldi dökülmeye baaşladık:))

esracım kuzey bebeğe de maş. gözün aydınn ben de özledimm bebişimii görcem bu hafta inş hepimiz sağlıkla alırız kollarımıza..

ayy zaten paniktim şimdi iyice panikledim maşallah inşl hayırlısıyla sağsalim annesini yormadan gelir birtane bebeğimiz daha olmuş galiba hoş gelmiş anneciğinin gözü aydın darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…