kızlar 2 akşamdır belim ağrıyo normal mi sizce yorgunluktan mı 2 gündr ütü yapıyorum ondan mı acaba....korkuyorummm
canım aynı tık tıklar bende de oluyor..hıçkırık galiba diyorum..tam dediğin yerde gerçekten..
ameliyat yerim de yorulduğum zaman veya ani hareketlerimde çok ağrıyor..
sonuçta ne kadar iyileşirse iyileşsin orda bi kesik var ve kas yapısı tamamen bozulmuş..şimdi gerilme de oluyor tabi..ağrıyor o zaman..normaldir heralde..
kızlar slm dr. a gititm buğün kuzey bey 2 kilo 720 gr lmuş boyuda 48 cm maşallah oğluma bneim bir sorun yok dedi dr. herşey normal inş.
sancıyı çekicez canım o bi gerçek , ama iri bebek olayı bana ters geliyo yani ne kadar iri olcak en fazla 4 kilodur o da normal doğumla doğabilen bi kilo , doktorlar bizleri rahatlatıcağına hemen iri şöle böle demeye başlıyolar, sanki kendileri doğurcak ,benim doktorum 4 kiloyu normal doğurtuyo sağolsun :)
:roflol::roflol: doktorum sağolsun, illa normal yapacak , kilosunu bile az söyler , sonuçta allah onu oraya koymuşsa çıkışınıda hesaplamıştır diye düşünüyorum, çıkaramayacağım şeyi koymaz :roflol:
Şimdi aldığım habere göre Duru bebek yolda. 1cm açılma varmış. Eğer sancı kesilirse eve döncekmiş.
Şimdi aldığım habere göre Duru bebek yolda. 1cm açılma varmış. Eğer sancı kesilirse eve döncekmiş.
kızlar slm dr. a gititm buğün kuzey bey 2 kilo 720 gr lmuş boyuda 48 cm maşallah oğluma bneim bir sorun yok dedi dr. herşey normal inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?