2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gamze'den yeni bir haber alamadım. Uyuyor herhalde cevap vermedi. Umarım güzel haberler verir bize. Herkese iyi haftasonları...

saol canım inş...zaten şuanda herşey sabit..benim oğlan bizi bi heycanlandırdı şimdide 40.haftayı beklicek sanırım....aman aman büyüyüp gelsinler ben razıyım 40.haftaya zaten...

slm mayıs anneleri bende 32+5 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldımm :kedi:

nilüfercim ve abera çok teşekkür ederim,özlemcim ve esracım bebeklere 41kere maşşallah
kızlar ben sabah acile gittim,gece duramadım tabi çok korktum,evin altındaki hastanenin aciline gittim,ntsye aldılar,hiç bir sorun gözükmüyor dedi doktor,bebek hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi,bu arada ben ntsdeyken bir gebe geldi olayı aynen aktarıyorum,ben sancı odasındayım,koltukta kadın bağıra çağıra geldi,ay offff felan diye,ben dua etmeye başladım,kadın suyum geldi dedi,doktor doğum başlamış hadi acele edin diye bağırmaya başladı,benim yan odama geçtiler,kadın bağırıyor doktor eşortmanlarını çıkar dedi,kadın ben nasıl çıkarcam diye doktora bağırdı,hastabakıcıları çağırdılar kadının eşortmanlarını çıkardılar,kadın avazı çıkdığı kadar bağırıyor,ben ntrsde ağlıyorum dua ediyorum,doktor bağırma böyle doğuramazsın ıkın dedi,kadın bağırarak ıkındı,sessiz ıkın dedi,sessizce ıkındı,ıkınnn dedi kadın bir daha ıkınmaya başladı tamam dedi doktor,bebeğin ağlama sesini duydum,şoktayım bu kadar çabukmu diyorum,kızlar inanın kadının 3kez bağırmasını 3kez ıkınmasını ve bebeğin ağlamasını duydum 5dk bile sürmedi,herkese böyle kolay doğumlar diliyorum

devrimm süper yaaa Allah bize de nasip etsin...
bu arada doğumda olan arkadaşında Allah yardımcısı olsun...

tabi öncesini bilemem,belki tüm sancıyı evde çekdi geldi,ama durulamıycak gibi bir sancıyla evde oturulmaz sanırım,inşallah benim tanık olduğum kadarıdır ve hepimize böyle dopum nasip olur,gamze doğummı gitmiş,haftaya değilmiydi onun günü,inşallah sağ salim gelirler,inşallah bir sıkıntısı olmaz ikisininde

bebeklerini görenlere maşallah yeni gelen arkadaş hoşgeldin gamzeye rabbim yardım etsin bir nefes de kurtarsın inşalalh valla ben dün gece rüyamda 3 bebek geliyo diye gördüm ama ANT canım sendin o ama gamzeymiş hadi bakalım hayırlısı hepimiz için

mrb kızlar böyle doğum haberleri okuyunca çok tırsıyorum yaa.Allah hepimizin yardımcısı olsun benim kontrolüm de pazartesi dr um normal diye ısrar ediyo ama ben kararlıyım sezaryan istiyorum doğum aklıma geldikce stres yapıyorum geceleri uyuyamıyorum çok korkuyorum.nyse hayırlısı olsun..herkese ii hafta sonları..

canım ne güzel, doktorunun normal doğuma yönlendirmesi, şimdi birçok doktor sezeryan yanlısı..kolaylarına geliyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…