2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar geçmişi okuyamadım. Haberiniz oldu mu bilmiyorum.Gamze doğum yapmış sabah konuştum. Ama detaylı konuşamadık iyi oldukalrını biliyorum birtek.

Arkadaşlar geçmişi okuyamadım. Haberiniz oldu mu bilmiyorum.Gamze doğum yapmış sabah konuştum. Ama detaylı konuşamadık iyi oldukalrını biliyorum birtek.

hoşgelmiş duru bebek....darısı başımıza inş...detayları öğrenenler hemen yazarsa seviniriz...bizim bebekler baya erkenci nisanın başında başladılar gelmeye..sağlıkla gelsin hepsi inş..

inanmıyorumm geldi mi duru bebek ayyy yerm ben onuu hayırlı olsunn canım normal doğum diyodu inş öle olmuştur ay çok sevindimmmmmmm bugünleri de gördük ya:)

Allah sağlık sıhhate versin 4. bebişimiz de geldiiiii :dance:
ama Gamzeyle yakın olduğumuzdan dolayı mı bilmiyorum sanki ben doğurmuş gibi heyecanlandımmmmm....korktummmmbenneyaptımki

selam kızlar . iyi hafta sonları hepinize. gamze doğummu yapmış ya erken değilmiydi daha günümüydü
iyidir inşallah güzel haberlerini alırız. bebekler sabırsız birer birer gelmeye başladılar hadi bakalım hayırlısı hakkımızda :)))

ay ben bugün çıkayım da son eksiklerimi alayımmm nasıl heyecan yaptım yaa sanki dün gibi daha kalp atışlarını konuşuyodukk:) 4.kim olacak acabaa

Allah sağlık sıhhate versin 4. bebişimiz de geldiiiii :dance:
ama Gamzeyle yakın olduğumuzdan dolayı mı bilmiyorum sanki ben doğurmuş gibi heyecanlandımmmmm....korktummmmbenneyaptımki

aynen ilkgün sanki benimki doğdu doğacak gibi oldumm:)))

içimden bi ses 4.cü şule olcakmış gibi sölüyo

ya ağlayasım geldi valla bunlar güzel haberler bebişler geliyo ama çok stres oldum birden ya

görüşürüzz kızlarr ben acaip panik oldum gideyim göğüs pedi fln lazımdı onları da alayım bi de sebamed alcam daha bebişimin banyo şampuanı fln yok daha. :)) tamamlayayım da geleyim bugün artık. herkese güzel hafta sonlarıı...

Şimdi Gamzeyle konuştumm...
genel sezeryanla dünyaya gelmiş Durucuk, 3 kiloymuş, eşine benziyormuşşşş..aklımda kalanlar bunlarrra.s.

kızlar heyecan yaptım valla...sağlıkla büyütsün inş.gözleri aydın olsunnn...
pazartesi mobilyalarımız geliyor inşallahevim bi düzene girseydi msafri odam hep bebek eşyaları ile dollu bi yerleşeyim temizlik kalıyo geriye onuda bayan çağıracağım oyyyyy daha çokmuş beenim işim yahuuu hızlandrmam lazımmmm...

delikafaduldendelikafadulden
canım senden beteri var...
ben daha ev taşıycammm
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…