2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar valla işlerinizi kendinizi yormada yapmaya bakın..ben açılmamı yorgunlığa bağlıyorum..çünkü kontrole gitmeden bikaçgün önce ablamlar gelmişti ve ben temizlik market artı bide onlar otogardan almaya gitmiştim...acayip yorgundum ve sonrasında şikayetlerin başladı..aman diyim dikkat bebeler zamansız gelmesin sonra

Slm kızlar maşallah sıraya girmeye başladık hayırlısıyla Allah Duru bbeği annesine babasına bağışlasın darısı başımıza inşallahboshayallersmile

Canım sürekli topiğe geldiğimde inan senin doğum haberini beklerken diğer arkadaşların haberlerini almaya başladık senin oğluşun annesini üzmemek için zamanını bekleyecek sanırım:CüvCüv:

Canım sürekli topiğe geldiğimde inan senin doğum haberini beklerken diğer arkadaşların haberlerini almaya başladık senin oğluşun annesini üzmemek için zamanını bekleyecek sanırım:CüvCüv:

sanırım öyle olucak...zaten az bi zamaınız kaldı biraz daha büyüsünde öyle gelsin benim oğlum...

ya kızlar en ufak birşey yoruyo valla. dün doktora giderken çok fazla trafik vardı arabada uzun süre oturmak mahvetti beni kalçamın sol tarafına bi bıçak saplandı dünden beri ölüyorum acıdan ne gece yatabildim ne doğru düzgün oturabiliyorum en ufak bir hareketimde ağlatıcak dercede batıyo. nasıl geçer acaba fikriniz varmı kızlar.

magnezyum kullanıyomusunn

evet kızlar aynen öylee..bebekler keyfi ne zaman isterse o zaman geliyorlar....
geçenler de bu taşınma işi yüzünden eşimle tartışmıştık..mayısın ilk haftası doğar biz de 27 si gibi taşınırız demişti, anlatamadım adama bir türlü bebek 27 sini mi bekler diyee...
geçen hafta doktora gittiğimizde doktor 19 unda alalım deyince eşimin yüzü kireç gibi oldu, hele az önce gamzeyi söyleyincee, sakın stres yapmaa tamam bebek ne zaman isterse o zaman geliyormuş diyooo:roflol:

Özlem bende çok çabuk yoruluyorum sürekli uzanıp yatmak istiyorum kram için magnezyum iyi geldi bana günde iki defa içiyorum faydası oluyor

Özlem bende çok çabuk yoruluyorum sürekli uzanıp yatmak istiyorum kram için magnezyum iyi geldi bana günde iki defa içiyorum faydası oluyor

içiyorum canım magnezyumu kramplarıma iyi geliyo ama bu başka bi ağrı sanki kalçamın üstüne düşmüşüm orası çatlamış falanda batıyo gibi hissediyorum bakalım kıpırdamamya çalışıyorum geçer umarım tutuldum kaldım yani.

kocalara göre herşey ağır ya bebeklerde bekler diye düşünüyolar işte. bende eşime söyledim az önce bak 3. bebek bile doğdu hepsi mayısdaydı diye oda şaşırdı stres yapma diyo

canım bebeği kaçıncı haftasındaydı Gamze'nin?

canım gamzeyle satlarımız arasında ya 1 gün ya 3 gün vardı tam hatırlamıyorum..
Ama onun bebek biraz önden gidiyorduu...

Yalnız ultrasonda kilosu daha fazla çıkıyordu bebişin... fark payı varmış demek kiiii

ayyy bu erkeklerklava: bebeğin ve benim eksik alınacak eşyalarımız var tek başıma salmıyor illa beraber gideriz diye bende acele ediyorum daha yıkanıp ütülenecekler hazır ediyim diye , bana ne acelecisin önünde daha zaman var yavş yavaş yaparsın çocuğu içinde tutmayacan hemen çıkarıcanm diyor

kocalara göre herşey ağır ya bebeklerde bekler diye düşünüyolar işte. bende eşime söyledim az önce bak 3. bebek bile doğdu hepsi mayısdaydı diye oda şaşırdı stres yapma diyo

Geçen de yaprak_sarmanın kişisel iletisinde okudumm...çok hoşuma gitti....

anne ilk tekmeyi hissedince anne, baba bebeği gözüyle görünce baba oluyormuşşş..

daha birçok şeyin farkında değillerr...:sm_confused:

çok güzelmiş valla doğru onlar daha hiçbirşeyin farkında değiller kucaklarına almayıncada bişey anlamıycaklar gibi.
hatta yeni bebekleri olan arkadaşlarımdan duyduklarımda hep doğduktan sonra 6 ay geçmeden bişey anlamıyo bu adamlar diyolar bakalım nasıl olcaklar.

valla kızlar stresten kasıklarıma ağrılar girdi...ne istiyorum biliyo sunuz..kontrole gittiğimde dr.um doğum başlamışdese bende rahah rahat epiduralimi olup doğumu beklesem..çok mu imkansız acaba...boshayallersmile

neden imkansız olsun canım Allah gönlüne göre verir inşallah güzel şeyler dileyelim güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…