kızlar valla işlerinizi kendinizi yormada yapmaya bakın..ben açılmamı yorgunlığa bağlıyorum..çünkü kontrole gitmeden bikaçgün önce ablamlar gelmişti ve ben temizlik market artı bide onlar otogardan almaya gitmiştim...acayip yorgundum ve sonrasında şikayetlerin başladı..aman diyim dikkat bebeler zamansız gelmesin sonra
Canım sürekli topiğe geldiğimde inan senin doğum haberini beklerken diğer arkadaşların haberlerini almaya başladık senin oğluşun annesini üzmemek için zamanını bekleyecek sanırım:CüvCüv:
delikafaduldendelikafadulden
canım senden beteri var...
ben daha ev taşıycammmbilmiyorumkismile
ya kızlar en ufak birşey yoruyo valla. dün doktora giderken çok fazla trafik vardı arabada uzun süre oturmak mahvetti beni kalçamın sol tarafına bi bıçak saplandı dünden beri ölüyorum acıdan ne gece yatabildim ne doğru düzgün oturabiliyorum en ufak bir hareketimde ağlatıcak dercede batıyo. nasıl geçer acaba fikriniz varmı kızlar.
Şimdi Gamzeyle konuştumm...
genel sezeryanla dünyaya gelmiş Durucuk, 3 kiloymuş, eşine benziyormuşşşş..aklımda kalanlar bunlarrra.s.
ya kızlar en ufak birşey yoruyo valla. dün doktora giderken çok fazla trafik vardı arabada uzun süre oturmak mahvetti beni kalçamın sol tarafına bi bıçak saplandı dünden beri ölüyorum acıdan ne gece yatabildim ne doğru düzgün oturabiliyorum en ufak bir hareketimde ağlatıcak dercede batıyo. nasıl geçer acaba fikriniz varmı kızlar.
Özlem bende çok çabuk yoruluyorum sürekli uzanıp yatmak istiyorum kram için magnezyum iyi geldi bana günde iki defa içiyorum faydası oluyor
evet kızlar aynen öylee..bebekler keyfi ne zaman isterse o zaman geliyorlar....
geçenler de bu taşınma işi yüzünden eşimle tartışmıştık..mayısın ilk haftası doğar biz de 27 si gibi taşınırız demişti, anlatamadım adama bir türlü bebek 27 sini mi bekler diyee...
geçen hafta doktora gittiğimizde doktor 19 unda alalım deyince eşimin yüzü kireç gibi oldu, hele az önce gamzeyi söyleyincee, sakın stres yapmaa tamam bebek ne zaman isterse o zaman geliyormuş diyooo:roflol:
canım bebeği kaçıncı haftasındaydı Gamze'nin?
evet kızlar aynen öylee..bebekler keyfi ne zaman isterse o zaman geliyorlar....
geçenler de bu taşınma işi yüzünden eşimle tartışmıştık..mayısın ilk haftası doğar biz de 27 si gibi taşınırız demişti, anlatamadım adama bir türlü bebek 27 sini mi bekler diyee...
geçen hafta doktora gittiğimizde doktor 19 unda alalım deyince eşimin yüzü kireç gibi oldu, hele az önce gamzeyi söyleyincee, sakın stres yapmaa tamam bebek ne zaman isterse o zaman geliyormuş diyooo:roflol:
kocalara göre herşey ağır ya bebeklerde bekler diye düşünüyolar işte. bende eşime söyledim az önce bak 3. bebek bile doğdu hepsi mayısdaydı diye oda şaşırdı stres yapma diyo
Geçen de yaprak_sarmanın kişisel iletisinde okudumm...çok hoşuma gitti....
anne ilk tekmeyi hissedince anne, baba bebeği gözüyle görünce baba oluyormuşşş..
daha birçok şeyin farkında değillerr...:sm_confused:
ben çıkıyorum kızlar ağrımçok öptüm hepinizi. güzel hafta sonları
valla kızlar stresten kasıklarıma ağrılar girdi...ne istiyorum biliyo sunuz..kontrole gittiğimde dr.um doğum başlamışdese bende rahah rahat epiduralimi olup doğumu beklesem..çok mu imkansız acaba...boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?