2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar lütfen kendinizi yormayın,benim suyumun azalmasınıda dr yorulmama bağladı,hamile olduğunuzu unutmadan hareket edin lütfen,gamze hafta içi sezeryanla doğum yapcakdı öyle yazmışdı bir kaç önce,demekki duru beklemedi o kadar,hayırlı sağlıklı çok mutlu olsun

haklısın canım unutuyorz hele ben hep yoruyorumm eyvahedigeldismile
bi de k.validem her fırsatta oturma hareket halinde ol uyuma diye diye hep bi bahanelerle çağıroyo ama artk dikkat ediyoerum eyvahedigeldismile

ben normal olucak sanıyodum gamzenin öyle istiyodu..sezeryan olucanı bilmiyodum atlamışım demekki..

valla kısmet canım bakalım..ama hayallerimin gerçek olması için enaz 10 nisanı beklemesi lazım oğlumun..kontrolum ogünde ondan...

bekler inşallah merak etme 1 hafta kaldı şurda hayırlısı olsun artık 36 haftayı atlattın sen ne zaman olursa olsun

canım başkasıyla karıştırdın heralde, gamze normal doğum bekliyordu, daha zamanı vardı

ya ben demedim mi kimse doğurmasın diye :) hergün biri doğuruyo , olmaz böle:))

ay hayırlı olsun gamze, gözün aydın, allah analı babalı büyütsün inş

Duru bebek gelmiş, hoşgelmiş... Gamze, Allah bebeğine uzun güzel yazılar yazsın , analı babalı büyütsün inşallah...

çok heyecanlanıyorum aceleci minişleri gördükçe eyvahedigeldismile Allah hepimize güzel hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

bende bugün , pijamadır, dondur işte ne lazımsa aldım, acayip yoruldum, doğurmazsam iyidir , bişeyler yiyip yatayım bari biraz , çok fenayım

ayyyyyy 3. bebişde gelmiş...sağlıklı sıhhatlidir inşallah.......allah analı babalı büyütsün

Selam kızlar, Duru bebek de gelmiş. Allah hayırlı uğurlu etsin, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Çok heyecanlanıyorum bebek haberleri gelince, inşallah bebeklerimiz zamanında sağlıkla doğarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…