neden imkansız olsun canım Allah gönlüne göre verir inşallah güzel şeyler dileyelim güzel olsun inşallah
kızlar lütfen kendinizi yormayın,benim suyumun azalmasınıda dr yorulmama bağladı,hamile olduğunuzu unutmadan hareket edin lütfen,gamze hafta içi sezeryanla doğum yapcakdı öyle yazmışdı bir kaç önce,demekki duru beklemedi o kadar,hayırlı sağlıklı çok mutlu olsun
canım gece rüyamda 3 bebek gelmişti ama senin bebişti ama duru bebekmiş sıra sende tatlım heralde
kızlar lütfen kendinizi yormayın,benim suyumun azalmasınıda dr yorulmama bağladı,hamile olduğunuzu unutmadan hareket edin lütfen,gamze hafta içi sezeryanla doğum yapcakdı öyle yazmışdı bir kaç önce,demekki duru beklemedi o kadar,hayırlı sağlıklı çok mutlu olsun
valla kısmet canım bakalım..ama hayallerimin gerçek olması için enaz 10 nisanı beklemesi lazım oğlumun..kontrolum ogünde ondan...
bende bugün , pijamadır, dondur işte ne lazımsa aldım, acayip yoruldum, doğurmazsam iyidir , bişeyler yiyip yatayım bari biraz , çok fenayım
aman dinlen 4. de sen olma bari :))
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
valla al benden de o kadar eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
bu arada aldıklarını da güle güle kullan inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?