1 cm açılması vramış ondan heralde bakalım gelsin ayrıntıları dinlerizslm gamze doğummu yapmış hemde 36 haftalık anaam ben benim adama diyom ne olur ne olmaz bu erken gelmeye kalakr hazırlıkları bitirelim oooo diyo senin daha iki ayın var dr mayısın 27 si dedi iki hafta erken alsa 13 çok var diyo deli oluyorum bak bebekler nezaman isterse ozaman geliyormuş maşşallah gamzenin bebeğine gözleri aydın olsun neden sezeryana almışlar acaba
ben burda en son doğururum diye düşünüyordum,26mayıs tahmini doğum tarihim,doktor 16sındaki kontrole hazırlıklı gel doğumunu yapabiliriz diyince bu doğum olayının öyle beklentilere uymadıgını anladım,dün hastaneden çıkışta bir iki eksiğimiz vardı onları tamamladık,beklemeyin kızlar hazırlıklar için,benim yürümem yasak artık,belki zamanını bekliycek oğlum ama ben artık alşverişe vs çıkamam büyük bi ihtimalle,işde gamzeye görede 4hafta vardı ama bebeği geldi,artık yarın doğurcak gibi hazırlayın kendinizi ve lütfen tekrar ediyorum yorulmayınslm gamze doğummu yapmış hemde 36 haftalık anaam ben benim adama diyom ne olur ne olmaz bu erken gelmeye kalakr hazırlıkları bitirelim oooo diyo senin daha iki ayın var dr mayısın 27 si dedi iki hafta erken alsa 13 çok var diyo deli oluyorum bak bebekler nezaman isterse ozaman geliyormuş maşşallah gamzenin bebeğine gözleri aydın olsun neden sezeryana almışlar acaba
maşallah bebeğine :)selam herkese opuyorumnanaktan
ne guzel 2 tane bebeğimiz daha gelmiş maşallah onlara,Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin
bizim de doktor kontrolumuz vardı. 33+1 iken bebişin kilosu 2250 olmus.yanlız boyuna 48 cm dendi.sanırım ultrason cihazı çarpma toplama hatası yaptı.
15 gun önce boyu 42 iken bu boya ulaşması mumkun değil bana göre :uhm:
en azından babasının NBA basketbolcularından birisi olmadıgına emınım kaydirigubbakcemile3
ben burda en son doğururum diye düşünüyordum,26mayıs tahmini doğum tarihim,doktor 16sındaki kontrole hazırlıklı gel doğumunu yapabiliriz diyince bu doğum olayının öyle beklentilere uymadıgını anladım,dün hastaneden çıkışta bir iki eksiğimiz vardı onları tamamladık,beklemeyin kızlar hazırlıklar için,benim yürümem yasak artık,belki zamanını bekliycek oğlum ama ben artık alşverişe vs çıkamam büyük bi ihtimalle,işde gamzeye görede 4hafta vardı ama bebeği geldi,artık yarın doğurcak gibi hazırlayın kendinizi ve lütfen tekrar ediyorum yorulmayın:
maşallah bebeğine :)[
inşallah canım çok saolcanım gecmişi okudum senın de sağlık problemın varmıs ,inşallah bu gunlerı bir an önce sorunsuz atlatırsın :Saruboceq:
tesekkur ederim canım a.s.
kimse varmı hu hu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?