2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar duru bebişimiz gelmiş canım gamzeye çok duygulandım neler paylaşık şimdi kuzusu koynunda sağlıkla çıkarlar hastaneden inş tüylerim diken diken oldu şüküğr bu günlerimize kızlar sağlıkla gelsin bebişlerimiz allah yardımcımız olsun hepimizin

slm gamze doğummu yapmış hemde 36 haftalık anaam ben benim adama diyom ne olur ne olmaz bu erken gelmeye kalakr hazırlıkları bitirelim oooo diyo senin daha iki ayın var dr mayısın 27 si dedi iki hafta erken alsa 13 çok var diyo deli oluyorum bak bebekler nezaman isterse ozaman geliyormuş maşşallah gamzenin bebeğine gözleri aydın olsun neden sezeryana almışlar acaba

1 cm açılması vramış ondan heralde bakalım gelsin ayrıntıları dinleriz

ay bi giriyim dedim neler öğrendim hayırlı olsun gamzeye
ve hepimize Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ben de yoruldum bu hafta
her yorulduğumda da kızıyorum kendime sen yap iş çocuğunu erken alırsan kucağına vah yapmasaydım dersin diye ama insan hakketen tutamıyor kendini
elinizden geldiğince yavaş yavaş yapmak lazım her işi
nassıl olsa sonu aynı oluyor

duru bebek hoş gelmiş Allah analı babalı büyümek nasip etsin. darısı inşallah sırayla hepimizin başına olsun

duru bebek hoşgelmiş....Allah analı babalı büyütsün inşallah....

duru bebek gelmiş sağlıkla. darısı başımıza inş. hayırlısıyla zamanında gelsin bu bebişlerimiz bizim

selam herkese opuyorumnanaktan
ne guzel 2 tane bebeğimiz daha gelmiş maşallah onlara,Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin

bizim de doktor kontrolumuz vardı. 33+1 iken bebişin kilosu 2250 olmus.yanlız boyuna 48 cm dendi.sanırım ultrason cihazı çarpma toplama hatası yaptı.
15 gun önce boyu 42 iken bu boya ulaşması mumkun değil bana göre :uhm:
en azından babasının NBA basketbolcularından birisi olmadıgına emınım kaydirigubbakcemile3

ben burda en son doğururum diye düşünüyordum,26mayıs tahmini doğum tarihim,doktor 16sındaki kontrole hazırlıklı gel doğumunu yapabiliriz diyince bu doğum olayının öyle beklentilere uymadıgını anladım,dün hastaneden çıkışta bir iki eksiğimiz vardı onları tamamladık,beklemeyin kızlar hazırlıklar için,benim yürümem yasak artık,belki zamanını bekliycek oğlum ama ben artık alşverişe vs çıkamam büyük bi ihtimalle,işde gamzeye görede 4hafta vardı ama bebeği geldi,artık yarın doğurcak gibi hazırlayın kendinizi ve lütfen tekrar ediyorum yorulmayın

maşallah bebeğine :)

canım gecmişi okudum senın de sağlık problemın varmıs ,inşallah bu gunlerı bir an önce sorunsuz atlatırsın :Saruboceq:
tesekkur ederim canım a.s.

nasıl duygulandım anlatamam...zaten korka korka açtım pcyi biri daha doğurmuşmudur acaba diye..
çok şaşırdım walla....
GAMZEnin gözü aydın..maşallah DURUya
artık sıra yavaş yavaş bize de geliyor..ben de pzrtsi doktora gidicem..ani bir haber almam inşallah..
temizliğim duruyor..haftaya kadın gelicek..bari evim temizlense de öyle gelse bebişim..
herkes doğurmaya başlayınca ben de korkmaya başladım..

neyse kimse de konuşmuyor...korkudan diliniz mi tutuldu:1shok:
çok yorgunum..bugün yengemin bebeğini görmeye gittim yine..ordan da market falan gezdik..bittim walla..yatayım ben en iyisi..
kızlar bu arada bugün bebeğin üstünde gördüm bezi..ve iyi ki almamışım dedim..
huggiesin bel bantları çok fazla kalın..bebeği rahatsız edebilir..dikkat edin..

devrimim senin sorun neydi merak ettim bende artık yürürken bile sancı yapıyo bakalım pazartesigidim söylicem doktora
esracım naber nasılsın

gamzecimin durusu gelmiş hoşgelmiş allah analı babalı büyütsün inş. çok heyecanlandım annemlerdeyim burda dourmıım bendeee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…