amniyon sıvısı çok azalmış canım,70miş şu anda 50ya düşerse hemen sezeryana alcaklarmış,4doz ciğer geliştirici iğne vuruldum,sol yana yatıp su içmek dışında yapıcak bişeyimiz yok,bekliyoruzdevrimim senin sorun neydi merak ettim bende artık yürürken bile sancı yapıyo bakalım pazartesigidim söylicem doktora
esracım naber nasılsın
canım kAhve ve sıgara istiyor,hele dün doktordan çıktığımdan beri sıgara diye ölüyorum resmen 8aydır aklıma gelmedi şimdi aklımdan çıkmıyor,sanki içsem rahatlıycammisafirlerimize
yaa geçmiş olsun dikkat et kendine son ay hakkat zor geçiyo allah yardımcımız olsunamniyon sıvısı çok azalmış canım,70miş şu anda 50ya düşerse hemen sezeryana alcaklarmış,4doz ciğer geliştirici iğne vuruldum,sol yana yatıp su içmek dışında yapıcak bişeyimiz yok,bekliyoruz
çok saol aminnnyaa geçmiş olsun dikkat et kendine son ay hakkat zor geçiyo allah yardımcımız olsun
benim bu kontrole kadar hiç bir sorunum yoktu bu konuda,akıntım oluyor ama ıslaklık olmuyordu,dr a sor tabi ama zaten drlar her usgde bakıyorlar sıvının durumuna,inşallah yoktur bişeyinbenimde bazen sulu akıntım oluyo salı dr randevum var sorcam bilmiyorumkismile devrimim sende böle bi sorun oldumu?yoksa kontrolde falanmı amniyon sıvısının azaldığını öğrendin??
çok saol aminnn
benim bu kontrole kadar hiç bir sorunum yoktu bu konuda,akıntım oluyor ama ıslaklık olmuyordu,dr a sor tabi ama zaten drlar her usgde bakıyorlar sıvının durumuna,inşallah yoktur bişeyin
slm kızlar uzun zamandır gıremedım.. gamzenın bebegı olmus cok sevındım.. buarada bızde cok ıyı deılız gıremeyısımın sebebı ondan..benımde karnımda sertlesme oluyodu bıde acıyodu karnım doktora gıttık nstye gırdık kasılmaların baslamıs dedı.daha cok erken dedı bız 32+2 yız oglum 2300 kg 45 cm buyuzden serum takındık bıde dılaltı ılacı verdı.. 15 gun kullanıp tekrar gıtcez doktora bakalım nolcak.. sureklı dınlenıyorum ayakta kalma dedı.. sızlerınde sertlesme oluyosa karnınızda ıhmal etmeyın nolur randevuyu beklemeden gorunun doktora ne olur neolmaz...
günaydın kızlar duru bebek gelmiş ne güzel benim de kızımın adı duru olacak benim durucum da sağlıcakla gelir inşallah hepimizin bebekleri gibi:ecrin_bebek:
DEVRİNİM hamile kalmadan önce bir paket sigara içen birisi olarak seni çok iyi anlıyorum arkadaşlarımla bir araya geldiğimde inanılmaz afallıyordum sanki içecekmişim gibi hatta bir iki kez elime aldım ama içemedim sanki bebeğin ağzına sigara vermişim gibi hissettim sen şimdi zorlanıyorum diyorsun ya eminim " aman dayanamayacağım bir tane içeceğim "desen bile içemezsin karnındaki meleği hissedince ama gerçekten senin yerinde olmak istemezdim:kedi: kendinle savaşıyorsundur şu anda...
bu arada bende de bazen kasılmalar oluyor karnım aşırı sertleşiyor ve drumla kontrolüm 12sinde bakalım çantamın yarısı hazır yarısı değil bebeğin eşyalarını bir hurca koyup öyle yerleştirdim benimkilere değmesin diye siz nasıl yaptınız????
bi de beni her gören bebeği çok aşağıda taşıdığımı söylüyor çabuk gelir bu bebek diyolar
gerçi etrafımdaki herkes bişeyler diyo ya neyse..
gunaydin,
hulka, gecmis olsun, insallah zamanini bekler bebegin..
esranil, sorma cevredekilerin bilir bilmez konusmalari insani cok rahatsiz ediyor. bana da ne kadar buyuk karnin ikiz mi diyorlar surekli. alla allaaaa
ozgekrd, ben bebegin esyalarini ayri kucuk bez bir cantaya yerlestirip oyle koydum dogum cantama, ayri oldu ikimizin esyalari. Hem de tek bir ufak valizle halletmis oldum.
iyi yapmışsın canım..hem karışmaz seninkine...
ben iki çanta hazırladım..bebeğe ayrı bana ayrı..
valla kızlar tek bir çanta ile halledeyim diye düşündüm o telaşta 2 valiz zor olur gibi geldi ama tam olarak hazırladım da sayılmaz çantamı onun gerginliği var üzerimde baksanıza mayıs bebişleri gelmeye başlamış :CüvCüv::CüvCüv:bileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?