2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
devrimim senin sorun neydi merak ettim bende artık yürürken bile sancı yapıyo bakalım pazartesigidim söylicem doktora
esracım naber nasılsın
amniyon sıvısı çok azalmış canım,70miş şu anda 50ya düşerse hemen sezeryana alcaklarmış,4doz ciğer geliştirici iğne vuruldum,sol yana yatıp su içmek dışında yapıcak bişeyimiz yok,bekliyoruz

yaa geçmiş olsun dikkat et kendine son ay hakkat zor geçiyo allah yardımcımız olsun

benimde bazen sulu akıntım oluyo salı dr randevum var sorcam bilmiyorumkismile devrimim sende böle bi sorun oldumu?yoksa kontrolde falanmı amniyon sıvısının azaldığını öğrendin??

yaa geçmiş olsun dikkat et kendine son ay hakkat zor geçiyo allah yardımcımız olsun
çok saol aminnn

benimde bazen sulu akıntım oluyo salı dr randevum var sorcam bilmiyorumkismile devrimim sende böle bi sorun oldumu?yoksa kontrolde falanmı amniyon sıvısının azaldığını öğrendin??
benim bu kontrole kadar hiç bir sorunum yoktu bu konuda,akıntım oluyor ama ıslaklık olmuyordu,dr a sor tabi ama zaten drlar her usgde bakıyorlar sıvının durumuna,inşallah yoktur bişeyin

çok saol aminnn

benim bu kontrole kadar hiç bir sorunum yoktu bu konuda,akıntım oluyor ama ıslaklık olmuyordu,dr a sor tabi ama zaten drlar her usgde bakıyorlar sıvının durumuna,inşallah yoktur bişeyin

evet en son kontrolde sorun yoktu bakalım bu gidişte ne diycek dr CADIARZU saol cnm hayırlısı olsun hepimiz için..

slm kızlar uzun zamandır gıremedım.. gamzenın bebegı olmus cok sevındım.. buarada bızde cok ıyı deılız gıremeyısımın sebebı ondan..benımde karnımda sertlesme oluyodu bıde acıyodu karnım doktora gıttık nstye gırdık kasılmaların baslamıs dedı.daha cok erken dedı bız 32+2 yız oglum 2300 kg 45 cm buyuzden serum takındık bıde dılaltı ılacı verdı.. 15 gun kullanıp tekrar gıtcez doktora bakalım nolcak.. sureklı dınlenıyorum ayakta kalma dedı.. sızlerınde sertlesme oluyosa karnınızda ıhmal etmeyın nolur randevuyu beklemeden gorunun doktora ne olur neolmaz...

Son düzenleme:
nekadar sıklıkla olyor karnındaki sertleşme benimde bazı günler çok oluyor bana dr sertleşmeyle birlikte sancıda olur demişti

selam uykusu kaçan mayıs anneleri, 3gündür giremiyorum. kim doğurmuş kaçıncı sayfada yazıyor, geçmişe pzt bakarım.

doğum haberlerini aldıkca heyecanlanıyorum, annesi ve duru bebek iyidir umarım
benim daha hiç bişeyim hazır değil çantamı bile yeni aldım içi bomboş:)
bebek odası takımımız 15 nisanda gelicek onu havalandırıcaz kıyafetleri yıkıyıp ütülicez
yerleştiricez falan birden telaş yaptım inşallah zamanında gelir güzel kızım..

bi de beni her gören bebeği çok aşağıda taşıdığımı söylüyor çabuk gelir bu bebek diyolar
gerçi etrafımdaki herkes bişeyler diyo ya neyse..

slm beni uyku tutmadı yokmu benim gibi uykusuz anne dün akşamlar annemler geldi bu günde yengem gelecek erkenden temizlik yapacaz akşam biraz yaptık ama öldüm bel ve kasık ağrısından şimdide uyku tutmadı öle çok iş varki inşl iter annemide fazla yormak istemiyorum dizi ağırıyor benim belim bizim durum körler sağırlar birbirini ağırlar misali oldu ama napalım başka kimse yokkomşum yardım edcekti oda hamile yardım ederim ine diyo dedim otur oturduğun yerde ben doğursam sorun olmaz da sen doğurursan bide senlemi uraşcaz lmaz:

geçmiş olsun canım bu sertleşme dediğin nasıl oluyor benim geçen perşmbeden beri göbeğim komple taş gibi sert oluyor göbeğim zaten aşağıda bebekte sanki iyice iniyo taş gibi oluyo göbeğim sonra düzeliyo gevşiyo ara ara sık sık oluyo geçen perşembe doğurcam sandım sancım da oldu bebek sanki aşağıdan geliyomuş gibi aşağı vurdu şimdi az hareket etsm hemen aşağıya basıyo acaba senin dediğin sertleşme nasıl iki hafta var daha kontrole gidiyorum boşuna nstye bağlıyo bişe çıkmıyo diye oyalanıyorum ozamanlar sertleşme yoktu tabi sadece kasık ağrısı vardı arada ayy çok uzun yazdım ama korktum şidi kusura bakma

günaydın kızlar duru bebek gelmiş ne güzel benim de kızımın adı duru olacak benim durucum da sağlıcakla gelir inşallah hepimizin bebekleri gibi:ecrin_bebek:

DEVRİNİM hamile kalmadan önce bir paket sigara içen birisi olarak seni çok iyi anlıyorum arkadaşlarımla bir araya geldiğimde inanılmaz afallıyordum sanki içecekmişim gibi hatta bir iki kez elime aldım ama içemedim sanki bebeğin ağzına sigara vermişim gibi hissettim sen şimdi zorlanıyorum diyorsun ya eminim " aman dayanamayacağım bir tane içeceğim "desen bile içemezsin karnındaki meleği hissedince ama gerçekten senin yerinde olmak istemezdim:kedi: kendinle savaşıyorsundur şu anda...

bu arada bende de bazen kasılmalar oluyor karnım aşırı sertleşiyor ve drumla kontrolüm 12sinde bakalım çantamın yarısı hazır yarısı değil bebeğin eşyalarını bir hurca koyup öyle yerleştirdim benimkilere değmesin diye siz nasıl yaptınız????

gunaydin,
hulka, gecmis olsun, insallah zamanini bekler bebegin..

esranil, sorma cevredekilerin bilir bilmez konusmalari insani cok rahatsiz ediyor. bana da ne kadar buyuk karnin ikiz mi diyorlar surekli. alla allaaaa

ozgekrd, ben bebegin esyalarini ayri kucuk bez bir cantaya yerlestirip oyle koydum dogum cantama, ayri oldu ikimizin esyalari. Hem de tek bir ufak valizle halletmis oldum.

iyi yapmışsın canım..hem karışmaz seninkine...
ben iki çanta hazırladım..bebeğe ayrı bana ayrı..

bi de beni her gören bebeği çok aşağıda taşıdığımı söylüyor çabuk gelir bu bebek diyolar
gerçi etrafımdaki herkes bişeyler diyo ya neyse..

çevremizdekiler o kadar çok şey söylüyor ki aslında doktora boşa gidiyoruz..
o kadar bilgili(!) varken etrafımızda..ne gerek var??:bbo:

iyi yapmışsın canım..hem karışmaz seninkine...
ben iki çanta hazırladım..bebeğe ayrı bana ayrı..

valla kızlar tek bir çanta ile halledeyim diye düşündüm o telaşta 2 valiz zor olur gibi geldi ama tam olarak hazırladım da sayılmaz çantamı onun gerginliği var üzerimde baksanıza mayıs bebişleri gelmeye başlamış :CüvCüv::CüvCüv:bileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

zor olmaz merak etme..bir çanta yeter diye sakın eksik bişey de bırakma..hastanede acil lazım olunca eve git al gel zor oluyor..
walla 3 çantayla gelenler var..geçen gördüm hastanede..

benimde karnımın aşağıda olduğunu söylüyorlar sadece bebek büyüdükçe taşımakta zorlanırmışız öyle diyorlar ama benim için insanların ne dediği pek de önemli değil drum ne diyor önemli olan o .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…